Leģendārais Volkswagen Golf GTI Pirelli atgriežas! 3

 
22.oktobris 2007 9:53

Ekskluzīvais interjers, izveidots kopā ar Pirelli P Zero, visjaudīgākie tehniskie parametri ir galvenās jaunā Volkswagen Golf GTI Pirelli īpatnības.

Šī ir unikāla automašīna, kura apvieno sevī pilnības un askētisma raksturīpašības un ietver labāko no itāļu un vācu stiliem un tehnoloģijām

25. gadus pēc leģendārā Golf Pirelli parādīšanās 1983. gadā, kompānija Pirelli, sadarbībā ar Volkswagen turpina slavenās automašīnas vēsturi. Pirmais Golf Pirelli tika uzbūvēts par pamatu ņemot pirmās paaudzes Golf, tas atšķīrās no masveida automašīnām ar vieglmetāla diskiem ar uzrakstu “Pirelli”. Pusgada laikā tika saražots un pārdots rekordliels daudzums – 10 500 auto.
Šodien kompānija Volkswagen piedāvā pavisam jaunu Golf GTI Pirelli. Tāpat kā pirmajai automašīnai, šai automašīnai ir 18 collīgas Pirelli PZero riepas un lietie diski ar pieciem spieķiem, kuri noformēti „P” burta formā. Pieci disku spieķi – tas ir mantojums, tradīcija un cieņa pret pirmo  Golf GTI.

Salons aprīkots ar ādas sporta sēdekļiem, kuros atkārtojas PZero protektora zīmējums. Pirelli aprīkojuma pakete iekļauj arī sēdekļu apsildīšanu, elkoņa atbalstu un elektriski regulējamus priekšējos sēdekļos. Savu eksluzivitāti Golf GTI Pirelli apstiprina ar „Pirelli” emblēmu uz novietnes labajā pusē. Virsbūves krāsa Sunflower, saulains-dzeltens, tika radīts speciāli šim Pirelli GTI. 

Golf GTI Pirelli aprīkots ar Turbo-FSI motoru, ar jaudu 230 z.s. Šis motors ļauj automašīnai sasniegt ātrumu līdz 245 km/h un sasniegt pirmo „simtnieku” 6,8 sekundēs. Bet versijā ar DSG ātrumkārbu – mazāk nekā 6.6 sekundēs, neskatoties uz to Turbo-FSI patēriņš ir vidēji 8.2l uz 100 kilometriem ar mehānisko ātrumkārbu un 7.9 l ar DSG.

Kompānija „Latakko”, oficiālais Pirelli pārstāvis Latvijā, piedāvā iespēju kļūt par pirmo ekskluzīvā Golf GTI Pirelli īpašnieku, vai laimēt vienu no trim Pirelli lieto disku komplektiem ar PZero riepām. Lai piedalītos loterijā, periodā no 2007.gada 15. oktobra līdz 15. decembrim, nepieciešams iegādāties Pirelli ziemas riepu komplektu jebkurā Pirelli Key Point autocentrā, vai citās Pirelli pārdošanas vietās.

Katrs pircējs saņems nelielu dāvanu no Pirelli. Galvenā balvu izloze notiks 2007. gada 21. decembrī.

Vairāk informācijas meklējiet www.pkp.lv vai zvaniet  pa tālruni 7 000 111.

Pirelli- karstas emocijas braucot pa ziemas ceļiem!

Loterijas atļaujas № 1916.


Preses relīze
 
Visi komentāri
 
245561. viesis 23.oktobris 2007 1:37
0 0 Atbildēt

Paskaties un palasi uzmanīgāk, varbūt sapratīsi :D

245574. viesis 23.oktobris 2007 10:37
0 0 Atbildēt

Zīmē tos P būrtus cik gribi, bet tā tomēr parastā tautas mašīna ;)

249104. viesis 13.decembris 2007 17:52
0 0 Atbildēt

Tu jaunekli laikam nēesi braucis ar 230zs spēcīgu,"parastu tautas mašīnu" !!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti