AVĀRIJU KALEIDOSKOPS 6

 
27.janvāris 2013 12:16

Valsts policijā informē, ka pagājušajā diennaktī Latvijā noformēts 221 protokols par ātruma pārsniegšanu, no tiem 104 ātruma pārsniedzēji reģistrēti Rīgas reģionā. Un te dažas ziņas no reģionālajiem medijiem par pēdējo dienu avārijām.

ALNIS...
Pārgaujas novada Stalbes pagastā, autoceļa Inčukalns–Valmiera–Igaunijas robeža 48.kilometrā, automašīna «BMW M5», kuru vadīja 1980.gadā dzimis vīrietis, uzbrauca alnim, kas bija izskrējis uz ceļa braucamās daļas, un pēc tam sadūrās ar pretim braucošo automašīnu «Audi A4», kuru vadīja 1982.gadā dzimusi sieviete.
Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, kā arī «BMW» pasažieri – 1984. un 1986.gadā dzimušas sievietes un 1981.gadā dzimis vīrietis. Cietušie ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā.

KOKS...

Bauskas novada Gailīšu pagastā 1978. gadā dzimis automobiļa «Nissan» vadītājs netika galā ar mašīnas vadāmību. Transporta līdzeklis noslīdēja no ceļa un ietriecās kokā. Negadījumā, kas notika 25. janvārī ap pulksten vieniem naktī, miesas bojājumus guva automašīnas vadītājs.

PROMILLES...

Iecavā, Rīgas ielā, policija 24. janvārī ap pulksten pusčetriem pēcpusdienā aizturēja 1984. gadā dzimušu automobiļa «VW Golf» vadītāju. Vīrietim nebija automašīnas vadītāja apliecības. Policija šofera izelpā konstatēja 2,16 promiles alkohola.

Gulbenē, Kalpaka ielā, automašīnas MERCEDES BENZ E300 vadītājs - 1981. gadā dzimis Rēzeknes novada iedzīvotājs - nav izvēlējies atbilstošu braukšanas distanci. Viņa vadītā automašīna ietriekusies tajā pašā virzienā braucošā automašīnā VW PASSAT. Negadījumā bojāti abi transportlīdzekļi. Konstatēts, ka automašīnas MERCEDES BENZ E 300 vadītājs ir 2,3 promiļu alkohola reibumā. Pats vadītājs paudis nostāju,ka alkoholiskos dzērienus lietojis pēc negadījuma. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.


Jēkabpilī, Pasta ielā, 30 gadīgs vīrietis, vadot automašīnu Volkswagen Transporter, uzbrauca gājējam – 44 gadus vecam vīrietim, kurš ar kājas traumu nogādāts Jēkabpils reģionālajā slimnīcā. Negadījums notika vakar pirms četriem pēcpusdienā. Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde informē, ka autovadītājs bija alkohola reibumā – viņam konstatētas 0,88 promiles alkohola.

KŪLEŅI...
24.janvārī ap pulksten 14.10 Aizputes pagastā no ceļa noskrējusi un apgāzusies automašīna "Mitsubishi L200". Satiksmes negadījums noticis uz autoceļa Aizpute-Ilmāja. Par laimi, vadītājs – 1965.gadā dzimis vīrietis – necieta. Rezultātā gan bojāts transportlīdzeklis.


Grobiņas pagastā1965.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi 100", Cimdeniekos nav ticis galā ar spēkrata vadību, kā rezultātā braucamais iekļuvis grāvī un tur apgāzies. Cietušo nav.

BĪSTAMS MANEVRS...

23.janvārī pirms vieniem dienā 1990.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Ford Mondeo" pa Pulvera ielu Liepājā un uzsākot apgriešanās manevru, nepārliecinājās par tā drošību, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar kravas automašīnu "Scania R124" ar puspiekabi.
 

 
Visi komentāri
 
289241. viesis 28.janvāris 2013 2:59
0 0 Atbildēt

ha tas aizputes mitsuks droši vien ir tas pats valsts mežu autiņš, kas man mūždien baigā hodā panesās garām pa to ceļu braucot. :-)

289246. viesis 28.janvāris 2013 13:04
0 0 Atbildēt

Uzskatu, ka CP jau pašlaik netiek galā ar ātrumpārkāpējiem, pavasarī un vasarā situācija būs vēl sliktāka. Protams, kaut kad pavasarī CP iepirks "kravu" ar jauniem rokas radariem, bet vai tas uzlabos situāciju ? Šaubos. No preventīvā viedokļa, tas pa spēkam ir varētu būt tikai FR darbības rezultātā. CP reali uzlabot situaciju ir izdevies tikai tajās ieliņās, kur ierobežojums ir 30km/h , un dežuras notiek vairākās maiņās bez pārtraukuma...

289247. viesis 28.janvāris 2013 13:42
0 0 Atbildēt

Man gar māju ir ieliņa ar 30, ne reizi neesmu redzējis te CP, IV kaut ko murgo. Nekur Mārupē arī neesmu tos redzējis sēžam un sargājam to ielu.

289248. viesis 28.janvāris 2013 14:11
0 0 Atbildēt

Mārupe nav maksātspējīga, tāpēc CP-istu tur nav.

289249. viesis 28.janvāris 2013 14:53
0 0 Atbildēt

Ā, nu tad skaidrs.

289255. viesis 29.janvāris 2013 11:11
0 0 Atbildēt

Pār Mārupes ielas krajiem točna neko nezinu. BET, teju vairākas reizes nedēļā redzu, ka CP sēž krūmos Jūrkalnes ielas posmā aiz Apūzes ielas, kur ir 30km/h ierobežojums. Tāpat, viņi regulari sēž 30km/h zonā uz Zolitudes ielas . Zoļļukā jau tauta ir biezāka nekā Mārupē....tozin arī CP.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti