Īpašas viesības Pirelli 2008.gada kalendāra mākslas gaisotnē 6

 
12.decembris 2007 13:21

Nākamnedēļ, 2007. gada 18. decembrī, Rīgā, restorānā „Kaļķu vārti”, notiks svinīgs pasākums „Latakko viesības 2008. gada Pirelli kalendāra mākslas gaisotnē”. Tā ietvaros jau piekto gadu pēc kārtas notiks tradicionālā Pirelli kalendāra prezentācija un pasniegšana īpašām uz šo vakaru uzaicinātām sabiedrībā pazīstamām personām.

Šogad unikālā kalendāra prezentācija notiks īpašu viesību ietvaros. Tās rīko vienīgais Pirelli oficiālais pārstāvis Latvijā - kompānija Latakko.

Latakko  īpašnieks un prezidents Jevgēnijs Kopilkovs norāda, ka jau piekto gadu Latvijas sabiedrībai būs lieliska iespēja pārliecināties, ka Pirelli ir ne tikai lielisks sadarbības partneris, bet arī pasaules mēroga fotomākslas radītājs.

„Mūsu itāļu partneri nebeidz mūs pārsteigt. Jau otro reizi trīs gadu laikā tie ir uzticējuši savu slaveno kalendāru radīt izcilam fotogrāfam - Patrikam Demaršeljē. 23 krāšņās fotogrāfijās mums atspoguļota Senās Ķīnas mūsdienu interpretācija visā tās krāšņumā un krāsu gammā, ļaujot pārliecināties par unikālo dižā fotogrāfa pasaules redzējumu. Āzijas koncepcija – tas ir pilnīgi negaidīts pavērsiens. Kaut gan jāatzīst, ka katrs Pirelli kalendārs – tā ir intriga, kuras nobeigumu gaidi ar nepacietību veselu gadu. Bet sagaidījis – tu apjūsmo šo jaunrades brīnumu,” tā savos iespaidos par kalendāru dalījās Jevgēnijs Kopilkovs.

Kā informē pasākuma rīkotāji, Pirelli 2008. gada kalendāra pasaules prezentācija notika novembra beigās Šanhajā. Šis 35. kalendāra izdevums kļuva par Pirelli pirmo vizītkarti Āzijas valstīs.

Pirelli kalendārs vienmēr ir bijis tirāžas ziņā stingri ierobežots. Tā pamattēma – sieviete un viņas daiļums. Katru gadu Pirelli uzaicina kādu no izcilākajiem fotogrāfiem īstenot savu šī skaistuma koncepciju. Darbu pie Pirelli kalendāra radīšanas par pagodinājumu uzskata pat pašas slavenākās pasaules modeles. Pirelli kalendārs netiek pārdots – tas tiek tikai dāvināts, tādēļ ikviens vismaz reizi mūžā vēlētos paturēt to savās rokās.

Pirelli kalendāra īpašnieki Latvijā:
laika posmā no 2003. līdz 2006. gadam Pirelli kalendāru saņēmuši - Latvijas eksprezidents Guntis Ulmanis,  maestro Raimonds Pauls, Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, starptautiskā kinofestivāla „Arsenāls” prezidents Augusts Sukuts, dziedātāja Marija Naumova-Lauciņa, grupas „Prāta Vētra” un „Cosmos”, dziedātājs Intars Busulis, sportisti: Māris Verpakovskis, Vsevolods Zeļonijs, Raimonds Bergmanis, Viktors Ščerbatihs, Jeļena Prokopčuka, Aleksandrs Starkovs, Vadims Vasiļevskis, Jevgēnijs Saproņenko, režisors Jānis Streičs, aktrise Lilita Ozoliņa, aktieris Jakovs Rafalsons, uzņēmējs Māris Gailis, arhitekte Zaiga Gaile, Itālijas vēstnieks Latvijā Ferdinando Dzedza un citas sabiedrībā pazīstamas personas.

Zināms, ka par neatņemamu notikuma sastāvdaļu katru gadu jau ir kļuvusi slavenā „Pirelli” kalendāra dāvināšana Latvijas Valsts prezidentam. Arī šogad viens kalendāra eksemplārs tiks dāvināts pašreizējam Latvijas Valsts prezidentam Valdim Zatleram.
 
Visi komentāri
 
248966. viesis 12.decembris 2007 13:31
0 0 Atbildēt

Tfu, ee - nu sho maakslu jau vairs es nespeeju noveerteet, kad eiropietes paartaisa par aziaateem. Manupraat kaut kaac kashmars tur sanaacis.

248973. viesis 12.decembris 2007 13:51
0 0 Atbildēt

Plikas sievietes tajā kalendārā izskatās labāk.

Bet vispār tas kalendārs ir sviests - ja tas tiek izlaists ierobežotā skaitā automātiski nenozīmē, ka tā ir māksla!

248985. viesis 12.decembris 2007 14:38
0 0 Atbildēt

Tā māksla vairāk šausmas atgādina.

248989. viesis 12.decembris 2007 14:49
0 0 Atbildēt

Un visi viesībās aicinātie, lai neizrādītos par muļķiem, piekrītoši māj ar galvu, ka kalendārs ir lielisks! :D

248993. viesis 12.decembris 2007 15:02
0 0 Atbildēt

oOOooOOOO

mani ar varu nepiespiestu šito paņemt, a te.. :D

249408. viesis 19.decembris 2007 12:46
0 0 Atbildēt

Fotoreportāža no Pirelli kalendāra prezentācijas pasākuma:

easyget.lv/kultura/read/4321/

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 3

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti