Chrysler, Jeep un Dodge - 8 gadu garantija no «TC Motors» 6

 
19.novembris 2009 11:07

Ar novembra mēnesi SIA “TC Motors” ir sagatavojis patīkamu parsteigumu Chrysler, Jeep un Dodge automašīnu īpašniekiem.

"Chrysler Jeep Dodge 8 gadu garantija" tā ir iespēja pagarināt vai atjaunot garantiju Chrysler, Jeep, Dodge automašīnām līdz 8 gadu vecumam.  Šī garantija sniedz drošības sajūtu, kura ir līdzvērtīga tai, ko ražotājs nodrošina jaunām Chrysler, Jeep, Dodge automašīnām to iegādes brīdī.

"Chrysler Jeep Dodge 8 gadu garantija" pasargās automašīnu īpašniekus no izdevumiem, kuri varētu rasties neparedzētu tehnisku automašīnas problēmu dēļ pēc ražotāja garantijas termiņa beigām.

"Chrysler Jeep Dodge 8 gadu garantiju" var iegādāties Chrysler, Jeep, Dodge automašīnām, kuras nav vecākas par 5 gadiem un kuru nobraukums nepārsniedz 125 000km. Ražotājrūpnīca automašīnu ir izgatavojusi un sertificējusi pārdošanai un ekspluatācijai Eiropā.

 
Visi komentāri
 
272599. viesis 19.novembris 2009 12:00
1 0 Atbildēt

kādi vēl ir ierobežojumi?

272612. viesis 19.novembris 2009 16:27
0 0 Atbildēt

Garantija,neattiecas uz dilstošām detaļām ( gultņi,bukses,siksnas,riepas,uzlikas ). Uz mehāniskiem bojājumiem *( stikli,virzbūves daļas ). Uz ekspluotācijas materiāliem ( eļlas,tehniskie šķidrumi ) Uz elektroniskajām komponentēm ( vadības bloki,devēji mērierīces )

Visam pārējam - garantija 8gadi

Laipni lūgti pie mums!

>

272615. viesis 19.novembris 2009 18:55
0 0 Atbildēt

Tagad tirgojas ar garantijaam nevis automassiinaam.

272632. viesis 20.novembris 2009 12:28
0 0 Atbildēt

Ja tos visus nosauktos atskaita, kas tur pāri no tās mašīnas paliek? :D :D

272698. viesis 23.novembris 2009 11:24
0 0 Atbildēt

A cena ir baigais noslēpums jeb katram klientam ir ''individuāla pieeja''?

272704. viesis 23.novembris 2009 13:40
0 0 Atbildēt

Tā jau kārtējā akcija pircēju piesaistei. Bet nekas labs tur nespīd, jo amerikāņu kreisleri nav nekādi izturīgie auto. Vismaz mūsu negludajos autoceļos. Vienam manam paziņam advokatam ir kādus gadus 4 lietots 300 kreisleris - grab kā vecs trambulis. Arī viens mans študents no ASV savulaik atveda Mustangu. Dažos gados no tā mustanga mūsu ceļu apstākļos nekas daudz pāŗi nepalika - viss sagrabēja. Cik saprotu, ka līdz šim garantijas servisos neviens neko nav viņa auto līdzējis, jo tas auto grab kā grabējis. Līdzīgas probzsas ir arī manam kaimiņam zoļļukā ar pajaunu vojadžeri - garantijas speci ar šo par autolietām īpaši nevēlas pat runāt - visi bojājumi "esot dabiskais nolietojums", nevis garantijas remonts. Tā lūk.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 6

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO) 19

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

Pašvaldībām un iedzīvotājiem ik gadu plānota kompensācija 2500 eiro apmērā par katru uzstādītās vēja turbīnas megavatu 5

Pašvaldībām un iedzīvotājiem ik gadu plānota kompensācija 2500 eiro apmērā par katru jaunajos vēja parkos uzstādītās vēja turbīnas megavatu, trešdien preses brīfingā par vēja parku attīstību sacīja klimata un enerģētikas ministrs Kaspars Melnis (ZZS). Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 11

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti