Izveidota SEB Unilīzinga rallija komanda 4

 
14.februāris 2007 9:13

2007.gada LMT Latvijas rallija čempionātā komandu ieskaitē klāt nācis vēl viens spēlētājs, ar kuru būs jārēķinās ikvienam konkurentam – SEB Unilīzinga rallija komanda, un to pārstāvēs divas spēcīgas ekipāžas – Jānis Vorobjovs / Guntis Ervalds un Egils Īle / Māris Īle.

SEB Unilīzinga rallija komanda ir izveidota ar mērķi cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem un izvēlētais braucēju sastāvs – Jānis Vorobjovs / Guntis Ervalds un Egils Īle / Māris Īle sevi jau iepriekš ir pierādījuši kā bezkompromisa cīnītāji, sasniedzot uzvaras gan ralliju absolūtajā ieskaitē, gan savā ieskaites klasē, kļūstot par Latvijas čempioniem un medaļniekiem.



“SEB Unilīzingu un ralliju vieno daudz kopīga - ātrums, mērķtiecība un sacensību gars. Protams, ka mūsu rallija komandas ekipāžas nav nejauši izvēlētas. Pastāvīgi augstie rezultāti mūs ir pārliecinājuši, ka Jānis Vorobjovs un Gunis Ervalds, Egils Īle un Māris Īle ir tikpat azartiski un stabili auto sportā, cik SEB Unilīzings – biznesā,” komandas izveides stratēģiju un iemeslus skaidro SEB Unilīzinga direktors Ints Krasts. ”Mēs bieži redzam, ka sadarbība ar SEB Unilīzingu klientu biznesam dod jaunu uzrāvienu, un paredzam, ka tāpat notiks ar mūsu rallija komandu – šogad komandas ekipāžas dosies trasēs ar jaunu uzrāvienu, lai sasniegtu visaugstākos mērķus un sagādātu daudz aizraujošu brīžu gan sev, gan līdzjutējiem”.

“Protams, šāds uzaicinājums mūs ļoti pagodina! Tas, ka esam SEB Unilīzinga rallija komandā, ir gan pagodinājums, gan vienlaikus uzliek milzīgu atbildību,” atzīst Jāņa Vorobjova ekipāžas stūrmanis Guntis Ervalds, “visādā ziņā mēs centīsimies attaisnot izrādīto uzticību, jo mūsu mērķi nav mainījušies – visos rallijos, kuros startējam, gribam būt labākie!”

SEB Unilīzinga rallija komandas ekipāžas pārstāvēs N4 klasi LMT Latvijas čempionātā un AL2000 klasi Latvijas kausa izcīņā. Jānis Vorobjovs / Guntis Ervalds ar Mitsubishi Lancer Evo9 automobili startēs N4 klasē, bet brāļi Egils un Māris Īles pārstāvēs komandu AL2000 klasē, braucot ar Volkswagen markas automobili – ziemas rallijos ar VW Golf, vasarai gatavojot jaunu un spēcīgāku tehniku.

“Mēs jau pagājušogad rallijā braucām ar SEB Unilīzinga atbalstu, taču šosezon mūsu sadarbība ir stipri vien nopietnāka,” saka Egils Īle. “Komandai ir gan ambiciozs mērķis, gan arī spēcīgs braucēju sastāvs, līdz ar to uzdevums šogad ir nopietns – komandu ieskaitē iekļūt labāko trijniekā. Mēs no savas puses arī neesam izvēlējušies zemāku mērķi - ir jābūt starp godalgotajiem savā klasē!”
Pirmais starts jaunizveidotajai SEB Unilīzinga rallija komandai būs jau šajā nedēļas nogalē, 17. un 18.februārī Gulbenē, kur risināsies LMT Latvijas čempionāta pirmais posms, rallijs Sarma 2007.

Komandai ir arī izveidota sava lapa SEB Unibankas grupas interneta mājas lapā, kurā līdzjutēji var iegūt plašāku informāciju par sportistiem un Latvijas rallija čempionātu:
http://www.seb.lv/lv/private/services/trusts/leasinguni/rally

SEB Unilīzings ir SEB Unibankas grupas uzņēmums. SEB grupa ir Ziemeļeiropas finanšu institūcija, kas sniedz bankas pakalpojumus korporatīvajiem klientiem, kompānijām un privātpersonām Skandināvijā, Baltijas valstīs, Vācijā, Polijā un Ukrainā. SEB aktīvu apjoms ir 201 miljardi eiro, banka darbojas 20 pasaules valstīs un apkalpo 400 tūkstošus uzņēmumu un institucionālo klientu un 5 miljonus privātpersonu.
 
Visi komentāri
 
225655. viesis 14.februāris 2007 16:51
0 0 Atbildēt

kas noticis? Falki vairs nedod Jankam naudu, ka jāmaina komanda?

225658. viesis 14.februāris 2007 17:18
0 0 Atbildēt

laikam pietiek atmazgaat.

225700. viesis 15.februāris 2007 12:16
0 0 Atbildēt

Nu domaajams, ka driiz arii Uniliizings sapratiis ko Ervalda personaa ir dabuujushi komandaa! :) Peec tam jau vairs laikam nebuus neviena uznjeemuma kursh gribees ar vinju sadarboties...

225711. viesis 15.februāris 2007 14:31
0 0 Atbildēt

ko tad ervalda onkulis taadu sliktu dara?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti