Iznākusi viena no šogad gaidītākajām PlayStation spēlēm Horizon Forbidden West 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Ksenija Mirošņika | 20.februāris 2022 9:46

Šodien, 18. februārī, iznāk PlayStation un balvu saņēmušās studijas Guerrilla Games gaidītākā spēle Horizon Forbidden West.

Tā ir pieejama gan PlayStation 5, gan PlayStation 4 konsolei. Horizon Forbidden West spēle saņēmusi kritiķu atzinību, un šobrīd Metacritic reitingā ieņem augsto 89. vietu.

Spēlē Horizon Forbidden West spēlētāji atkal iejutīsies varones Alojas tēlā, kuru iepazina videospēlē Horizon Zero Dawn, kas pirmo reizi tika izdota pirms pieciem gadiem – 2017. gadā. Horizon Forbidden West spēles pasaulē izplatās slimība, un Alojai ir jāatrod iespēja to apturēt – ja tas neizdosies, tās būs civilizācijas beigas. Lai to paveiktu, Alojai jāšķērso Amerikas kontinents uz Aizliegtajiem rietumiem, kur viņai būs jāsastopas gan ar mežonīgām ciltīm, gan nāvējošām jaunām mašīnām.

2017. gada apbalvojumus ieguvušās spēles evolūcija

Līdz ar spēles izlaišanu PlayStation 5 konsolei Horizon Forbidden West iezīmē lielu soli uz priekšu šajā sērijā daudzās jomās. Spēles pasaule ir lielāka, daudzveidīgāka un spēlētājiem ir lielāka brīvība to izpētīt. Horizon Forbidden West Aloja tagad var nirt zem ūdens, atbloķējot kartes dziļumus, kas iepriekš nebija pieejami, savukārt vairoga spārni (shieldwing) ļauj viņai droši nolaisties no kartes augstākajām virsotnēm.

Horizon Forbidden West atgriežas arī daudzas dzīvniekiem līdzīgās mašīnas, ar kurām spēlētāji sastapās pirmajā spēlē, kā arī vairākas jaunas mašīnas, kas ir jaunums šajā sērijas turpinājumā. Dažas no tām ir čūskai līdzīgās Slitherfang, milzīgās Tremortusk un Shellsnapper, kuru bruņurupučiem līdzīgais apvalks tās aizsargā no uzbrukumiem.

Ņemot vērā izlaišanu PlayStation 5 konsolei, spēlē tiks izmantota arī DualSense pults un konsoles Tempest 3D Audio Engine, kas nozīmē, ka pasaule kļūs dzīvāka nekā jebkad agrāk. Visbeidzot, PlayStation 5 SSD ļauj spēlētājiem ceļot pa skaistajiem pasaules reģioniem ar gandrīz tūlītēju ielādes laiku.

Spēles sērijai pievienojas iecienītas Holivudas zvaigznes

Alojai dodoties uz sev pavisam nepazīstamajiem Aizliegtajiem rietumiem, viņa sastopas ar plašu varoņu klāstu. Dažiem no tiem ir ļoti nepieciešama viņas palīdzība, savukārt citi darīs visu, lai viņu apturētu. Daudzi spēlētāji, iespējams, atpazīs dažas no jaunajām varoņu sejām.

Kerija-Anna Mosa, kuru daudzi pazīst kā Trinitiju no Matrikss filmu sērijas, iejūtas Tildas lomā. Pašlaik nav daudz zināms par viņas lomu, un spēlētājiem būs jāspēlē, lai pilnībā izprastu viņas lomu spēles stāstā. Tomēr pašai Mosai ļoti patīk Tildas tēls un aktiermākslas darbs tādā videospēlē kā Horizon Forbidden West.

“Man ļoti patīk tēlot manipulējošus cilvēkus. Kā māksliniece šādās reizēs iegūstu lielu rīcības brīvību. Tu vari izdzīvot mirkli, saņemt režisora norādes un mēģināt to atkal un atkal – man likās, ka tas bija patiešām jautri. Viņa ir interesants tēls, un man patika viņu tēlot,” komentē pasaulslavenā aktrise Kerija-Anna Mosa.

Kerijai-Annai Mosai pievienojas Zelta globusu ieguvusī aktrise Andžela Baseta, kura pazīstama ar lomām filmās Melnā pantera un Atriebēji: Noslēgums. Lenss Rediks, kurš pazīstams no seriāla Noklausīšanās un filmas Džons Viks, atgriezīsies sērijā kā tēls Sailens.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Suntazi 21.februāris 2022 14:19
5 0 Atbildēt

Sakars nav ar iauto saturu, bet... portāla administrāciju. Patiks zeķubikses, liks ierakstus par zeķubiksēm.

imzz 20.februāris 2022 13:19
3 4 Atbildēt

Tā mūsdienu Rietumu ideologu ideja, ka sievietei jāizskatās "pēc veča", ir pretrunā ar elementāru loģiku un veselo saprātu.

Krotow 21.februāris 2022 11:12
2 0 Atbildēt

Kāds spēlēm sakars ar auto?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti