Sākot no 13 890 eiro - zināmas Dacia Jogger cenas Latvijā 22

 

Foto: Publicitātes attēls

LEAD | 30.novembris 2021 14:24

Šī daudzpusīgā auto cena ir, sākot no 13 890 eiro (5–vietīgā versija) un 14 590 eiro (7–vietīgā versija).

CENAS UN PIEEJAMĪBA

Cenas 5–vietīgajai Dacia Jogger versijai būs, sākot no 13 890 eiro, savukārt 7–vietīgajai versijai – no 14 590 eiro (ESSENTIAL versija ar TCe 100 LPG dzinēju). Jaunais automobilis pie Dacia oficiālajiem pārstāvjiem būs pieejams 2022. gada martā/aprīlī.

DZINĒJU VERSIJAS

Klienti var izvēlēties vienu no divām Dacia Jogger dzinēju versijām: jauno, efektīvo un jaudīgo TCe 110 benzīna dzinēju vai divu degvielu TCe 100 LPG dzinēju. Dacia ir vienīgais auto ražotājs, kas piedāvā pilnu automobiļu klāstu, kas aprīkoti ar divu degvielu dzinējiem (benzīns/LPG). Sākot ar 2023. gadu, būs pieejama arī hibrīda versija.

DAUDZPUSĪGA ĢIMENES AUTOMAŠĪNA

Jaunais Dacia Jogger ir ideāls ceļojumu biedrs ģimenēm, kuras vēlas izrauties no ikdienas un kopā pavadīt laiku svaigā gaisā. Šī daudzpusīgā automašīna apvieno sevī labāko no katra segmenta: universāļa garumu, minivena plašumu un apvidus auto cienīgu veiktspēju bezceļos. Kā īstens Dacia zīmola auto Jogger izceļas ar labāko cenas un kvalitātes attiecību, plašumu un multifunkcionalitāti. Atkarībā no versijas Dacia Jogger iespējams sasēsties pat septiņiem pieaugušajiem. Auto piedāvā vairāk nekā 60 interjera dizaina variantus, kas ļauj to viegli pielāgot mainīgajam ģimenes sastāvam.

PATS PLAŠĀKAIS SALONS SEGMENTĀ

Pateicoties 4,55 m garajai virsbūvei un 2,90 m garenbāzei, Dacia Jogger piedāvā visietilpīgāko salonu segmentā. Salona aizmugurē ir izvietots trīsvietīgs saliekamais dīvāns, kombinācijā 2/3–1/3 (otrajā rindā), un divi atsevišķi saliekami sēdekļi (trešajā rindā). Dacia Jogger maksimālā ietilpība (ar nolocītiem aizmugurējiem sēdekļiem) ir 1819 litri (pēc VDA). Pateicoties plašajai vietai kājām, ceļošanas komforts otrajā un trešajā sēdekļu rindā ir tikpat patīkams kā priekšējos sēdekļos.

Ar otrās rindas sēdekļu noliekšanas mehānismu Dacia Jogger nodrošina vislabāko piekļuvi trešajai sēdekļu rindai. 855 mm attālums no sēdekļiem līdz jumtam un 127 mm vieta ceļgaliem trešajā sēdekļu rindā Dacia Jogger ierindo 7-vietīgo modeļu segmenta augšgalā un nodrošina komfortablus ceļošanas apstākļus diviem pieaugušajiem.

MODULĀRI JUMTA RELIŅI

Atkarībā no versijas Dacia Jogger var tikt aprīkots ar modulāriem jumta reliņiem, kurus var pārveidot par šķērsstieņiem tikai ar dažiem uzgriežņu atslēgas pagriezieniem. Specifiskiem braucieniem un ceļojumiem reliņus var pārveidot par jumta bagāžnieku ar kravnesību līdz 80 kg (velosipēdiem, slēpēm, jumta kastei u.c.). Šī ar patentu aizsargātā sistēma lieliski atspoguļo Dacia būtību – tā ir gudra, praktiska, vienkārša un par pieņemamu cenu.

CENAS UN TEHNISKĀ SPECIFIKĀCIJA

 

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
R(8) 30.novembris 2021 19:03
14 4 Atbildēt

Latvietim sads auto ir pa praastu , vienkars mazvertibas kompleks so auto vinam liedz iegadaties

ZZZZ 1.decembris 2021 18:17
12 1 Atbildēt

Paskaties cik fātera žigulim bija zirgi. Visi brauca lepni un paceltām galvām Bet te 110 un nepietiek...

Silvers 1.decembris 2021 9:53
9 4 Atbildēt

Labāk nulīte nekā vecs. 10gadīgs auto kam pilns rāmis rūsas un problēmas. Nezin vai ar 10 gadīgu auto riskētu braukt tālāk par Lietuvu. Šķiet, ka kam ir finanses, tas tālāk tiks ar jaunu, nekā ar jebkādu vecu prēmium miskasti. Un liekas, ka kamēr cilvēks brauks vecās miskastes, tikmēr jaunas vērtības nesapratīs un turpinās komentēt muļķības. Ir jāsaprot, ka jaunam auto būs mazākas degvielas izmaksas, jo ekonomiski auto un remontu ziņā var aizmirst par 100iem euro ieguldījumu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti