Fanu iecienītā Gran Turismo sērija šodien atgriežas ar jauno spēli Gran Turismo 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Diāna Calpanova | 4.marts 2022 15:16

Šodien, 4. martā, viena no visilgāk gadītākajām videospēļu sērijām uz PlayStation konsolēm Gran Turismo šodien beidzot atgriežas ar spēles Gran Turismo 7 izdošanu. Spēli radījusi Japānas izstrādes studija Polyphony Digital.

Viena no gaidītakājām video spēlēm Gran Turismo 7 ir pieejama gan PlayStation 4, gan PlayStation 5 konsolēm. Videospēli noteikti ir iecienījuši autosacīkšu un automobiļu kultūras cienītāji, un tā ļauj spēlētājiem izbraukt pa visas pasaules trasēm ar simtiem automobiļu dažādos snieguma līmeņos. Ar Gran Turismo 7 šī videospēļu sērija svin 25. gadadienu.

Brauciet ar simtiem automobiļu pa visu pasauli

Videospēles pamatā ir reāla un iegrimstoša autosacīkšu pieredze, ar kuru tā bijusi pazīstama kopš pirmās spēles debijas pirmās paaudzes PlayStation konsolēs 1997. gadā. Šajā spēlē pieejami vairāk nekā 420 automobiļi, un spēlētāji ar tiem var doties braucienos pa 94 trasēm 34 dažādās vietās pasaulē. Starp tām ir leģendārā Nirburgringas trase Vācijā, Daytona International Speedway trase Floridā, kā arī Circuit de la Sarthe, kas pazīstama ka Lemāna.

Veltījums katram automobiļu entuziastam

Videospēlē Gran Turismo 7 sev kaut ko atrast spēs ikviens – darbības trasē ir tikai vien daļiņa no tā, kas spēlētājus sagaida šajā spēlē.

Automašīnu dizaineriem videospēle piedāvā Livery Editor, kas sniedz iespēju radīt unikālu dizainu videospēlē pieejamajiem automobiļiem – iespējams arī augšupielādēt pašu veidotus dizainus, izmantojot Gran Turismo mājaslapu. Atgriezies arī Scapes režīms, kas pirmo reizi tika nodrošināts Gran Turismo Sport, un tas ļauj spēlētājiem fotografēt savus automobiļus vairāk nekā 2500 vietās visā pasaulē, tostarp pie Gizas piramīdām, Kolizeja un uz Zelta vārtu tilta.

Tiem, kuri vēlas vēl dziļāk iegrimt autosacīkšu kultūrā un vēsturē, Gran Turismo 7 arī piedāvā Museum režīmu, kas ļauj spēlētājiem iepazīties ar katra videospēlē iekļautā autoražotāja bagāto vēsturi.

Patiesa nākamās paaudzes demonstrācija PlayStation 5 konsolēm

Gran Turismo 7 ir pirmā sērijas videospēle, kas izdota PlayStation 5 konsolēm, un videospēle lieliski izmanto nākamās paaudzes konsoles iespējas. Viens no lielākajiem uzlabojumiem PlayStation 5 ir DualSense tālvadības pults izmantošana. Pateicoties pults taktilajai saitei, spēlētāji var sajust atšķirīgās tekstūras zem riepām un precīzi pielietot bremžu sistēmas darbību, izmantojot adaptīvos trigerus, lai panāktu tādu autosacīkšu pieredzi, kāda iepriekš nav bijusi iespējama.

Pateicoties PlayStation 5 3D audio sistēmai, spēlētāji spēs precīzi noteikt skaņas avotu un pretinieku atrašanās vietu, viņus pat neredzot. Turklāt PlayStation 5 apstrādes jauda nodrošina gandrīz tūlītēju ielādi, kā arī vēl nebijušu un dabisku vizualizāciju.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti