CiTYCREDIT: Jauna autostāvvietu apmaksas iespēja 12

 
18.oktobris 2007 9:35

Lai padarītu vienkāršāku un ērtāku apmaksu par autostāvvietu Rīgā, CiTYCREDiT un DnB NORD Banka piedāvā jaunu risinājumu visu norēķinu karšu īpašniekiem.

Līdz šim par autostāvvietu bija iespējams samaksāt, nopērkot priekšapmaksas karti vai veicot pārskaitījumu uz CiTYCREDiT sistēmas kontu. Jaunais risinājums ļauj jebkuram mobilā telefona lietotājam savu CiTYCREDiT kontu maziem maksājumiem papildināt no norēķinu kartes, automātiski vai nosūtot īsziņu.

Lai nodrošinātu šo iespēju, CiTYCREDiT sadarbībā ar DnB NORD Banku izstrādāja risinājumu, kas ļauj jebkuram norēķinu kartes īpašniekam piesaistīt karti savam kontam CiTYCREDiT sistēmā. Klientam atliek tikai aiziet uz CiTYCREDiT interneta mājas lapu un izvēlēties, vai CiTYCREDiT konts tiek papildināts, klientam nosūtot pieprasījuma īsziņu vai automātiski brīdī, kad konta bilance sasniedz 2 latus. Jaunais pakalpojums būs pieejams ne tikai DnB NORD Bankas, bet visu banku norēķinu karšu īpašniekiem.

Iepriekš, lai izmantotu CiTYCREDiT pakalpojumus, norēķinoties par autostāvvietām ar īsziņas palīdzību, klientiem bija jārūpējas, lai viņu kontā būtu pietiekošs līdzekļu daudzums, un papildināt kontu varēja ar bankas pārskaitījumu vai iegādājoties priekšapmaksas karti. „Daudziem klientiem tieši konta papildināšana bija šķērslis, lai izmantotu īsziņu priekšrocības, norēķinoties par stāvvietām Rīgā. Esmu pārliecināts, ka šī jaunā iespēja padarīs norēķinus par autostāvvietām ar īsziņu vēl ērtākus un interesantākus plašākai autovadītāju auditorijai,” atzīst CiTYCREDiT valdes priekšsēdētājs Kārlis Andersons.

DnB NORD Bankas Karšu pieņemšanas biznesa attīstības daļas vadītājs Maksims Jaroševskis norāda, ka šis ir pirmais tāda veida risinājums Latvijā un atzīst, ka ir priecīgs sadarboties ar uzņēmumu CiTYCREDiT, kas vienlaikus ir gan atvērts inovatīviem risinājumiem, gan stingri rūpējas par klientu finanšu drošību.

CiTYCREDiT ir elektroniska norēķinu sistēma, kas sniedz iespēju jebkuram mobilā tālruņa lietotājam veikt maksājumus ar sms vai internetā. Pakalpojumu sniedzējiem un preču tirgotājiem CiTYCREDiT piedāva ērtu un vienkāršu veidu, kā pieņemt maksājumus no klientiem. CiTYCREDiT nodrošina arī autostāvvietu apmaksu un transporta biļešu iegādi ar īsziņu. Šobrīd CiTYCREDiT pakalpojumus izmanto vairāk kā 20 000 privatpersonas un 550 uzņēmumi. Vairāk informācijas www.citycredit.lv.


Informāciju sagatavoja Kārlis Andersons.
 
Visi komentāri
 
245332. viesis 18.oktobris 2007 9:50
0 0 Atbildēt

tīra reklāma

245336. viesis 18.oktobris 2007 10:04
0 0 Atbildēt

Tad vismaz sakarīgi būtu sarakstījis, ja pats gatavo informāciju un vēl citē sevi :)

Pat ja es būtu šīs sistēmas lietotājs, tad no Andersona k-ga boksterējuma man diez vai kļūtu skaidrāks izmaiņu bonuss :(

Varbūt tie, kuri lieto var iepostot savu viedokli?!

245340. viesis 18.oktobris 2007 10:19
0 0 Atbildēt

Ja pareizi saprotu, tad lielā starpība ir tāda, ka tagad tev vairs nav jāuztraucas par to, ka tev citycredit kontā nav naudas priekš stāvvietas - vienkārši nosūti SMS un no tava konta NordLB bankā tiek ieskaitītas kaut kādas naudiņas. Lai arī esmu reģistrējies citycredit un pāris reizes izmantojis stāvvietas apmaksu ar sms, tomēr masveidā šo pakalpojumu neizmantoju, jo reāli par tukšo kontu atceros tikai tad, kad esmu jau ielas malā. Vienīgā nelaime, ka es neesmu NordLB bankas klients :)

245341. viesis 18.oktobris 2007 10:19
0 0 Atbildēt

jā, droši vien ka tīra reklāma!! nelasīju :)

bet kā pakalpojuma lietotājs varu apgalvot ka pakalpojums rullē!!

245345. viesis 18.oktobris 2007 10:30
0 0 Atbildēt

245340. viesi lasi leenaam: "Jaunais pakalpojums būs pieejams ne tikai DnB NORD Bankas, bet visu banku norēķinu karšu īpašniekiem."

245346. viesis 18.oktobris 2007 10:34
0 0 Atbildēt

da viss pa vienkarso - aizej uz www.citycredit.lv, ievadi savas (jebkuras bankas) kartes datus un turpmak maksa par stavvietu ar SMS no kartes, nekadas sicenes, nekadas prieksapmaksas. easy!

245356. viesis 18.oktobris 2007 11:29
0 0 Atbildēt

Vispar jau jaregistrejas ir kladiitee pie staavvietu pieskatiitaajiem... Un jamaksaa ir savi 3ls tikai bridii, kad parbaudiitajs atnaak un atrod, ka tava auto numurs ir vina kladiitee- tev piezvana un jaatnaak samaksaat. Ja parbaudiitajs neatnak, staveshana sanak pa velti. Ta luk. :)

245360. viesis 18.oktobris 2007 11:57
0 0 Atbildēt
245372. viesis 18.oktobris 2007 13:09
0 0 Atbildēt

Lūk, "CiTYCREDiT elektroniskās naudas kontu var papildināt tikai ar īsziņas palīdzību", kāds serviss citās bankās :) jautra fufeļreklāma ;p

245383. viesis 18.oktobris 2007 14:47
0 0 Atbildēt

Jā, fufelis lielisks. Cik soļi jāizpilda, lai pārkačātu tos pāris latus šurp turp starp banku, citikredit un stāvvietu. Par vienkāršu to pakalpojumu tiešām nenosauksi. Un neaizmirsti, ka par katru soli jāmaksā!

245423. viesis 19.oktobris 2007 7:52
0 0 Atbildēt

Kraapnieki Lieli.

Centraa liku masiinu staavvietaa masiinu pa Ls 1,20 , peec nedeeljas skatos 2 smukas meitenes pie automaata staav. Saka man ka varot pa SMS , neekaadu atskiriibu nava. Skatos , jau cenu paceelushu uz 1,50 stundaa. ( Skolas ielaa). Nu labi Suutu sms. IZRADAAS LMT ARII NAUDU kAASH !!! A to man nosleepa. Izmaksas esot tieshi taadas pashas. Par vienu parkoshanos + 10 santiimi sanaak.

245485. viesis 19.oktobris 2007 17:22
0 0 Atbildēt

pamēģināju, patika. ja pieslēdz automātisko papildināšamnu, nekāds sms vairs nav jāsūta. par 10s - un cik tu pārmaksā nopērkot talonu uz stundu, bet aizbraucot prom pēc 40 min?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti