Izstāde „Auto 2013” jaunā kvalitātē 7

 
8.janvāris 2013 12:40

Pēc piecu gadu pārtraukuma Latvijas Pilnvaroto autotirgotāju asociācija (LPAA) kopā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 kopīgi rīkos gada nozīmīgāko autoindustrijas izstādi „Auto 2013”, par ko liecina abu partneru gada nogalē noslēgtais sadarbības līgums.

“Mūsu sadarbības rezultātā taps autonozarei nozīmīga, kvalitatīva un iespaidīga izstāde, kas būs interesanta apmeklētājiem un lietderīga dalībniekiem. Mūsu moto šogad būs – „Kvalitatīvs serviss jebkura vecuma automašīnai”, respektīvi, autodīleri vecāka gadagājuma automobiļu īpašniekiem piedāvās izdevīgus servisa pakalpojumus, kas būs pastāvīgi, nevis tikai īstermiņa kampaņa,” uzsver LPAA valdes priekšsēdētājs Viktors Kulbergs.

Savukārt Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle pauda cerību, ka sadarbība ar asociāciju projekta veidošanā būs auglīga gan autoindustrijai kopumā, gan visiem autobraucējiem Latvijā.

Autoizstādes Ķīpsalā notika arī ekonomikas krīzes laikā no 2008. līdz 2011. gadam, kad jauno automašīnu tirgus divos gados samazinājās par 83% un sadarbība ar LPAA nebija tik cieša kā iepriekš, taču atbilstoši tā brīža tirgus situācijai autonozarē izstādēm galvenokārt bija izklaidējošs raksturs, kas orientējās uz dažādiem šoviem un sacensībām. Savukārt 2012. gadā izstādei tika mainīta koncepcija un tā atgriezās pie vēsturiskā nosaukuma „Auto”. Turpinoties ekonomikas izaugsmei un autotirgus attīstībai, loģisks solis ir izstādes koncepcijas un kvalitātes uzlabošana, 2013. gada autoizstādes rīkošanā piesaistot gan LPAA, gan autopārvadātāju asociāciju „Latvijas Auto” un Latvijas Autoinženieru asociāciju. Atgriešanās pie vēsturiskās sadarbības ar LPAA ļaus veidot plašāku vieglo automobiļu un komerctransporta automobiļu marku pārstāvniecību, interesantāku un krāšņāku ekspozīciju, kā arī rīkot izglītojošus pasākumus gan nozares profesionāļiem, gan ikvienam autobraucējam.

Starptautiskā autoindustrijas izstāde „Auto 2013” Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks no 26. līdz 28. aprīlim. Izstāde vienā pasākumā apvienos visus autoindustrijas virzienus, tādējādi pamatoti kļūstot par vērienīgāko autonozares gada notikumu Baltijā.

Izstāde „AUTO 2013” un tās tematiskās sadaļas:
“Auto” – jaunu vieglo automobiļu un vieglā komerctransporta gadatirgus izstāde
“Transporta tehnika” – kravas komerctransports, transporta infrastruktūra un telemātika
“Auto mehānika” – autoservisu aprīkojums un autopiederumi, automehāniķu sacensības
“Auto Exotica” – autotūninga šovs, sporta automobiļi, antīkie un klasiskie automobiļi

Izstādes organizators ir Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 – privātā kapitāla pilna servisa izstāžu sabiedrība, kas rīko starptautiskas un nacionālas izstādes, forumus un gadatirgus. Ik gadu Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek vairāk nekā 30 izstādes, un tajās tiek pārstāvētas visas reģionam aktuālās tautsaimniecības nozares. Gada laikā BT 1 rīkotās izstādes apmeklē aptuveni 400 000 apmeklētāju, tajās piedalās vidēji 4000 uzņēmumu no visas pasaules.


Inese Libere, BT 1 mediju koordinatore

 

 
Visi komentāri
 
288813. viesis 8.janvāris 2013 13:47
0 0 Atbildēt

Tā izstāde OICA kalendārā arī būs?

288815. viesis 8.janvāris 2013 15:29
0 0 Atbildēt

Nu, varēja reiz uztaisīt tā, lai kvalitātē neatpaliekam no Ženevas....Nekas nau nav neiespējams. Vajag tikai gribēt. (IV)

288816. viesis 8.janvāris 2013 23:43
0 0 Atbildēt

Lai neatpaliktu no "Ženevas",būtu pārdesmit jaunas viesnīcas jāuzbūvē apmeklētājiem u.c. "sīkumi".

UUSA

288817. viesis 9.janvāris 2013 9:19
0 0 Atbildēt

288816.

Lai neatpaliktu no "Ženevas", būtu pārdesmit jaunas viesnīcas jāuzbūvē apmeklētājiem u.c. "sīkumi".

UUSA

==================

Galvenais, lai durvju priekšā būtu lidosta :-) Interesanti, vai "15" viesis

ir kaut aptuveni informēts, cik maksā 1 kvadrātmetrs platības Ženēvas

"Palexpo" izstāžu centrā? Diez vai atrastos gribētāji par tādu naudu

izstādīties šai reģionā ... :-)

288833. viesis 9.janvāris 2013 15:13
0 0 Atbildēt

nu,nu- nav jau nemaz ar to "ženevas" iespēju tik traki - mums darba spēks ir vismaz par 200% lētāks nekā tur. Līdz ar to iespēju vairāk. Viesnīcu arī pietiek, lidosta laba. Vienā autožurnalā lasīju, ka melnstrādnieks ženevas autoizstādē sagatavojot stendu vien nopelnot ap 5000 eiro....pie mums viņš to pašu izdarīs par 20 ls.

288884. viesis 11.janvāris 2013 22:24
0 0 Atbildēt

pie mums šīs nav izstādes ženēvas izpratnē.... nu kur tiek rādīti koncepti, nākotnes ieceres un jaunākie sasniegumi....

latvijā šitādi pasākumi ir tikai tāpēc lai dīleri varētu pēc iespējas vairāk pārdot un līzinga kompānijas turpat uz vietas varētu noformēt nissanmicras, micubišucoltus un citus mazcenas izstrādājumus 7gadu oplīzē :D

289091. viesis 22.janvāris 2013 14:37
0 0 Atbildēt

Kā nekā ekonomika valstī aug, cilvēkiem parādas nauda. Varēs atkal pirkt jaukus , modernus auto!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti