Pagātne. Tagadne. SAAB. 6

 
10.janvāris 2012 0:00

14. un 15. janvārī visā pasaulē, izrādot atbalstu SAAB zīmolam, notiks AKCIJA „We Are Many, We Are SAAB”.

Līdzdarbojoties šajā globālajā kustībā, Latvijas SAAB klubs aicina SAAB zīmola entuziastus un šis markas cienītājus vienoties kopējā SAAB atbalsta AKCIJĀ 2012. gada 14. janvārī plkst. 11.00 pie Motormuzeja Rīgā.

Pirms trim gadiem SAAB zīmola īpašnieks izlēma, ka šai automarkai vairs nav nākotnes. Pēc šīs ziņas Nīderlandes SAAB klubā radās ideja sarīkot starptautisku akciju – SAAB īpašnieku auto konvoju zīmola atbalstam.

Šis notikums parādīja visai pasaulei, ka SAAB zīmolam ir milzums lojālu atbalstītāju. Arī Latvijā šī akcija pulcēja ap 90 automobiļu, kopā veicot maršrutu no Rīgas lidostas gar ASV un Zviedrijas vēstniecībām līdz Siguldai.

Tomēr pašlaik SAAB tālākā rekonstrukcija ir tikusi apturēta un pasaulei ir izziņots SAAB autoražotāja bankrots. Mēs, visi SAAB entuziasti, neesam ar to mierā, jo mēs mīlam un atbalstām šo zīmolu, un vēlamies, lai tas pastāvētu arī nākotnē!

Tādēļ mēs jūs visus aicinām uz atbalsta AKCIJU savam auto zīmolam. SAAB jauno automobiļu ražošanas nākotne var būt arī ir miglā tīta, tomēr mēs joprojām ticam SAAB zīmola ilgmūžībai. Mēs vēlamies izrādīt savu atbalstu SAAB zīmolam un parādīt visai pasaulei, ka SAAB joprojām ir DZĪVS.

Katram SAAB īpašniekam ir savs aizraujošs stāsts par to, kā viņš nonācis pie sava SAAB iegādes. Šie atšķirīgie auto mūsu sirdīs un garāžās ir atraduši pastāvīgu vietu uz ilgu laiku. Paust savu morālo atbalstu SAAB zīmolam un ražotājiem šajā sarežģītajā brīdī mums ir pašsaprotama iniciatīva. Parādīsim tiem, kas ir ieinteresēti zīmola glābšanā, ka pasaulē ir ļoti liela cilvēku grupa, kas mīl šo zīmolu un redz arī tā nākotni.

Latvijas SAAB atbalsta pasākumu rīko Latvijas SAAB Klubs, 14. janvārī aicinot visus SAAB īpašniekus uz SAAB atbalsta AKCIJU pie Motormuzeja Rīgā, S. Eizenšteina ielā 6, sākot no 11.00. Plkst. 12.00 visi interesanti aicināti uz Motormuzeja apmeklējumu zinoša gida pavadībā, pēc tam – neformālām sarunām „par un ap” Motormuzeja kafejnīcā.

Pagātne. Tagadne. SAAB.
Jūsu Latvijas SAAB Klubs

 
Visi komentāri
 
285030. viesis 9.janvāris 2012 9:38
0 0 Atbildēt

Pagātne. Tagadne. Nākotnes nav :)

Jūsu SAAB.

285031. viesis 9.janvāris 2012 9:44
0 0 Atbildēt

Kaut kam te ar galvu nav kārtībā. Man likās, ka auto ir pārvietošanās līdzeklis. Mans pirmais īstais auto bija bija VAZ 2101 76g ražojums. Ļoti daudz laika pavadīju ar to kopā saglabājot un uzlabojot. Vait man ar jātaisa akcija, lai Toljati atsāk ražot. Beidzās bizness, ko darīt. Sēdies citā kastītē uz riteņiem un atklāsi, ka tā arī brauc. Labāk pa to laiku aizvediet sievu ar bērniem uz ķinīti.

285032. viesis 9.janvāris 2012 12:54
0 0 Atbildēt

Dizrdēju, ka par gaodu šai nelaimei Tolmets organizē atvērto durvju dienu visiem saab īpašniekiem. Būšot iespēja par simbolisku samaksu noskatīties mīļākā drauga atdzimšanu...

285042. viesis 9.janvāris 2012 22:11
0 0 Atbildēt

Nu ko, sprāgoņa sildīšanas mēģinājums jokaiņu izpildījumā turpinās ? :D:D Slimīgi nostaļģiska ņemšanās, gluži kā to apmāto tantiņu un onkulīšu ņemšanas ap mietu 9. maijā.

285062. viesis 12.janvāris 2012 13:08
0 0 Atbildēt

Nesaprotu, par ko šis uztraukums. Katram auto ir savs laiks. Kā vēsturiskas vērtības mums būtu jātceras Stīvensona tvaika lokomotive , amerikānu fordiņš T un jaunāko laiku w-124 mersis. Protams, var arī vēl ko vairāk. Nu, no saab auto vēstures ,varbūt, ir vērts atcerēties vienu no pirmajiem - to t.s. vēsturisko "lidmašinu" . Domāju, ka savulaik populārais 9000-tošais modelis, no kura tika gaidīts ļoti daudz, daudzu jo daudzu autovadītāju atmiņās paliks kā superšrotmobilis...Piekrītu, ka saabam ir bijuši arī labi auto. Bet izcilus auto gan neatceros.

285167. viesis 30.janvāris 2012 22:47
0 0 Atbildēt

Kurš būtu izcils auto? :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti