«Adam Auto» spēlē lielo futbolu 1

 
17.februāris 2004 0:02

Latvijas Futbola federācijas (LFF) un žurnālistu apvienotā izlase sestdien, 14.februārī Ķeizarmeža sporta bāzē draudzības spēlē ar rezultātu 4:3 pagarinājumā pārspēja LFF sadarbības partneru uzņēmuma "Adam Auto" komandu.

Pirms spēles futbola laukumā notika svinīga jauno "Opel" automašīnu nodošanas ceremonija Latvijas nacionālās izlases un LFF lietošanā uz vienu gadu.

Kā ziņots, 16.janvārī LFF un koncerna "Adam Opel AG" oficiālais pārstāvis Latvijā "Adam Auto" parakstīja viena gada sadarbības līgumu, kas paredz desmit "Opel" jaunāko modeļu automašīnu nodošanu LFF, Latvijas izlases vadības un spēlētāju lietošanā.

Sestdien automašīnas tika piešķirtas trīs Latvijas izlases spēlētājiem – Mihailam Zemļinskim, Aleksandram Isakovam un Vitam Rimkum, kuri turpmāk Latvijas teritorijā varēs pārvietoties ar jaunām "Opel Vectra" automašīnām.

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis un "Adam Auto" ģenerāldirektors Māris Varkalis pauda gandarījumu par abu organizāciju sadarbību, bet Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs izteica cerību, ka valstsvienība ar saviem rezultātiem nepievils atbalstītājus.

Jāpiebilst, ka šodienas draudzības spēlē izšķirošos vārtus pagarinājumā guva LFF komercdirektors Vladimirs Žuks, kas ar precīzu tālsitienu pārspēja "Adam Auto" vārtsargu. Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 3:3.

„Neskatoties, ka futbola spēlē uzvarēja LFF un žurnālistu komanda, par uzvarētājiem ir jāmin „Adam Auto” kolektīvs, kurš kopā ar Latvijas izlasi izcīnīs vēl daudzas lielas uzvaras,” pēc draudzības mača uzsvēra V.Žuks.

Jāatgādina, ka futbola mačā LFF pārstāvji lūdza žurnālistu komandas palīdzību, kuri drīzumā paredzams atsāks regulārus treniņus.

Žurnālistu izlasē futbolu spēlē populārāko Latvijas sporta mediju pārstāvji.

“RKT-Publicitāte”

 
Visi komentāri
 
115456. viesis 17.februāris 2004 19:20
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti