iPhone izmanošana «Audi» automobiļos 4

 
20.augusts 2007 13:33

Audi un iPhone – progresīva tehnoloģija un izcils dizains. Jau klajā laišanas dienā Apple pirmo mobilo tālruni varēja izmantot jaunajos Audi automobiļos. Šo tālruni, kas ievērojamā skaitā tika pirkts Savienotajās Valstīs (pirmajās 30 stundās tika pārdoti vairāk kā 270,000 tālruņi), tagad dedzīgi gaida arī Latvijā.



Uzņēmumiem Audi un Apple cieši sadarbojoties, tika nodrošināts, ka visas iPhone funkcijas ir pieejamas vairumā Audi modeļu. Vienīgais nosacījums ir  Bluetooth saskarne, kas kā papildaprīkojums pieejama visos Audi modeļos. Līdztekus standarta brīvroku funkcijām (pieņemt/atteikt zvanu/brīvroku režīms) šis mobilā tālruņa aprīkojums nodrošina signāla stipruma rādītāju un operatora nosaukumu, kā arī ļauj veikt tālruņa grāmatas pārsūtīšanu, kurā ietilpst zvanu saraksti un ikonas "Darbā", "Mājās", "Mobilais".

Papildus zvanīšanai pa tālruni, Audi mūzikas saskarne (pieejama kā papildaprīkojums A5, A6, A8 un Q7 modeļos) ar automobilī iebūvēto skaņas sistēmu ļauj pircējiem izbaudīt iPhone mūzikas atskaņošanas funkciju visaugstākajā kvalitātē. Izmantojot Audi MMI sistēmu, pircēji savas mūzikas izlases var ērti pārlūkot atbilstoši māksliniekam, dziesmas nosaukumam, atskaņošanas sarakstiem un žanram – tieši tāpat kā pieraduši to darīt savā iPod. 
 
 
Visi komentāri
 
241128. viesis 20.augusts 2007 14:30
0 0 Atbildēt

Aidziite,

Tas nu ir peedeejias, ka buutu nepiecieshams mashiinaa ... .

241150. viesis 20.augusts 2007 16:36
0 0 Atbildēt

Aidziit', nepiekriitu Tev.

Ja pavadi ljoti daudz darba dienas laika pie stuures un norunaa dienaa videeji 2 stundas, tad tas ir ljoti eerts risinaajums, ja auto sisteema uz displeja paraada ne tikai ienakosa zvana numuru, bet arii adreshu graamatinjaa ierakstiito vaardu.

Nezinu kaa shim, bet balss izsaukums un vadiiba ir veel viens liels pluss.

241154. viesis 20.augusts 2007 17:01
0 0 Atbildēt

izlabojiet virsraksstu tak :D

"iPhone izmanošana «Audi» automobiļos"

241235. viesis 21.augusts 2007 14:59
0 0 Atbildēt

Aidziite,

Nu protams Bils, "kaa no kuras puses paskataas" ... arii vajadziibas un darba specifika, liidz ar to arii prasiibas karam citas. Es vnk domaaju, ja MT pilda gandriiz vai taas pashas

f-jas, kaapeec man auto vajadziigs lieks uzmaniibas noveerseejs. Tikai taapeec, ka taadc jauns IT zhibchiks ir iznaacis?

Nee, esmu par progresu arii IT jomaa, tikai shaads tools buutu peedeejais, ko es prasiitu, lai buutu mashiinaa.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti