Vaidavas kauss motokrosā

 
20.maijs 2013 16:31

Motokrosists Dāvis Ivanovs pēc nedēļas nogalē izcīnītās trešās vietas Latvijas čempionāta otrajā posmā, kas vienlaikus bija arī Vaidavas kausa izcīņa, prestižākajā MX1 klasē kļuva par līderi čempionāta kopvērtējumā.

"MX Moduls" braucējs Dāvis Ivanovs MX1 klases pirmā brauciena startā aizbrauca pirmais, tomēr brauciena laikā piekāpās Augustam Justam un igaunim Prītam Ratsepam, finišējot trešajā vietā.
Otrajā braucienā uzvaru atkal izcīnīja Augusts Justs, otrais bija Roberts Justs, bet trešais finiša līniju šķērsoja Dāvis Ivanovs.
Ar trešo vietu posmā pietika, lai Dāvis Ivanovs kļūtu par līderi Latvijas čempionāta kopvērtējumā. Viņam seko Lauris Freibergs un komandas biedrs Dāvis Līvs.
Par pirmā posma uzvarētāju aprīļa beigās Aizputē kļuva Latvijas labākais motokrosa braucējs Matīss Karro, kurš otrajā posmā nestartēja.
MX2 klasē Apē uzvaru izcīnīja igaunis Erki Kahro.
Nākamais Latvijas čempionāta posms 9. jūnijā norisināsies Stelpē.

LETA

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti