Daļēji slēgta transporta satiksme Varoņu ielā 5

 
2.novembris 2007 10:46

A/s „A.C.B.” aicina ņemt vērā, ka Austrumu maģistrāles būvdarbu dēļ no šā gada 31. oktobra transporta satiksmei slēgts Varoņu ielas posms 200 m garumā, sākot no Meža prospekta krustojuma.

Pašlaik šajā posmā notiek apakšzemes komunikāciju izbūves darbi, pēc tam tiks uzlikts ceļa segums. Plānots, ka satiksmes ierobežojumi būs spēkā aptuveni pusotru mēnesi.

Ceļu būves kompānija „A.C.B.”, kas veic Austrumu maģistrāles būvdarbus, aicina autovadītājus būt uzmanīgiem un sekot līdzi satiksmes norādēm un ceļa zīmēm gan Varoņu ielas un Meža prospekta krustojumā, gan Gaujas ielā.

Austrumu maģistrāle ir paredzēta kā viena no maģistrālo ielu tīkla sastāvdaļām, kura nodrošina tranzīta satiksmes kustību, uzņem galvenās pilsētas starprajonu transporta slodzes un izvada to uz ārējo ceļu tīklu. Austrumu maģistrāle uzņems kravu transporta plūsmas un atslogos Rīgas vēsturisko centru, Daugavas krastmalu un 11. novembra krastmalu no kravu autotransporta un tranzīta satiksmes, savienojot Viestura prospektu ar Dienvidu tiltu, kur Dienvidu tilta 2. kārtas ietvaros pašreizējā Slāvu aplī būs izbūvēts trīs līmeņu šķērsojums un Slāvu dzelzceļa pārvads būs izbūvēts ar 8 kustības joslām.
 
Visi komentāri
 
246304. viesis 2.novembris 2007 11:39
0 0 Atbildēt

Tur tagad ir kaut-kāc kašmars !!!!!

246306. viesis 2.novembris 2007 11:43
0 0 Atbildēt

Te es tagad rupji lamājos, jo mans ceļš no vecmilgrāvja uz darbu palielinās par 1 stundu.

Korķi uz Čiekurkalnu sākas mazliet aiz Ķeizarmeža.

Lai pārbrauktu nesen rekonstruēto sarkandaugavas dzelzceļa krustojumu, Meža prospektā mašīnas gaida mazliet aiz zoodārza.

Ja es pateiktu visu, ko es par domi un remontētājiem domāju, tad es dabūtu 4 mūža banus šajā portālā!

246329. viesis 2.novembris 2007 13:27
0 0 Atbildēt

Tieši tā, centrs un kas tur vēl tiek "atslogots", pārnesot visu kašmāru uz mežaparku

246359. viesis 2.novembris 2007 16:39
0 0 Atbildēt

Ir viens ceļš, pa kuru var apbraukt un men tagad pat izdodas ātrāk nekā pirms remonta, jo korķu uz Varoņu ielas nav :)))

246368. viesis 2.novembris 2007 20:10
0 0 Atbildēt

Neredzu problēmu braucot no v-grāvja apbraukt to vietu caur mežparku un pēc tam uz vairoga ielas tiltu vai varoņu ielas. Tāpat tā braukt ir bijis izdevīgāk nekā stumdīties pa varoņu ielu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti