LG 2020. gada ultra monitori ideāli piemēroti gan profesionāļiem, gan videospēļu cienītājiem (+ FOTO)

 
LG | 22.decembris 2019 12:07

Jaunais „Ergo” dizains nepārspējamam komfortam un produktivitātei; jaunākais 1ms (GTG) IPS displejs sniedz augsta līmeņa 4K videospēļu veiktspēju

LG Electronics jaunās paaudzes Ultra monitori, kas tiks prezentēti izstādē CES® 2020, izstrādāti tā, lai būtiski uzlabotu lietotāju pieredzi ar pirmšķirīgu dizainu un mūsdienīgu veiktspēju. LG, kā premium monitoru segmenta vadošā inovatora, radītie 2020. gada UltraFine,™ UltraGear™ un UltraWide™ modeļi saņēmuši CES Inovāciju balvas.

2020. gada LG UltraFine Ergo displejs

2020. gada CES Inovāciju balvu saņēmušais 32 collu UltraFine “Ergo” 4K UHD monitors (modelis 32UN880) ir inovatīvs un ergonomisks risinājums, kas piedāvā dažādību. Unikālais LG Ergo koncepts nodrošina trīs būtiskākos elementus - attēla precizitāti, ergonomisku dizainu un USB-C viena kabeļa risinājumu - monitoram, kas sniedz nepārspējamu veiktspēju, lietotāja komfortu un elegantāku galda iekārtojumu gan mājās, gan birojā. UltraFine 4K UHD Ergo ekrānam ir satriecoša attēla kvalitāte, ar kuru UltraFine sērijas monitori ir izslavēti, pateicoties tā spējai attēlot augstas izšķirtspējas attēlus ar detalizāciju, krāsu reprodukciju un krāsu precizitāti.

LG Ergo izstrādāts strādājošiem profesionāļiem un ikvienam, kurš pie galda pavada ievērojamu laika periodu. Tehnoloģiski un ergonomiski attīstītais rokas tipa statīvs ar tā pielāgojamību nodrošina lietotājiem iespēju radīt nevainojami pielāgotu darbstaciju. LG Ergo statīvu iespējams izvirzīt uz āru vai novietot tuvu sienai, pacelt līdz acs līmenim vai nolaist līdz galdam. To pat ir iespējams sagrozīt pretējā virzienā, lai būtu ērti dalīties informācijā ar biroja kolēģiem. Ierīces USB-C viena kabeļa risinājums nodrošina 4K attēlveidošanu, ātru datu pārraidi un enerģiju portatīvā datora lādēšanai, izmantojot vienu kabeli.

2020. gada LG UltraGear spēļu monitori

LG jaunie UltraGear spēļu monitori (modeļi 27GN950, 34GN850 un 38GN950) var lepoties ar šī produktu klāsta spēcīgo reputāciju attiecībā uz satriecošo ātrumu un pirmšķirīgo attēla kvalitāti. Kā to šogad jau demonstrēja LG pirmais vienas milisekundes Gray-to-Gray (GTG) IPS displejs, LG spēļu monitori paaugstina standartus attiecībā uz ātru veiktspēju un krāšņo vizualizāciju.

Vēl viens CES Inovāciju balvas ieguvējs, 27 collu UltraGear 4K UHD monitors (modelis 27GN950), lepojas ar 1ms Nano IPS displeju ar 144Hz atsvaidzes intensitāti, kas spēj sasniegt pat 160Hz. Ierīce piedāvā arī aparatūras kalibrēšanu, lai maksimizētu LG IPS tehnoloģijas spēju sniegt precīzu krāsu reprodukciju.

2020. gada LG UltraWide monitors

Kā ilgstošs līderis plato ekrānu monitoru segmentā LG izmantojis savas zināšanas progresīvu displeju tehnoloģijās, lai radītu 38 collu izliektu UltraWide QHD+ monitoru (modelis 38WN95C). Šim izliektajam 3,840 x 1,600 monitoram, kas arī saņēmis CES Inovāciju balvu, ir 1ms Nano IPS displejs ar 144Hz atsvaidzes intensitāti, un to var savienot ar NVIDIA G-SYNC.

Šis monitors, kas var lepoties ar Thunderbolt™ 3 savienojamību, ir lielisks papildinājums jebkurai darbstacijai. LG jaunākajam UltraWide ir trīsreiz lielāks 16:9 Full HD (1,920 x 1,080) monitora ekrāna plašums, sniedzot plašas iespējas vienlaicīgi rakstīt kodus, rediģēt un pārskatīt visa veida saturu.

1 10 bitu krāsas ar 144Hz.

2   Ar virstaktēšanu.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti