’’PlayStation’’ jaunajā spēlē ‘’God of War Ragnarok’’ būs pieejamas vairākas patīkamas funkcijas

 

Foto: Publicitātes attēls

Junior Project | 26.augusts 2022 9:05

Jau pavisam drīz ‘’PlayStation’’ kvēlākajiem faniem būs iespēja izbaudīt tik ilgi gaidīto spēli ‘’God of War Ragnarok’’, 2018. gada dramatiskās franšīzes turpinājumu, kas tiks izlaista jau 9. novembrī un iepriekš pasūtīt to var jau tagad. Spēli būs iespējams spēlēt uz PS4 un PS5 konsolēm. ‘’PlayStation’’ piedāvā nelielu ieskatu gaidāmajos spēles jaunumos.

’’PlayStation’’ ar prieku paziņo, ka ilgi gaidītajā spēlē ‘’God of War Ragnarok’’ būs pieejamas jaunas funkcijas. ’’PlayStation’’ ir ne tikai pārveidojuši lietotāja interfeisu, lai nodrošinātu lielāku elastību un lasāmību, bet arī ir pārveidojuši kontroliera pārkārtošanu no pašiem pirmsākumiem un pievienojuši pielāgošanos kaujas un mijiedarbības sistēmām. ’’PlayStation’’ ir arī saglabājuši pieejamības funkcijas no 2018. gada ’’God of War’’ un paplašinājušas tās, iekļaujot vairāk nekā 60 veidus, kā pielāgot spēli, lai tā vislabāk atbilstu spēlētāja stilam un vajadzībām.

Teksta un ikonu izmērs. Viens no spēlētāju pieprasītākajiem lūgumiem bija ērta lasīšanas pieredze, spēlējot spēli no dīvāna. ’’PlayStation’’ ieklausījās spēles fanos! Ar pilnībā pārveidotu un atsaucīgu lietotāja interfeisu un lielāku minimālo teksta izmēru, ko var ievērojami palielināt, ekrānā redzamā teksta lasīšana ir vienkāršāka nekā jebkad agrāk. Kā arī tagad spēlētāji varēs izvēlēties spēles ikonu lielumu. Būs pieejamas divas opcijas – mazs ikonu izmērs un liels ikonu izmērs.

Kontroliera pārkārtošana. ‘’PlayStation’’ ir pārbūvējuši kontroliera pārkārtošanās sistēmu, lai spēlētāji varētu pielāgot pogu konfigurācijas spēlē ’’God of War Ragnarök’’. Būs plašs iepriekš iestatītu izkārtojumu klāsts, kā arī pielāgota kontroliera pārkārtošanas atbalsta sistēma. Atsevišķas pogas var apmainīt, un, izvēloties sarežģītas darbības, var izvēlēties alternatīvas konfigurācijas no iepriekš iestatītā saraksta.

Augsts kontrasta režīms. ’’PlayStation’’ jaunais augsta kontrasta krāsu režīms ļauj izmantot krāsu spēlē pieejamajiem objektiem, piemēram, mērķiem, ienaidniekiem un citiem varoņiem, papildus dažādiem priekšmetu veidiem. Esot aktīvam, spēles tēliem tiks piemērots krāsu slānis, kas padarīs tos redzamākus. Spēlētājam ir iespēja samazināt fona piesātinājumu, lai vēl vairāk palielinātu spēles tēlu kontrastu.

Navigācijas palīgs. Kameras navigācijas sistēma, kas ir jaunums ’’God of War’’, ļauj orientēt skatu uz kompasa objektīvu. Kad spēlētājs nav kaujā, nospiežot pogu ’’Navigācijas palīgs’’ (Navigation Assist), skats tiks orientēts nākamā stāsta mērķa virzienā.

Tomēr, ja vēl nav nācies iepazīt stāstu par tēvu un dēlu, kas ceļo pa skandināvu mītu valstībām, vai arī ir pagājis laiks kopš pēdējo reizi spēle ir spēlēta – ’’PlayStation’’ ir uzaicinājis divus labākos zināmos stāstniekus, kas apkopo Kratosa un Atreusa ceļojumu no ’’God of War’’ (2018), apbrīnojamo Felicia Day un  Mimiru. To iespājams noskatīties ŠEIT.

Kā iepriekš tika ziņots, tad papildus izlaišanas datuma atklāšanai izstrādātāji arī demonstrēja dažādus spēles izdevumus. Spēles faniem būs pieejami pieci izdevumi: ‘’Launch Edition’’, ‘’Standard Edition’’, ‘’Digital Deluxe Edition’’, ‘’Collector’s Edition’’, ‘’ Jötnar Edition’’.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti