Latvijā radīta unikāla auto aizsardzības sistēma! 57

 
1.decembris 2004 9:32

Speciālisti no Autonama Skybrake tehnoloģiskās laboratorijas ir izstrādājuši un patentējuši “Double Dialogue” (DD) tehnoloģiju, kas aizsargā automašīnas pret visām auto zādzībās pielietotajām metodēm.

Šī ir pasaulē pirmā auto aizsardzības sistēma, kas garantē pilnīgu drošību visplašāk pielietoto auto aizdzīšanas metožu gadījumos.

Jaunā Skybrake sistēma ar DD tehnoloģiju ir efektīva pret visiem biežāk lietotajiem automašīnu nozagšanas paņēmieniem. Jaunā sistēma aizsargā īpašumu, ja tiek nozagtas automašīnas atslēgas, sistēmas radiokodu nevar uzlauzt, un to nav iespējams operatīvi demontēt. Drošību nodrošina dialoga darbības princips – pastāvīgs divvirzienu radio signāls starp personālo raiduztvērēju, vadības bloku automašīnā un bloķēšanas moduli. Ja dialogs tiek kavēts un netiek saņemts atbildes signāls, tiek bloķēts automašīnas dzinējs. DD tehnoloģija darbojas 2.4 Ghz frekvencē (līdz šim tā bijusi izmantota tikai Bluetooth un Wireless datortīklos), apvienojot visas sistēmas iekārtas bezvadu tīklā.

Skybrake DD ir pievilcīgs ne tikai auto īpašniekiem, kas ikdienā neizjūt tās esamību, bet arī apdrošināšanas kompānijām un sistēmu uzstādītājiem. Tā galvenās priekšrocības ir koda sarežģītība un dinamika (pateicoties kam kodu nav iespējams ne noskanēt, ne uzlauzt) informācijas ierakstīšana un nolasīšana, un sistēmas diagnostikas iespēja ar personālā radiouztvērēja starpniecību. Rezultātā Skybrake DD aizsargā auto īpašnieku pret sava īpašuma zaudēšanu un apdrošinātājus pret iespējamiem krāpniecības mēģinājumiem. Turklāt sistēmai ir ērti uzstādāma un diagnosticējama, kas sniedz priekšrocības tehnoloģiju profesionāļiem.

Jaunais Skybrake DD imobilaizers ir jau novērtēts Eiropas mērogā. Produktam ir Vācijā izsniegtais CE sertifikāts, šobrīd notiek pārrunas ar iespējamajiem partneriem par Skybrake DD eksportu uz citām Eiropas Savienības valstīm.

Ints Ķuzis, Valsts policijas GPP Rīgas kriminālpolicijas priekšnieks: “Auto zādzību statistika Latvijā, diemžēl, nav iepriecinoša. Tāpēc ar cerībām raugāmies uz jauno unikālo izgudrojumu, kas palīdzēs izskaust autozagļu “iecienītākās” zādzību metodes , līdz ar to līdz minimumam samazinot kopējo autotransporta līdzekļu zādzību skaitu kā arī radot papildus drošības sajūtu auto lietotājiem.”

 
Visi komentāri
 
150374. viesis 1.decembris 2004 9:45
0 0 Atbildēt

a cena tam brinumam?

150375. viesis 1.decembris 2004 9:53
0 0 Atbildēt

*******!

150376. viesis 1.decembris 2004 9:54
0 0 Atbildēt

uzlauzt var visu!

un kaadaa diez zinjaa iznjemot peljnju vinsh ir izdeviigs sisteemu uzstaadiitaajiem?! :D

150377. viesis 1.decembris 2004 9:55
0 0 Atbildēt

kura unikaalaa sisteema jau ir peec kartas? :D :)

atradiisies cilv. kuri atkodiis sisteemu :)

150381. viesis 1.decembris 2004 10:04
1 0 Atbildēt

sekretka forever! :D

150385. viesis 1.decembris 2004 10:28
0 0 Atbildēt

Pret zagšanas metodi "mašīnas aizvešana uz treilera" nekas vēl nav izdomāts.

150387. viesis 1.decembris 2004 10:30
0 0 Atbildēt

taapataam shii sisteema NEKO buutisku prieksh kopeejaas statistikas nedos, tik vien kaa paaris ljoljikiem ar megakrutajiem braucamajiem buus nedaudz droshaaks naktsmiers :)

150391. viesis 1.decembris 2004 10:34
0 0 Atbildēt

nu gan tie "Speciālisti no laboratorijas" iedomaajusies no sevis sazin kaadus dievus-geenijus, IZGUDROJUSI "pasaulē pirmā auto aizsardzības sistēma, kas garantē pilnīgu drošību visplašāk pielietoto auto aizdzīšanas metožu gadījumos"

- TAS nu ir TIIIRI REKLAAMAS sauklis, lai mulkja klients ar pabiezaaku maku njem pa n-simt latiem vinju jaunaako suu...

Nu piemeeram KAAA var PILNIIGI GARANTEET aizsardziibu pret tadaam auto aizdziisanas metodeem:

1) - nozog atsleegas, pultis, imobilaizera metkas utt. - zaglis brauc prom svilpodams

2) auto aizved treilerii + veel arii ar taas pasas 2.4 GHZ frekvences slaapeetaajs lai pakalj nedzenaas saimnieks (re ka pasi jau reklaamas sauklii zagljiem atvieglo dziivi - nav pat jaameklee kaadaa frekvencee darbojas taa signalizaacija, taisi tik augsaa slapeetaaju un aiziet)

3) Ja auto staav garaazaa vai staavietaa pa nakti - njem to pasu radiofrekvencu slapeetaaju, atver auto, izrauj sireenu u.c. "liekos vadus" kedeem kuras vareetu buut noblokeetas , pieliek "zirnekli" un brauc, nav nemaz jaameklee visi tie megakrutie pasaulee pirmie izgudrotie imobilaizeri un sign vadiibas bloki utt utt,

... un protams citas "plaši pielietotaas auto aizdzīšanas metodes" .....

150393. viesis 1.decembris 2004 10:39
0 0 Atbildēt

gan pec kada laika jau vares uzlaust

150394. viesis 1.decembris 2004 10:40
0 0 Atbildēt

hmm ... parasti , ka nozog atsleegas, tad taas ir kopaa ar pulti un tas jau takal viss ir pofig ...

Vot kad uztaisiis siteemu, ka autovadiitaajam olaas tiek ieshuuta mikrene, kas ljaus pieshkjilt autinju, tikmeer nekas kardinaali nemainiisies :))

150395. viesis 1.decembris 2004 10:43
0 0 Atbildēt

To andrix

noraksta sapratu ka tur darbojas dialoga sistēma (hvz ko tas nozīmē). bet es sapratu ka ja tu kaut ko mēģini noslāpēt tad redz dialogs neveidojas vai kaut kā tamlīdzīgi....

Visefektīvākais veids kā izskaust zādzības ir - :D auto zagļi ir jāiekārto labi apmaksātos darbos :D ar salīdzinoši maz pienākumiem :D tad šiem i prātā nenāks iet uz ielām un aukstumā ķimerēties ap svešiem autiņiem. Tā vietā viņi par daļu algas labāk izvēlēsies ko legāli ekstrēmu par sapelnīto naudu lai adrenalīnu paceltu... :D:D

150396. viesis 1.decembris 2004 10:43
0 0 Atbildēt

Nemot vera infu, kas ir vinu majas lapa, cenas ir:

Skybrake DDExtra Vadība ar raiduztvērēju + DD tehnoloģija + 3 bloķēšanas ķēdes + pretnolaupīšanas funkcija 256.00-

Skybrake DD3 Vadība ar raiduztvērēju + DD tehnoloģija + 2 bloķēšanas ķēdes + pretnolaupīšanas funkcija 195.00-

Skybrake DD2+ Vadība ar raiduztvērēju + DD tehnoloģija + 1 bloķēšanas ķēde + pretnolaupīšanas funkcija 159.00-

Skybrake DD2 Vadība ar raiduztvērēju + DD tehnoloģija + 1 bloķēšanas ķēde + imobilaizera funkcija 145.00-

150397. viesis 1.decembris 2004 10:44
0 0 Atbildēt

To andrix

noraksta sapratu ka tur darbojas dialoga sistēma (hvz ko tas nozīmē). bet es sapratu ka ja tu kaut ko mēģini noslāpēt tad redz dialogs neveidojas vai kaut kā tamlīdzīgi...

Visefektīvākais veids kā izskaust zādzības ir - :D auto zagļi ir jāiekārto labi apmaksātos darbos :D ar salīdzinoši maz pienākumiem :D tad šiem i prātā nenāks iet uz ielām un aukstumā ķimerēties ap svešiem autiņiem. Tā vietā viņi par daļu algas labāk izvēlēsies ko legāli ekstrēmu par sapelnīto naudu lai adrenalīnu paceltu... :D:D

150398. viesis 1.decembris 2004 10:44
0 0 Atbildēt

to subaru - pat tad tas nepasargaas no aizdziishanas uzceljot uz treilera :) ja ne kaa savaadaak, tad detaljaas izjauks :)

150408. viesis 1.decembris 2004 11:00
0 0 Atbildēt

un vispaar saliek gatavus kiiniesu blokus kopaa un baigie izgudrotaaji juutas, taa arii jaasaka ka izveidojusi taadu un tadu aizsardziibas kompleksu vai tur salikusi taadas un taadas funkcijas un tas nu paslaik ir visdrosaakais no lidziigiem esosajim risinaajumiem, nevis "garantee pilniigu drosiibu".

Es vot ar vareetu ielikt reklaamas rakstu ka "Esmu izgudrojis pirmo pasaulee automaatisko handsfree kules kasiitaaju kas lietojams automasiinaa", tas varbuut buutu kautkas kas nav izgudrots :) --

Speciālisti no "@drix tehnoloģiskās laboratorijas" ir izstrādājuši un patentējuši ScratchYourBalls “Double Scratch” (DS) tehnoloģiju, kas palīdz auto vadītājam jebkurā kules kasīšanās gadījumā.

Šī ir pasaulē pirmā handsfree kules kasīšanas sistēma , kas garantē pilnīgu drošību un komfortu, jebkurā situācijā.

Jaunā BallsScratch sistēma ar DS tehnoloģiju ir efektīva visiem biežāk lietotajiem kules kasīšanas paņēmieniem. Jaunā sistēma aizsargā jutīgos orgānus no pārkasīšanas, ja nav apgriezti nagi, kā arī sistēmas radiokodu nevar uzlauzt, un to nav iespējams operatīvi demontēt, tātad ne sieva ne draudzene netraucēs jums to lietot. Drošību nodrošina dialoga darbības princips – pastāvīgs divvirzienu radio signāls starp personālo kabatas biljarda uztvērēju, vadības bloku automašīnā un kasīšanas moduli. Ja dialogs tiek kavēts un netiek saņemts atbildes signāls, tiek bloķēts kules kasītāja dzinējs. DS tehnoloģija darbojas 2.4 Ghz frekvencē (līdz šim tā bijusi izmantota tikai Bluetooth un Wireless datortīklos), apvienojot visas kules kasītāja sistēmas iekārtas bezvadu tīklā.

ScratchYourBalls DS ir pievilcīgs ne tikai auto īpašniekiem, kas ikdienā izjūt tā esamību, bet arī apdrošināšanas kompānijām un sistēmu uzstādītājiem. Tā galvenās priekšrocības ir kasīšanas kustību sarežģītība un dinamika (pateicoties kam kuli nav iespējams ne noskrāpēt, ne apdauzīt) informācijas ierakstīšana un nolasīšana, un sistēmas diagnostikas iespēja ar personālā radiouztvērēja starpniecību. Rezultātā ScratchYourBalls DS aizsargā auto īpašnieku pret sava īpašuma zaudēšanu :) un apdrošinātājus pret iespējamiem krāpniecības mēģinājumiem (impotences pabalstu pieprasīšana). Turklāt sistēmai ir ērti uzstādāma un diagnosticējama, kas sniedz priekšrocības tehnoloģiju profesionāļiem :) (nemaz nav jaapapildina)

Jaunais ScratchYourBalls DS kuleskasiitaajs ir jau novērtēts Eiropas mērogā. Produktam ir Vācijā izsniegtais SPRITSZMACHINE sertifikāts, šobrīd notiek pārrunas ar iespējamajiem partneriem par ScratchYourBalls DS eksportu uz citām GONDURASAS Savienības valstīm.

Iiblis Ķuļkasis, Valsts policijas GIBD Rīgas kriminālpolicijas priekšnieks: “Sakasīto sēklinieku statistika Latvijā, diemžēl, nav iepriecinoša. Tāpēc ar cerībām raugāmies uz jauno unikālo izgudrojumu, kas palīdzēs izskaust kules paŗkasītāju “iecienītākās” kasīšanas metodes , līdz ar to līdz minimumam samazinot kopējo kules plīsuma skaitu kā arī radot papildus drošības sajūtu auto lietotājiem.”

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

150414. viesis 1.decembris 2004 11:09
0 0 Atbildēt

to Saulkrastietis:

Jaa, protams, ja tiks noslaapeets raidiitaajs masiinaa, pults pie iipasnieka saaks baurot, ka pazudusi sakari , bet tas pats arii notiks ja vienkaarsi iipasnieks izies no sisteemas darbiibas zonas, kas vareetu buut nu liidz 1 km, pilseetaa starp 10 staavu maajaam tas Ghz signaals vispaar noslaaps jau peec paarsimt metriem, tobish ja masiina staav no majaam 1.5 km staavietaa, tad jeegas nekaadas no taas dialoga siteemas.

Un treileris arii protams - paaris min iekrauj masiinu un ved prom, neko slaapeet nevajag , peec 2 minuuteem masiina jau buus prom no darbiibas zonas.

150416. viesis 1.decembris 2004 11:11
0 0 Atbildēt

forshi ar mobilo telefonu kam ir ZILZOBIS varees krekot autinjus :) skaisti :)

150424. viesis 1.decembris 2004 11:30
0 0 Atbildēt

Mja, nu esot "baig foršā sistēma", kā tad.

Tā nolāpītā dubultā dialogā dēļ tev kabatā atrodas mazs *******mbuks, kurš visu laiku cītīgi raida tajos 2.4MHz un līdz ar to (guess, what?) - ēd baterijas!

Tad nu tu iesēdies mašīnā un izrādās, ka baterijas ir jau tiktāl izēstas, ka uztvērējs vairs īsti labi tevi nesadzird. Atliek vilkt *******mbuku ārā no dziļās bikšu kabatas un mēģināt "ar labu" piespiest viņus tomēr uzturēt to dubluto dialogu. Varbūt izdodas. Ja neizdodas, tad ņemam no bardačoka ārā specifisko apaļo mazo bateriju (padārga gan diemžēl ir) un nomainām. Baterijai jābūt līdzi VIENMĒR, jārēķinās, ka tās var izbeigties meža vidū, pie jūras etc vietās.

Jo aukstāks laiks, jo ātrāk beidzas baterijas.

+ Vēl arī garantijas laikā nācās vienreiz nomainīt.

Citādi jau ideāla un unikāla sistēma.

Tfu.

150425. viesis 1.decembris 2004 11:30
0 0 Atbildēt

Un iauto slikto vārdu izgriezējam laikam nepatika termins "b ļ e m b u k s":)))

150428. viesis 1.decembris 2004 11:42
0 0 Atbildēt

nu tad taisam sisteem - ne pasham ne sasham ...

kaa kas, taa autinjsh uzspraagst taa ka nekas jeedziigs nepaliek paari :D

150430. viesis 1.decembris 2004 11:47
0 0 Atbildēt

Sakiet ko gribat, bet visdrošākā pretaizdzīšanas sistēma ir KASKo Parexā. Ja arī aizdzīs, pēc divām dienām atdzīs atpakaļ un pat samaksās nelielu morālo kompensāciju. Kā to dabū gatavu, nekādīgi nevaru saprast:)

150433. viesis 1.decembris 2004 11:53
0 0 Atbildēt

jaa, protams veel arii ir baigi forsi, ka cītīgais raidiitaajs tajos 2.4GHz (microwave range)- ne tikai ēd baterijas, bet arii burtiski cepina (guess, what?) - jaa tiesi taa tavu viirisko lepnumu !

Nu taada miniatuura Mikrovilnu kraasninja, kas uz leenas uguns gatavo omleti :) (jo izstarotaaja jaudai jaabuut minimaalai, ja jau sertificeets)

- t.i. to b.l.e.mbuku kabataa tuvumaa pie "reproduktiivajiem orgaaniem" labaak netureet, labaak pie kaadaam nieriiteem vai akninjaam taas taapat nolietosies.

150449. viesis 1.decembris 2004 12:34
0 0 Atbildēt

nav idealas pretaizdzisanas iekartas nu nav ... un viss ... ka aizdzit jebkuru autinu ir paradits talajos 1980 Ja nesaubos Rigas kinostudijas filmina par banku laupitajiem un partaisito nivu ka bankas brunutransportu :) nu tik vajadzetu so to modernizet - tipa sienas no radio signalu izolatora, trileris tads palielaks lai butu vietas ta pavairak :) a ta idejalniks :)

150466. viesis 1.decembris 2004 13:34
0 0 Atbildēt

JA vajadzēs, tad aizdzīs!!

Kāds pasūtīs un mašīnīte gribot-negribot aizies uz krievzemi, vajag tik pasūtīt īstajiem džekiem, nevis lomika pavēlniekiem!

150484. viesis 1.decembris 2004 14:07
0 0 Atbildēt

" ‘DaimlerChrysler’ šefam nozog limuzīnu 800 tūkstoš eiro vērtībā"

(Ziņots Delfi portālā)

Eh ja viņš būtu zinājis par Latvijā izstrādāto unikālo aizsardzības sistēmu :) :) :) :) :) :) :) :)

150498. viesis 1.decembris 2004 15:23
0 0 Atbildēt

Njaa, kritizeet visi gudri... Iesaku Andrix kaartiigaak izlasiit raxtu un tad gudri runaat.

150504. viesis 1.decembris 2004 15:49
0 0 Atbildēt

Vēl gribētos piebilst, tad lai ziemā ilgāk steigājot apkārt, tas viņu "duālā dialoga uzturētājs" nesasaltu, kā rezultātā viņam nesāktu peldēt frekvance un nenosēstos baterija, viņš vienkārši ir jāatstāj auto salonā, jo pretējā gadījumā pēc tam nāksies sēdēt un gaidīt kad tas b.ļ.e.m.b.u.k.s uzsils un sāks "uzturēs savu dialogu" un tas autiņš būs piešķiļams. :)

150516. viesis 1.decembris 2004 17:43
0 0 Atbildēt

RHINO [?] 01.12.2004 11:11

forshi ar mobilo telefonu kam ir ZILZOBIS varees krekot autinjus skaisti

Filmās šitos jokus jau sen rāda, tagad beidzot tā būs realitāte. :)

150522. viesis 1.decembris 2004 18:11
0 0 Atbildēt

Man jau arii liekas ,ka tas ir fufelis ,ja ne taga ta jaapagaida laicinjsh un viss tiks salauzts,uzlauzts utt.

Veel jau interesee ja taa megassignalizaacija sachakareekjas kaadaa tur Portugaalee ta ko nu ??? Evukaators?

150525. viesis 1.decembris 2004 18:57
0 0 Atbildēt

jaa, protams, tuuliit visi uz autonamu uzstaadiit jauno DD shtruntu!!!!! Cik K Ls shameejs maksaa?

Ja kaads to uzbuuveeja, tad kaads to var arii uzlauzt ;)

150529. viesis 1.decembris 2004 19:21
0 0 Atbildēt

subaru [?] 01.12.2004 10:40

Vot kad uztaisiis siteemu, ka autovadiitaajam olaas tiek ieshuuta mikrene, kas ljaus pieshkjilt autinju, tikmeer nekas kardinaali nemainiisies

-------------

Nu nu, nogriezīs mikreni ar visām olām...

150530. viesis 1.decembris 2004 19:43
0 0 Atbildēt

Tas ir tikai pagaidaam nepaies neilgs laiks un zaglji jau varees uzlaust arii sho jauno sisteemu.( lai cik tas nebuutu beediigi)

150542. viesis 1.decembris 2004 21:11
0 0 Atbildēt

hmzzzzzzz taatad Skybrabe ir Latvieshu meistardarbs?!?! Ja taa, tad tas liecina, ka gudro galvu Latvijaa vel ir, toposhaas arii:)))

Starp citu, var jebko uztaiisiit, uzlaust utt. Par taam kjiinieshu sheemaam - mulkjiibas, mikrosheemas protams razho shkjiibacainie, bet sheemu projekteeshana datoraa un noveshana realizaacijaa arii nav neiespeejama. Visu cienju shamiem. Shinii gadiijumaa lai ko tamliidziigu razhotu, jaabuut labam programmeetaajam un elektrotehnikjim, tad paareejais ir fantaazijas iespeeja :)

Paziistam straadaa Arcus elektronika un uzzinot, ko shamie tur lodee augshaa....mati saceelaas augshaa :D

Bet nu aizdziit var jebko, ja otraa galaa ir taadi pashi programmeetaaji un elektrotehnikji ar atbilstoshu izgliitiibu.....

Lai vai kaa, vismaz shamie censhaas un pelniis labu shmeli. Lai veicas shamiem

150561. viesis 2.decembris 2004 0:47
0 0 Atbildēt

Mani shii zinja iepriecina, jo biju jau dikti sabeedaajies, lasot vakar delfos par to, ka Latvija ir vienaa no peedeejaam jomaam IT inovaaciju jomaa. Visiem skeptikjiem iesaku njemt veeraa vairaakas lietas - sodien elektronikas komponentes naak paarsvaraa tikai no Kjiinas, tad veel - ja nemaaceesi paardot, tad no tevis nepirks pat vis vis vis labaako lietu (tas attiecas uz tiem maarketinga saukljiem), taa ka labaak maacieties pashi un nekunkstiet. Peedeejais - pietiek d...ies, latvieti, saac beidzot pelniit naudu.

150563. viesis 2.decembris 2004 1:19
0 0 Atbildēt

Kamēr signalizācijas uzstādīs servisi (visādo Autonami un da jebkurš servis) , tikmēr būs un pastāvēs tie "brīnumainie" ar viskrutākajām signalizācijām aprīkoto auto nozagšanas gadījumi... Lai kāda arī nebūt sistēma, vājā vieta ir cilvēks - ja viņš ir uzstādījis, tad 90% gadījumu "īsite" zēni no viņa par labu naudu vai vienkārši kuli durvīs ieverot, var uzzināt, kā to sistēmu demontēt ātri un vienkārši. Tādēļ mana doma ir, ka droša auto aizsardzība no nozagšanas sastāv no šādiem komponentiem:

1) (un galvenais) - signalizāciju uzstāda pats auto īpašnieks un nevienam un nekad nerāda, kur tā atrodas, kas tā par siģeni, kā to diseiblot u.t.t.

2) papildus signalizācijai jāuzstāda rīks, kas spēj piefiksēt (nofilmēt?) zagļu fizionomijas un noraidīt tās drošā vietā (uztvērējs ar ierakstu garāžā / mājā / īpašnieka kabatā)

3) radioblusa, kas ļauj mašīnu nopeilēt vai GPS, kas spēj noraidīt koordinātes, pie kam izstarotajam signālam būtu pēc iespējas vairāk jālīdzinās apkārtējo trokšņu fonam pilsētā un jābūt šifrētam

4) visām sistēmām un to savstarpējai kombinācijai pēc iespējas jābūt unikālai - tādai, ko nelieto neviens cits, risinājumiem - oriģināliem un paša izprātotiem - tad zaglim nav iespējas izmantot standarta atkošanas metodes un bieši vien pat nav nojausmas, kā mašīna vēl tiek sargāta :)

Starp citu - risinājums "ne pašam, ne Sašam" bija reāla tirgus prece Latvijā 90-to gadu sākumā. Man pašam piedāvāja promejošie padomju armijnieki un ar viņiem saistīti "meistari" uzstādīt šādu tālā diarbības rādiusa radiovadāmo mīnu autiņā... Kad nozog un vairs nav cerību atgūt, vienkārši izņem no seifa raidītāju un nospied sarkano podziņu :)

150573. viesis 2.decembris 2004 9:39
0 0 Atbildēt

Mhm... Un maksā kādus latus 1000... :oD

150578. viesis 2.decembris 2004 10:07
0 0 Atbildēt

Man arī vienam čomam bija kruts auto ar krutu signalizāciju ...

Sadeva pa galvu un brutāli atņēma auto ... ar visiem dokumentiem ... un piespieda parakstīt pilnvaru ar tiesībām pārdot ... un pašu uz slimnīcu ātrie pēctam aizveda.

Man, piemēram, veselība ir dārgāka. Ar autozagļiem lai cīnās apdrošinātāji un man ir pofig. Domāju, ka signalizāciju vajag uzstādīt tādu, lai tā atbilstu apdrošinātāju prasībām un viss... un ne grama vairāk .. un līgumu bez pašriska.

150605. viesis 2.decembris 2004 10:40
0 0 Atbildēt

RX-7 saskatījies filmas par matrixu.Radiovadāma mīna...he,he.Bet dižajiem komentētājiem ierosinu no sākuma apgūt elementārās elektronikas pamatus un tikai tad kreatīvi pļūtīt netā.

150621. viesis 2.decembris 2004 11:01
0 0 Atbildēt

Liidz shim man vislabaak ir patikusi Austraalieshu izgudrotaa sinalizaacija. It kaa jau nekas dizhi savaadaaks tur nav, tikai tauriites vietaa ir shur tur uzstaadiiti pasleepti ugunsmeteeji, kuri pie zgshanas meegjinaajuma uztaisi tiiri skaistu autozaglja cepeti.

150706. viesis 2.decembris 2004 18:58
0 0 Atbildēt

Chucky [?] 01.12.2004 15:23

Neesi gadījumā no ieinteresētajām personām? Viss ko Andrix teica, ir patiesība... un neko tur neparakstīsi. A ja Tev kādi iebildumi, tad konkrēti arī saki KĀDI tie ir, nevis pa tukšo muldi :)

150707. viesis 2.decembris 2004 19:00
0 0 Atbildēt

Chucky [?] 01.12.2004 15:23

Aizmirsu pateikt, ja Tu tici marketinga saukļiem, tad Tev vajadzētu aiziet uz Tibetas kalniem un kādus dažus gadiņus tur padzīvot pie dabas krūts, pameditēt... :)

150709. viesis 2.decembris 2004 19:15
0 0 Atbildēt

Nu vo, RX-7 ir pateicis gandrīz vai manas idejas, t.b. pašam jāliek signalizācija, jāaprīko ar videosistēmu.

Bet par šito Skybraker nepārtraukto radioraidītāja darbību gan neesmu starā. Ok, tas protams sarežģī zagļiem darbu, bet nu pret pieminēto brutālu aizvešanu tas vienalga nepalīdzēs. Nezinu ko tur domāja tas kas te rakstīja par ķīņiešu platēm, bet ja viņš ar platēm domāja mikrenes, tad lai pats paņem un saliek kau-ko tādu :)

P.S: man problēma - vajag NTSC uztvērēju pārtaisīt uz PAL. Tas ir datora Philips TV uztvērējs uz ATI video kartes. Ar video traktu es tikšu galā, bet problēmas laikam būs ar audio. Varbūt te kāds varētu palīdzēt?

150713. viesis 2.decembris 2004 20:38
0 0 Atbildēt

Palasīju šīs aizsardzības mājas lapu un jāsaka, ka tur esošā informācija atstāj ievērojami pozitīvāku iespaidu, nekā šis te raksts. Pie tam izskatās, ka tas personālais raidītājs neraida nepārtraukti, bet ar kau-kādu intervālu. Un darbības rādiuss tam nav nekādi 1000m, bet tikai 5m. No tā var secināt, ka izstarotā jauda ir niecīga un omleti no olām diezvai izdosies uzcept. Var mēģināt aprēķināt cik tad ir tā jauda, ja tas raidītājs patērē 34(laikam)mikroampērus. Izklausās, ka šī sistēma ir diezgan laba, bet kā zināms PASAULĒ NEEKSISTĒ IDEĀLAS LIETAS... pat Saule pēc vairākiem miljardiem gadu nebūs tāda :-/

150773. viesis 3.decembris 2004 11:24
0 0 Atbildēt

150605. viesis 02.12.2004 10:40

Nē, diemžēl Matrixu nav izdevies noskatīties :(

Bet par radiovadāmu mīnu - reāls stāsts iz dzīves. 90-to gadu sākumā tādas lietas Latvijā bija modē... Arī rekets u.tml. :)

150785. viesis 3.decembris 2004 12:12
0 0 Atbildēt

man korišs iepirka iepriekšējo autunama brīnumu :) to, kuram klucītis ar raidītāju kabatā jābāž lai varētu dabūt autu dziesmā. pačakarējās mēnesi, pāris reizes aizmirsa kluci mājās un kopš tā laika vadā to kluci piekabinātu atslēgām :) tikai 2reiz gadā baterijas nomaina :):):)

parastiu jau žoperīši visus vagadzīgos probambasus pie atslēgām piekarina - tāpat menti brīnās, ka vadītājs velk ārā tiesības no vienas kabatas a tehnisko no otras.

150812. viesis 3.decembris 2004 15:41
0 0 Atbildēt

* Nu papetiiju to vinju saitu, nu ir OK, laikam tomeer vinji pasi liek kopaa tos devaisus.

Bet nu tomeer rezultaats ir standarta signalizaacija ar standarta funkcijaam, standarta imobilaizers ar vadiibu pa radiokanaalu, vieniigais jaunums vareetu buut tas ka izmanto 2,400 – 2,497 GHz joslu un 120 kanaalus.

150818. viesis 3.decembris 2004 16:03
0 0 Atbildēt

!!!!!!!!!!!!! Masterkods - vo sviests !!!!!!!!!!!!!!

.. es te palasiiju to webu viniem, domaaju, vo malachi, bet nekaa....

" Skybrake Skybrake DD3, DD EXTRA imobilaizers ļauj sistēmu atbloķēt bez PR (personaalais raidiitaajs) klātbūtnes. To izdara ar koda pogu ievadot speciālu astoņu ciparu kodu jeb masterkodu. Aprīkojot auto ar Skybrake DD EXTRA, sistēmas lietotājam masterkods netiek nodots (tipa to zin tikai uzstaadiitaajs/razotaajs). "

! Sito superkodu tik jaanopeerk no apkopeejas, kas vakaros piestraadaa tai Skybrake razosanas angaaraa, un gatavs - zaglis kaapj kuraa grib autinjaa, ievada savu 8 ciparu masterkodu un aiziet!

Veel var meeginaat nodumpot taa verkja atminju un mekleet kur tas kods tur pasleepts.....

Taa ka skataas, peec kaada laicinja uzzinaas to "Masterkodu" kriminaalas aprindas, un saaksies biezo masiinu masveida zadziibas.......

150824. viesis 3.decembris 2004 16:55
0 0 Atbildēt

Cik maksā?

150837. viesis 3.decembris 2004 22:01
0 0 Atbildēt

Jā, es arī pievērsu uzmanību par masterkoda eksistēšanu. Es sapratu, ka māsterkods katrai sistēmai ir atšķirīgs. Tad jāpērk būs kods konkrētai mašīnai. Bet kā jau teicu - neeksistē 100% OK lietas. Pat ja meklē lielo pasaules brendu piedāvājumos, nevar atrast to, kas pilnībā apmierinās. Ja nu vienīgi pa ĻOTI lielu naudu... bet tad cena neapmierinās :-/

150838. viesis 3.decembris 2004 22:03
0 0 Atbildēt

Interesanti, ja es palūgšu viņiem masterkodu, viņi vienalga nedos?

151018. viesis 7.decembris 2004 13:07
0 0 Atbildēt

Vēl tikai "Autonamam" jāvienojas ar apdrošinātājiem, ka viņu sistēma ir vienīgā pieļaujamā, lai noslēgtu kas-ko? līgumu un naida nāks kā pa reni :)

151019. viesis 7.decembris 2004 13:09
0 0 Atbildēt

ps. Iepr. komentā "naida" vietā lasīt "nauda"!

151841. viesis 14.decembris 2004 20:28
0 0 Atbildēt

Super de kleper!!!

Iedomājaties,ka esat kāda kruta auto īpašnieks un jūsu dzelzs zirgs aprīkots ar to brīnumu. Bet es gribu, ja ne nozagt,tad kapitāli pačkarēt jūs kopā ar visu Autonamu. Es novaktēju, ka esat aizbraucis ārpus pilsētas, jo tālāk no Rīgas jo labāk. Jūs kā godīgs pilsonis noparkojat auto atļautā vietā un ejat savās darīšanās.Bet es turpat blakus krūmos nolieku to pašu 2.4Ghz raidītāju-traucējumu ģeneratoru ( daudz jaudīgāku par jūsējo).

Tagad jums jādodas mājās, bet tas super dialogs nonotiek. Bet kad pēc 2 dienām atbrauc Autonams,jūs viņiem to sūdu iepraužat pakaļa, un turpmāk uzticaties tikai drošākām

uzpariktēm, kuras es kožu bez lielām problēmām.

151865. viesis 15.decembris 2004 9:36
0 0 Atbildēt

Visi tik gudri palikuši, ka nav pat ko ******* pasūtīt. Tādā garā var apriet da jebko. Lai taču cilvēki kaut ko dara, vismaz lietas notiek, kaut kāda attīstība utt.

157146. viesis 11.februāris 2005 18:58
0 0 Atbildēt

Ir divi aizdziishanas gadiijumi - ja ir baigi kruta mashiina, kuru ir pasuutiijushi tie pashi skuutie draugi aiz austrumrobezas, tad vinju aizdziis ar 16 shitaadaam un veel citaam sisteemaam! Otrs variants, ja taadu ieliek videeja vecuma mashiiniitei tad tie kas vinju grib nospert prieks detaljaam vai kur vinji tur vinjas baaz peec tam un katraa zinjaaa nav diez ko gudri, domaajams ka shaada sisteema ir tiiri jeedziiga stele!

196889. viesis 2.aprīlis 2006 12:02
0 0 Atbildēt

Klau veči...help...ir pazudis imobilaizera čips...kā var atslēgt to sūda imobi???

218186. viesis 17.novembris 2006 10:20
0 0 Atbildēt

Bet ja ta ierice sanems no kada telefona vai internet provaidera pa to frekvenci kuru ta izmanto un vienkarshi noglukos ?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti