Samsung iepazīstina ar Galaxy jaunpienācēju - Tab S4 planšetdatoru

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 2.augusts 2018 13:05

Samsung laidis klajā jauno Android planšetdatoru Galaxy Tab S4, kas palīdz uzlabot darba produktivitāti, esot darba vietā, mājās vai ceļā. Ar jauno planšetdatoru var viegli plānot darba ikdienu, saņemt paziņojumus un atgādinājumus, savienojot to ar citu Android viedierīci.

Planšetdators ar elegantu dizainu, iespaidīgu ekrānu un uzlabotām izklaides funkcijām, ir piemērots tiem, kam vienlīdz svarīgi ierīci izmantot gan praktiski, gan ar stilu.

“Jau kopš Samsung Electronics pirmsākumiem uzņēmums iegulda enerģiju un idejas, lai izveidotu jaunus produktus, kuru funkcionalitāte ļauj ērti, vienkārši un mobili strādāt,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. “Ar nepacietību gaidām, kā lietotāji atklās un izmantos jaunā planšetdatora funkcijas, lai uzlabotu ikdienas darba procesu”.

Ietaupīts sapulcēs pavadītais laiks

Samsung planšetdators aprīkots ar Samsung DeX - programmatūru, kas ļauj ierīci izmantot kā portatīvo datoru. Tāpat kā uz portatīvā datora, arī uz Tab S4 iespējams atvērt vairākas lietotnes, tai skaitā Android un Microsoft Office programmas, samazināt vai palielināt atvērtos lietotņu logus, pārvilkt saturu starp lietotnēm, izmantot datora klaviatūras īsinājumtaustiņu un komandu funkcijas. Ar kolēģiem veidojot un rediģējot dokumentus, kas sapulču vai tikšanās laikā redzami visiem, var krietni ietaupīt darba procesā pavadīto laiku.

Planšetdatoram pievienota arī viedā pildspalva S Pen, kas īpaši piemērota darba procesu plānošanā vai radošo ideju ģenerēšanā, zīmējot skices, rakstot un dzēšot piezīmes.1 Ar viedo pildspalvu lietotāji var ērti skicēt, pārvietot lietotnes, tulkot, sakārtot un veikt piezīmes Samsung Notes lietotnē, kā arī nosūtīt personalizētas ziņas Samsung Live Message lietotnē.

Ar Samsung Knox drošības platformu uzņēmumi var neuztraukties par informācijas un datu noplūdi, jo uz planšetdatora esošā informācija tiek aizsargāta vairākos līmeņos. Darbam ar planšetdatoru iespējams pievienot Book Cover klaviatūru (nopērkama atsevišķi), lai ierīci varētu pilnībā izmantot kā portatīvā datora aizstājēju, īpaši esot ceļā. Tab S4 var ērti ielikt portfelī, viegli lietot darba vajadzībām lidmašīnā, ņemot vērā jaudīgo akumulatoru un ātro uzlādes iespēju.

Ekrāns, kas lieliski kalpo gan darbam, gan izklaidei

Jaunajam planšetdatoram ir 10,5 collu Super AMOLED ekrāns ar attiecību 16:10, kā arī izteiksmīga krāsu un spilgtu kontrastu izšķirtspēja. Papildinājumā ar četriem skaļruņiem, kas nodrošināti ar Dolby Atmos skaņas sistēmu, planšetdators var kalpot arī kā televizora aizstājējs, skatoties filmas un seriālus lieliskā skaņas un attēla kvalitātē.

Ērti un mobili pārvaldīti ikdienas darbi

Samsung Flow funkcija lietotājiem ļauj vienmērīgi pārvaldīt ikdienas darbu no jebkuras Android ierīces, piemēram, saņemt paziņojumus par ienākošo zvanu vai jaunākajiem e-pastiem. Ar Daily Board lietotni ērti un ātri var saņemt kalendāra atgādinājumus par gaidāmo tikšanos vai sapulci. SmartThings funkcija palīdz uzraudzīt un kontrolēt viedās mājas un citas IoT ierīces, nosūtot veicamās darbības tieši no planšetdatora - ieslēgt un izslēgt lampu, televizoru, putekļsūcēju robotu vai jebkuru citu Samsung mājas viediekārtu.

Samsung Galaxy Tab S4 produkta raksturojums

EKRĀNS 10.5” WQXGA (2560x1600) sAMOLED

MIKROSHĒMU KOMPLEKTS Qualcomm® Snapdragon™ 835 Octa Core (2.35GHz + 1.9GHz)

LTE LTE Cat.16 CA

ATMIŅA 4GB + 64GB / 256GB, microSD līdz 400GB

KAMERA 13MP AF + 8.0MP, Flash

SAVIENOJAMĪBA USB3.1 (C Tips), POGO

SENSORI Akselerometrs, Kompass, Žiroskops, RGB, Proximity Iris skeneris, Halles sensors

INTERNETA SAVIENOJUMS Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, LTE: 4X4 MIMO / Wi-Fi: MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0

GPS GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO

IZMĒRI, SVARS 249.3 x 164.3 x 7.1 mm

482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)

AKUMULATORA JAUDA2 7,300mAh, ātri uzlādējams

OS Android 8.1

VIDEO Ierakstīšana: UHD 4K (3840x2160) @ 30fps

Atskaņošana: UHD 4K (3840x2160) @ 60fps

1 Iekārtas funkcijas var atšķirties dažādos reģionos

2 Akumulatora darbības ilgums var atšķirties atkarībā no ierīces lietošanas apjoma un iestatījumiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti