Rallijsprints „Viduslatvija 2012”

 
21.septembris 2012 9:04

Sestdien, 22. septembrī, gaidāmajā rallijsprintā „Viduslatvija 2012” cīnīsies rallija „grandi” – LMT rallija komanda ekipāža Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals un mājinieki – Mārtiņš Svilis/Aivis Aizsilnieks.

Pēc sešiem ātrumposmiem Latvijas rallija čempionāta kopvērtējumā Andis Neikšāns/Pēteris Dzirkals atrodas trešajā vietā N4 grupā, savukārt Mārtiņš Svilis/Aivis Aizsilnieks ir stabili līderi A+ klasē.
 
Rallijsprints „Viduslatvija 2012”, kas vienlaikus ir arī kandidātposms nākamā gada rallijsprinta čempionātam, abām ekipāžām būs labs treniņš pirms gaidāmā pēdējā rallija čempionāta posma „Latvija 2012”, kas būs nākamajā nedēļas nogalē.
 
LMT rallija komandas ekipāžas Jēkabpils apkārtnes ceļus un ātrumposmus par interesantiem atzina jau pagājušā gada rallijā „Jēkabpils – Madona 2011”, tādēļ sagaidām, ka Andis Neikšāns startēs aizrautīgi, iepriecinot arī skatītājus. Mārtiņam Svilim noteikti palīdzēs mājas aura un plašais līdzjutēju atbalsts.
 
Kopā ar abām minētajām ekipāžām 4WD open klasē startēs vēl piecas ekipāžas. Ukraiņi – Taras Kravchenko/Oleksandr Gorbik šajā rallijsprintā ir vienīgā ārvalstu ekipāža. Aivars Bērziņš/Māris Šeflers brauc rallija čempionāta A+ klasē, tāpat arī Aleksandrs Grīva, tiesa, rallijsprintā viņš piedalīsies ar citu stūrmani – Modri Žeimuti. Piedalīsies arī pieredzējušais rallija braucējs Kaspars Šimkus ar stūrmani Gati Veilandu.
 
4WD klasē startēs sešas ekipāžas, no kurām piecas piedalās arī rallijsprinta čempionāta ieskaitē. Rimants Kalniņš/Jānis Siliņš šobrīd ieņem trešo vietu kopvērtējumā, Mārtiņš Bička/Jurģis Bička – septīto, savukārt Kaspars Breijers/Gaidars Auns  - astoto. 4WD klasē startēs sešas ekipāžas.
 
2WD Open klasē startēs Nauris Bruņinieks, kurš čempionāta ieskaitē gan startējis 1600 klasē. Brauks arī Oskars Laivenieks/Agnis Segliņš, kuri rallija čempionāta 2WD klasē kopvērtejumā šobrīd ieņem piekto vietu. Kopumā 2WD Open klasē startēs deviņas ekipāžas.
 
1600 klasē spēkiem mērosies piecas ekipāžas, no kurām četras brauc rallijsprinta čempionāta ieskaitē.
 
Arī rallijsprinta braucējiem „Viduslatvija 2012” būs labs treniņš pirms noslēdzošā sezonas posma rallijā „Latvija 2012”.
 

Atgādinām, ka rallijsprints „Viduslatvija 2012” notiks sestdien, 22. septembrī, Jēkabpilī un tās apkārtnē. Sportistiem būs jāveic seši ātrummposmi, no kuriem pirmie divi būs pilsētas ātrummposms. Pirmā ātrumposma starts plānots pulksten 13.41, savukārt sestais – 17.52.  

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti