Peugeot atklāj jaunu tirdzniecības un servisa centru 6

 
20.septembris 2003 0:00

18.septembrī Cēsīs tika atklāts jaunuzbūvētais Peugeot autosalons un servisa centrs. Tas ir pirmais Peugeot autocentrs Latvijā, kas uzbūvēts, ievērojot Peugeot jauno “Blue Box” (zilā kaste, latv. val.) korporatīvās arhitektūras un dizaina standartus un ir uzskatāms par vienu no modernākajiem Latvijā. 2003.gada laikā Peugeot reģionālais dīleris Cēsīs SIA "Reifeks” plāno pārdot vairāk nekā 40 jaunas automašīnas.

SIA “Reifeks” nodarbojas ar Peugeot automašīnu pārdošanu un tehnisko apkopi Cēsīs jau kopš 1999.gada. Pa šo laiku pārdots vairāk nekā 80 Peugeot automašīnu, turklāt tieši pēdējā gada laikā uzskatāmi vērojams jauno automašīnu pārdošanas pieaugums. 2003.gadā SIA “Reifeks” paredz pārdot Cēsīs vairāk nekā 40 Peugeot automašīnas. “Pamudinājumu attīstīt jauno autocentru mums deva pieaugošā ieinteresētība par jaunajām Peugeot automašīnām, kā arī prasības nodrošināt kvalitatīvu pārdošanas un tehniskās apkopes servisu. Jaunuzbūvēto autocentru nepārprotami var uzskatīt par vienu no lielākajiem un modernāko Vidzemē”, saka Andris Vasins, SIA “Reifeks” direktors. Peugeot autocentrs Cēsīs, atrodas Lenču ielā 21.

“2003.gada 8 mēnēšos Peugeot reģionālie pārstāvji pārdeva aptuveni 22 procentus no kopējā Peugeot pārdoto automašīnu skaita. 2004.gadā reģionālo pārstāvju daļa noteikti pārsniegs 30 – 35 procentus”, saka Andris Kudrjavcevs, a/s “Lauva Auto” izpilddirektors, “Pārdošanas apjomu straujais pieaugums Latvijas reģionos nepārprotami atspoguļo valsts ekonomikas augšupeju un klientu vēlmes saistībā ar Latvijas pievienošanos Eiropas savienībai. Tas uzliek mums par pienākumu turpināt attīstīt pārdošanas tīklu Latvijas reģionos un veidot servisa centru atbalsta punktus visā Latvijas teritorijā”.

“Paplašinot un uzbūvējot jauno tirdzniecības salonu, mēs novērtējām līdzšinējo Peugeot automašīnu reputāciju un popularitāti, pircēju ieinteresētību, kā arī izdevīgos sadarbības nosacījumus ar Peugeot izplatītājiem”, uzsver SIA “Reifeks” direktors Andris Vasins.

Jaunuzbūvētā autocentra kopējā platība sasniedz 800 kvadrātmetrus un tajā tiek nodarbināti 15 darbinieki. Paša autosalona platība pārsniedz 200 kvadrātmetrus. Autoservisā vienlaicīgi var apkalpot 6 automašīnas, un tajā ir uzstādīti 5 pacēlāji, pilna ritošās daļas un dzinēja diagnostikas iekārtas. Autocentrā izvietots arī riepu serviss.

Peugeot automašīnu tehniskās apkopes centrs ir tieši saistīts on-line režīmā ar Peugeot tehniskā atbalsta centru Sarbrukenā (Vācija), kas ļauj diagnosticēt un saņemt konsultācijas on-line režīmā par automašīnu apkopi un remontu.

Ievieš jauno “Blue Box” arhitektūras un dizaina standartus

“Reifeks” autocentrs Cēsīs ir pirmais Peugeot autocentrs, kura arhitektūra un interjera dizains visprecīzāk atspoguļo Peugeot pieņemto “Blue Box” korporatīvās arhitektūras un dizaina standartus. “Blue Box” tika pieņemts un tā ieviešana sākās tikai pagājušā gada rudenī. Pirmais Peugeot autocentrs, kas tika izveidots, ievērojot “Blue Box” standartus, atrodas Ungārijā.

“Blue Box” koncepciju raksturo pārredzamība, atvērtība pret klientu un ērtības. Autocentrs nav tikai vieta, kur notiek automašīnu pārdošana un apkope – tas ir Peugeot automašīnu turpinājums dzīves telpā. Latvijā pakāpeniski visi Peugeot autocentri tiks pārveidoti atbilstoši “Blue Box” standartiem.

Peugeot ir lielākais vieglo un komerctransporta automašīnu tīkls Latvijā. Peugeot ir šobrīd astoņi reģionālie pārstāvji visā Latvijas teritorijā - Valmierā, Cēsīs, Liepājā, Talsos, Madonā, Jēkabpilī, Jelgavā, un Bauskā.

 
Visi komentāri
 
97699. viesis 20.septembris 2003 1:36
0 0 Atbildēt

Ja man buutu jaaizveelas jauns auto no Peugeot piedaavaajuma, es izveeleetos 206-SW ar 1,4 litru HDI diizeljdzineeju. Ar shaadu auto man degviela braucienam no Riigas liidz Aluuksnes rajonam izmaksaatu tikai Ls 2,40.

97710. viesis 20.septembris 2003 10:24
0 0 Atbildēt

Par murgu Tev tas brauciens izvertisies , jutisies noguris par 12,40 - ja tiksi lidz galam .

97725. viesis 20.septembris 2003 20:23
0 0 Atbildēt

Man šobrīd ir peugeot 206. Tici, man santafe, ir daudz labu un ērtu auto, ar kuriem var aizbraukt līdz alūksnei par 2,40Ls. Un 206 tas noteikti nav.

97744. viesis 21.septembris 2003 8:54
0 0 Atbildēt

man tie francu sudi ir dzili pie tas vietas kur dirspuse beidzas rieva.

97745. viesis 21.septembris 2003 10:21
0 0 Atbildēt

Peugeot? Ar savaam defaultaa birstoshajaam piekareem, un pa Ceesu celjiem?! Praatiiga izveele :)))))

97867. viesis 22.septembris 2003 10:38
0 0 Atbildēt

Ar Astru 1.7 DTI iespējams aizbrukt par tādu pašu summu. Turklāt Astrā arī par komfortu ir padomāts, jo kompaktklase tomēr ir lielāka par mazo klasi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti