«Twingo Rip Curl» – dinamisks un videi draudzīgs 1

 
7.jūlijs 2009 0:00

Kopš Renault Rip Curl parādīšanās tirgū 2007.gadā, jau pārdoti vairāk kā 41000 šī modeļa automašīnu. Renault Rip Curl tiešā mērķauditorija ir snovbordisti un sērfotāji, un, nevēloties zaudēt šo mērķauditorijas daļu, Renault radījis jauno Twingo Rip Curl, kas būs pieejama ierobežotā daudzumā.



Twingo Rip Curl modelis aizvietos Twingo Dynamique versiju Polijā un Baltijas valstīs. Salona dizainu veidojis Rips Kerls (Rip Curl), un tajā izmantoti speciāli polsterējumi, kuros iestrādāti Rip Curl logo. Tumši sarkanais krāsojums automašīnai piešķir dinamisku izskatu, un tas izmantots arī vairākos salona elementos – klimata kontroles poga, plānotāja gredzens u.c.

Renault un Rip Curl sadarbības pamatā ir kaisle pret brīvību un vides aizsardzību. Jānorāda, ka Renault ir arī viens no Rip Curl Planēts Fonda sponsoriem. Twingo Rip Curl piemīt visas iezīmes, lai tam tiktu piešķirts Renault eco2 zīmols.

Latvijā, Polijā, Lietuvā un Igaunijā šis modelis tiks piedāvāts ar 1.2 16V 75 zs dzinēju. Twingo Rip Curl būs pieejams arī Francijā, Vācijā, Itālijā, Beļģijā, Portugālē, Austrijā, Ungārijā un Čehijā.



Kopš Renault Clio Rip Curl laišanas apgrozībā 2007.gadā, pārdoti jau vairāk kā 41000 šī modeļa automašīnu. Balstoties uz šiem panākumiem, Renault sadarbībā ar Rip Curl vienojās par jauna modeļa radīšanu – Twingo Rip Curl, kas būs pieejams ierobežotā daudzumā. Šo Twingo versiju raksturo atsevišķas aprīkojuma detaļas. Atšķirībā no Twingo Dynamique, šai versijai ir tumšāki aizmugurējie logi un speciālas miglas lukturu uzlikas, kā arī modeļa uzlīmes un, protams, tumši sarkanais krāsojums.

Izstrādājot Twingo Rip Curl salona dizainu, papildu uzmanība tika pievērsta tieši detaļām – polsterējumam, logo izvietojumam, metāliskiem akcentiem u.c. Jānorāda, ka automašīna ir aprīkota ar manuālo klimata kontroles sistēmu, CD radio ar MP3 pleijeri, kā arī elektriskajiem spoguļiem.

Jānorāda, ka Twingo Rip Curl atbilst arī visām Renault eco2 zīmola prasībām – ar 1.2 16V 75zs dzinēja modelim CO2 emisija izplūdes gāzēs ir tikai 135 g/km, savukārt tā degvielas patēriņš – tikai 5,7 l/100km.

Renault pārstāvniecība Baltijā
 
Visi komentāri
 
269897. viesis 7.jūlijs 2009 18:53
0 0 Atbildēt

Renault pārstāvniecība varētu pirm publicēšanas pārlasīt šo mārketinga pērli. 5xJānorāda, ka pārdots 41000 to urnu un neviena vārda par to, kur serfotājs var šajā vabolē ievietot savu dēli.

PS. Sarkanu krāsojumu konģiškas pogai komplektā ar zilām lampiņam uz smidzinatājiem var jebkurā Purčika garāžā uzķuņingot :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti