Haralds Šlēgelmilhs atgriežas sacensību apritē, gatavojas startam Formula 2 posmā Moncā 5

 
9.septembris 2012 8:45

Latvijas autobraucējs Haralds Šlēgelmilhs gatavojas piedalīties Formula 2 čempionāta noslēdzošajā posmā, kas 28. un 29. septembrī norisināsies leģendārajā Moncas trasē Itālijā. Pēc ilgāka pārtraukuma tiks sperts pirmais solis, lai jau nākamgad Šlēgelmilhs aizvadītu pilnu Formula 2 sezonu.

Lai atbalstītu Haralda Formula 2 startu Moncā, tiks rīkotas vēl nebijušas 500 apļu garas kartingu sacensības „Šlēgelmilha izturības brauciens kartingā”, kas 23. septembrī notiks 333 trasē. Sacensībās būs iespēja izbaudīt autosporta azartu un intrigu, kā arī iesēsties īstā Formula 3 bolīdā. Tāpat, sacensību dalībnieki iegūs arī reklāmas laukumu uz Haralda pilotētās formulas Moncas sacensībās un varēs autosportistam personīgi novēlēt veiksmīgu startu tifosi priekšā.

Savu gatavošanos startam Moncā Haralds sāks šeit pat Latvijā, kad nedēļas nogalē mācīsies no ātrākajiem formulu pilotiem, kuri tieši Moncas trasē aizvadīs Formula 1 Itālijas Grand Prix. Lai būtu notikumiem pēc iespējas tuvāk, 9. septembrī Šlēgelmilhs sēdīsies vēl neiemēģinātā TV komentētāja krēslā, lai Viasat Sport Baltic tiešraidē vērotu notiekošo Grand Prix un kopā ar zinošajiem ekspertiem Ģirtu Timrotu un Jāni Janševicu analizētu notikumus trasē.
 

 
Visi komentāri
 
286923. viesis 9.septembris 2012 21:18
0 0 Atbildēt

Šim puisītim piemīt bezmaz lielāks lecīgums kā M.Šumaheram. Pretstatā braukšanas prasmēm.

PS. Tīri manas domas.

286951. viesis 12.septembris 2012 8:55
0 0 Atbildēt

Vispār jau zināma deva ambīciju neskādē :-) Un braukt šis puisītis

prot, turklāt labi - ir vērots TV :-) Vien vaina, ka aiz viņa nestāv

naudas maisi ... :-( Kaut pilsonību mainīt viņam sen piedāvāja, bet

puisītis nevēlas to darīt ...

287190. viesis 20.septembris 2012 13:33
0 0 Atbildēt

Ja viņš braukt mācētu tik ļoti labi, būtu mega talants, kā viņš pats izsakās, tad viņam nebūtu pat nekādi naudas maisi nepieciešami.

287214. viesis 21.septembris 2012 10:06
0 0 Atbildēt

DekstersFF

Ja viņš braukt mācētu tik ļoti labi, būtu mega talants, kā viņš pats izsakās, tad viņam nebūtu pat nekādi naudas maisi nepieciešami.

---------------------------------

Te tu rūgti maldies, jo , diemžēl, neesi lietas kursā par lietām šosejas autosportā, arī augsta līmeņa rallijā. Aiz VISIEM pēdējās vismaz 20-gades krutākajiembraucējiem ir stāvējuši naudas maisi, bez izņēmuma! Bez tiem tu vari būt megakruts, bet labākajā gadījumā tikt F1 komandā par testu braucēju, ne tālāk. Rallijā ir tas pats ...

Būtu Haris kādas valsts pārstāvis, kurā ir liels tirgus, sen sēdētu, kur pieklājas, Latvija un Baltija kopumā lielajiem potenciālajiem sponsoriem nekādu interesi neizraisa. To arī man savulaik saprotami paskaidroja :-)

287241. viesis 22.septembris 2012 13:35
0 0 Atbildēt

To es gana labi saprotu un esmu lasījis šur tur. Tikai fakts nu tāds ir, ja viņš brauktu labāk par vidējo, būtu Talants, tad tā nauda pie viņa atnāktu pati.

PS. Nav runa, ka pats fakts, ka mūsējais tik tālu ticis, ir pats par savi ļoti augstu vērtējams. Bet tāpēc nevajag lekties, kas viņam, izskatās, no papiņa, kurš publiski atzīst, ka spļauj virsū pārējiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti