Sony Interactive Entertainment iegādājas jaunākā Playstation®5 Hita Returnal izstrādātājus “Housemarque”

 

Foto: Publicitātes attēls

Sony | 2.jūlijs 2021 11:28

Augstu novērtētie spēļu izstrādātāji pievienojas PlayStation Studios kolektīvam, lai sniegtu vēl nebijušu pasaules klases spēļu pieredzi.

Sony Interactive Entertainment (“SIE”) šomēnes paziņojis, ka ir pabeiguši vadošā spēļu izstrādātāja un ilgtermiņa partnera Housemarque iegādi. Housemarque studija, kas jau līdz šim ieguvis plašu atzinību par lielo pieredzi arcade-shooter video spēļu žanrā, kā arī par spēcīgajām radošajām un tehniskajām spēlēšanas iespējām, ir izstrādājusi astoņas spēles, kas ekskluzīvi paredzētas tikai PlayStation® konsolēm, tostarp Returnal, Nex Machina un Alienation.

Nesen izlaižot plašu popularitāti guvušo Returnal, kas ir ekskluzīva PlayStation 5 spēle, Housemarque sevišķi spilgti pierādīja sev raksturīgo stilu, iekļaujot spokainu stāstu unikālā 3D bullet-hell shooter stila spēlē. Housemarque studija, kas atrodas Helsinkos, ir jau 13. spēļu studija, kas pievienojusies PlayStation Studios saimei.

"Housemarque gadu gaitā ir pierādījis savu radošumu plašā PlayStation spēļu klāstā, kas pastāvīgi demonstrē mūsu konsoļu patieso jaudu," sacīja Sony Interactive Entertainment prezidents un izpilddirektors Džims Raiens (Jim Ryan). "Housemarque pievienošana PlayStation Studios atkārtoti apliecina mūsu apņemšanos atbalstīt nozares labākās spēļu izstrādātāju komandas un sniegt jaunu pieredzi, kas pieejama tikai PlayStation platformā."

"Housemarque ir panākumus guvusi studija, kas izstrādā oriģinālas spēles. Tās visas ir labākās savā konkurencē, un mēs esam ļoti priecīgi oficiāli uzņemot viņus PlayStation Studios ģimenē," papildina PlayStation Studios vadītājs Hermens Hulsts (Hermen Hulst). "Ar tās aizraujošo spēlēšanas pieredzi, spokaino stāstu un nepielūdzamo citplanētiešu pasauli Returnal ir apbūris PlayStation auditoriju, un mēs ar prieku esam uzsākuši sadarbību kopā ar spēles izstrādātāju komandu, lai atdzīvinātu viņu vērienīgo radošo redzējumu gaidāmajos nākotnes projektos."

"Pēc vairāk nekā 15 gadus ilgas un veiksmīgas sadarbības mēs esam priecīgi vēl vairāk palielināt savu potenciālu un pievienoties PlayStation Studios," teicis Housemarque līdzdibinātājs un rīkotājdirektors Ilari Kuittinens (Ilari Kuittinen). “Returnal ir apliecinājums mūsu ciešajām attiecībām ar PlayStation Studios, kas mums tic un dod brīvību aizvien turpināt atklāt savu radošumu un attīstīt ko unikālu. Mēs nevaram sagaidīt, kad PlayStation faniem varēsim sniegt vēl vairāk jaunas PS5 spēļu pieredzes.”

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti