Iznākusi šīs vasaras gaidītākā PlayStation spēle Ratchet & Clank: Rift Apart 2

 

Foto: Publicitātes attēls

14.jūnijs 2021 12:16

Fanu iemīļotais duets Ratchet & Clank ir atgriezies PlayStation spēļu platformā! Šodien, 11. jūnijā, iznāk ilgi gaidītā PlayStation 5 spēle Ratchet & Clank: Rift Apart, un video spēļu entuziasti visā pasaulē jau šobrīd to sauc par vienu no gada labākajiem jaunumiem.

Šī ekskluzīvi PlayStation platformai radītā spēļu sērija ir viena no visilgāk pastāvošajām, turklāt jaunākā Ratchet & Clank spēle īpaši spilgti parāda, cik jaudīga ir jaunās paaudzes PlayStation 5 konsole.

Jauno Ratchet & Clank: Rift Apart spēli izstrādājusi Kalifornijas studija Insomniac Games, un tās laikā spēlētāji iejūtas PlayStation ikoniskā Ratchet tēla lomā un atkal dodas jaunos piedzīvojumos, kas neapstājas pat pie visattālākajām galaktikām. Spēlē Ratchet & Clank: Rift Apart ļaunais Dr. Nefarious nozog visvareno instrumentu “The Dimensionator” un nejauši nojauc robežas starp dimensijām. Nu Ratchet kopā ar viņa ilggadējo kompanjonu, robotu Clank, atkal jāaizstāv Visumu un jādodas ceļā uz nezināmām dimensijām, kur lietu kārtība krasi atšķiras no viņiem ierastās.

Uz apvāršņa parādās jauns varonis

Ratchet & Clank: Rift Apart iezīmē arī jauna galvenā varoņa Rivet ienākšanu spēlē. Rivet, tāpat kā Ratchet, ir labais tēls cīņā pret Dr. Nefarious spēkiem - taču viņas dimensijā Nefarious ir uzvarējis. Tāpēc viņas pasaules versija ir iegrimusi tumsā, un Nefarious no ārsta ir kļuvis par imperatoru. Tas nozīmē, ka spēlētāji iejutīsies ne tikai kā Ratchet & Clank, bet arī pilnīgi jaunas galvenās varones lomā, kurai ir savi uzskati par pasauli un paņēmieni, kā novērst ļauno spēku dominēšanu.

PS5 tehnoloģijas paver vēl nebijušas spēlēšanas iespējas

Pirmā Ratchet & Clank spēle iznāca tālajā 2002. gadā PlayStation 2 konsoles platformā, savukārt jaunais Ratchet & Clank: Rift Apart sērijas izlaidums kalpo kā turpinājums 2016. gadā izdotajai PlayStation 4 platformas spēlei. Turklāt tā ir arī viena no pirmajām spēlēm, kas sevišķi uzskatāmi parāda PlayStation 5 konsoles patieso potenciālu.

Spēle pilnībā izmanto bezvadu kontroliera DualSense sniegtās iespējas. Tā piemēram, spēlētāji izšaujot, var just ieroču vibrācijas, kā arī sajust zemi zem Ratchet un Rivet kājām. Bez tam konsoles Tempest 3D Audio tehnoloģija gādā par to, ka visas apkārtējās skaņas iespējams dzirdēt pilnā 3D diapazonā, tādējādi piedzīvojot maksimāli reālistisku klātesamības efektu. Visbeidzot, PlayStation 5 SSD cietais disks ļauj spēlētājiem pārvietoties starp dimensijām ar gandrīz tūlītēju ielādes laiku.

“Izmantojot SSD cieto disku, spēles ielāde ir īpaši ātra, taču tam ir arī daudz citu papildu bonusu. Visi spēles elementi nav jākārto uz cietā diska, lai no tā iegūtu nepieciešamo straumēšanas ātrumu. Tas nozīmē, ka cietajā diskā spēle aizņem mazāk vietas un tās ielāde notiek burtiski spēlētāju acu priekšā. Tas, savukārt, ļauj veltīt visu sistēmas atmiņu tām funkcijām, kas jāpiedzīvo tieši konkrētajā spēles brīdī,” stāsta Insomniac Games Co tehnoloģiju vadītājs Maiks Ficdžeralds.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Chalenger 14.jūnijs 2021 16:07
5 0 Atbildēt

kas tas par joku? kāds sakars ar automašīnām?

Dirsa 15.jūnijs 2021 11:52
1 1 Atbildēt

Pats ikdienā spēlēju, bet neesmu nekad sapratis, kā pieaugušie var spēlēt šīs konkrētās spēles, kas izskatās pēc bērnu multenēm - man pat skatīties uz viņām ir neērti, kur nu vēl pašam spēlēt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti