Karro sasniedz visu laiku augstāko rezultātu pasaules čempionātā 1

 

Foto: Bavo Swijgers

Nozare.lv | 2.jūnijs 2014 10:30

Latvijas motobraucējs Matīss Karro svētdien izcīnīja devīto vietu Francijā notikušajā pasaules čempionāta motokrosā devītajā posmā prestižākajā MXGP klasē, sasniedzot savas karjeras augstāko rezultātu.

Pirmajā braucienā "Wilvo Forkrent KTM" komandu pārstāvošais Karro izcīnīja 11.vietu, bet otrajā braucienā pakāpās uz astoto pozīciju.

Abos braucienos uzvaras izcīnīja Klements Dezāls no Beļģijas, bet Karro summā izcīnīja 23 punktus, kas deva devīto vietu.

Savukārt MX2 klasē Roberts Justs ("Latvia Husqvarna Racing") pirmajā braucienā nefinišēja, bet otrajā braucienā izcīnīja 14.vietu, kas ir viņa karjeras augstākais rezultāts atsevišķos braucienos. Posma summā R.Justs ar septiņiem punktiem izcīnīja 16.vietu.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā MXGP klasē pēc deviņiem posmiem līderpozīciju ar 393 punktiem saglabāja septiņkārtējais pasaules čempions Antonio Kairoli no Itālijas, Karro ar 116 punktiem pakāpies uz 17.vietu, kamēr Augusts Justs ticis pie desmit punktiem un ir 33.pozīcijā.

Tikmēr MX2 klases kopvērtējumā R.Justs ar 48 punktu ieņem 24.vietu, kamēr vienā posmā startējušais Pauls Jonass ir 29.pozīcijā ar deviņiem punktiem.

Sezona līdz septembrim risināsies 18 posmu garumā. Pēc sezonas septembra beigās Ķeguma trasē "Zelta zirgs" risināsies prestižais pasaules Nāciju kauss motokrosā.

 
Visi komentāri
 
LMT 2.jūnijs 2014 11:36
0 0 Atbildēt

Nekas, gan puika saņemsies...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 5

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti