Karro: Lai arī rezultāts labs, īsti apmierināts neesmu

 
27.augusts 2013 12:10

Aizvadītajā nedēļas nogalē Anglijā norisinājās pasaules motokrosa čempionāta priekšpēdējais posms, kurā latviešu braucējs Matīss Karro divu braucienu summā MX1 klasē izcīnīja augsto 11.vietu.

Kvalifikācijā Matīss uzrādīja 18.rezultātu, jo sportists brauciena sākumā piedzīvoja kritienu. Taču braucienos Karro finišēja attiecīgi 10. un 11.vietā, kas divu braucienu summā deva 11.rezultātu.

„Trase patika, jo tajā bija lieli lēcieni, taču bija arī bīstamas vietas, jo daži līkumi tika ļoti izsisti. Jāsaka, ka šajā trasē braucu pirmo reizi, jo pirms tam divas reizes te biju kā skatītājs,” iesāk Matīss Karro.

Matīss Karro Foto: Reijs Arčers

„Kvalifikācijas brauciena sākumā pēc tramplīna kritu, tāpēc pagāja laiks, kamēr piecēlu motociklu un atsāku braukt. Tobrīd biju atkritis uz beigām, taču turpinājumā spēju aizcīnīties līdz 18.vietai.”

„Pirms pirmā brauciena starta biju ļoti motivēts, jo Anglija man ir kā otras mājas. Pirmajā braucienā starts bija labs, taču pirmajos apļos izvēlējos nepareizas trajektorijas un zaudēju vairākas pozīcijas. Brauciena laikā atguvu pārliecību un beigās finišēju 11.vietā. Rezultāts labs, bet ar savu braukšanu nebiju apmierināts,” pirmā brauciena notikumus komentē Matīss.

Matīss Karro Foto: Reijs Arčers

„Otrajā braucienā starts bija ļoti labs. Ilgu laiku turējos Top 10, taču tad pieļāvu nelielu kļūdu un līkumā apgāzos. Atkritu uz 13.vietu, taču līdz brauciena beigām apdzinu dažus un finišēju desmitajā vietā, kas divu braucienu summā deva 11.vietu. Rezultāts labs, bet līdz galam apmierināts neesmu.”

Arī šajā posmā Matīsam izdevās vairākus apļus pabraukt kopā ar spēcīgākajiem braucējiem. Karro atzīst, ka katra šāda izdevība ļauj viņam progresēt un kļūt labākam. „Ja tev padodas labs starts, tad tu vari cīnīties kopā ar vadošajiem braucējiem, un tu no tā iegūsi. Arī šoreiz pēc veiksmīga starta sanāca vairākus apļus pabraukt kopā ar līderiem, kas priecē,” nobeidz Karro.

Līdz ar to šobrīd, kad līdz sezonas beigām atlicis vairs tikai viens posms, Karro pasaules čempionāta kopvērtējumā ar 171 punktu ieņem 17.vietu, kamēr viņa komandas biedrs Džonatans Baragans ar 149 punktiem atrodas 18.vietā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti