Kad beidzot Rīgas ielas tiks attīrītas no ziemas netīrumiem, īpaši - ap stabiņiem? (+ VIDEO) 24

 
4.Studija | 14.marts 2024 10:38

Atbildīgās amatpersonas skaidro, kad varēs uzsākt ielu attīrīšanu no ziemas periodā uzkrātajiem gružiem, smiltīm un netīrumiem.

 
Visi komentāri
 
WALA 14.marts 2024 11:50
3 2 Atbildēt

Pret vasaru varbūt būs tikuši galā, jo redz svarīgāk jau ir salikt stabus, nekā uzturēt ielas ... tas nekas ko šo "problēmu'varēja iedomātie jau tad kad uzlika pirmos stabiņus, ka tagad ielu tīrīšanai vajadzēs vēl specializētāku tehniku kā līdz tam ...

0pis 14.marts 2024 12:06
4 1 Atbildēt

ZB šitie smilšu un akmeņu kaisītāji 😡 t.s. velojoslas ir pilnas ar akmeņiem un smiltīm, pa tām brauc tikai džeki ar zaļajām kastēm (tad, kad nebrauc pa ietvēm) jo viņu velo jau tāpat čīkst un kilo papildus smilšu neko tāpat nemainīs.

Kāpēc vajag taisīt pseido-velo-joslas ja tās neuztur tīras? Pilnīgi nevajadzīga formalitāte bez praktiskas vajadzības.

gāze 14.marts 2024 15:17
4 0 Atbildēt

Ikdienā braucu ar velo. Vislielākās šausmas ir tieši tur, kur ir tās plastmasas malas un stabiņi. Velojoslas pilnas ar akmeņiem, smiltīm, stikliem. Tur kur stabiņi, braucu pa autobraucēju daļu. Šogad jau vienreiz esmu lāpījis kameru. Tiem, kuriem vienalga, var droši laist tam mīnu laukam cauri un regulāri lāpīt riepas. Ja konkrēti man jautā, tad labāk lai tie stabiņi vispār nebūtu - autotransports ceļa nomali nobraukā un uztur tīru.

0pis 14.marts 2024 15:50
0 0 Atbildēt

Piekrītu.

iciks 14.marts 2024 14:00
3 0 Atbildēt

Augustā, protams, kā jau katru gadu.

Vismaz tāda parādība novērota. Nerunāšu par velojoslām un stabiņiem, bet gluži "parastām"  ielām. Vienai otrai malā vairāki cm smilšu, kas rada foršus putekļus un ko neviens nevāc. Lietus saskalos ūdens notekā.

Pienāks augusts un aiz loga vakarpusē dzirdēšu ikgadēju skaņu, kur brauks tīrītājs un tīrīs ielu, lai gan vajadzības jau vairāk nebūs. Kāpēc tā notiek, nezinu, bet visticamāk kaut kāda saistība ar budžeta izlietojumu gan jau.

Sergejs 15.marts 2024 12:52
0 1 Atbildēt

Atbildi, iespējams, var meklēt tēvoča Krilova 250g atpakaļ rakstītos sacerējumos, it īpaši par kurpnieku un konditoru, kā arī par slaveno kvartetu.

0pis 14.marts 2024 17:31
0 0 Atbildēt

Vai Lelde R. saprot ka netīrīta vella-I.struktūra ir nelietojama? Un par tiem laika apstākļiem un putinisko "viss pēc plāna" gribās teikt "sad-(i)rsa nenovelkot menteli"

RīgasSatiksme 14.marts 2024 19:54
6 0 Atbildēt

Tagad tak visi ar “kalnu” veļukiem gāž, riepas arī ir labākas nekā tavā bērnībā, ātrums nekāds, ko tur mīzst, gāžad tik. Atradušies bailīgie. Autovadītāji maksā ceļu nodokli un gāž pa bedrēm laimīgi, velosipēdisti neko nemaksā un vel čīkst.

Man arī protams besī netīrītie ceļi, bet tas dēļ moto un vasaras kabra, ja brauktu ar velo tad neko neteiktu.

0pis 15.marts 2024 8:16
0 0 Atbildēt

Kalnu ritenis pilsētā ir piegādes džekiem, un loxiem kas neko citu dzīvē nav redzējuši. Un bedres tak var apbraukt, traucē tieši miltis un akmens šķembas.

RīgasSatiksme 15.marts 2024 10:26
3 1 Atbildēt

Nav tik traki, lai gan kas vispār ir "kalnu divritenis"? Cik tas maksā utt? Labs dārgs kalninieks būs 100x patīkamāks pilsētā par kaut kādu "standarta"lates sūcēju šaurriepīti un ripos arī labāk par spīti visiem riepu izmēriem.

0pis 15.marts 2024 12:53
0 0 Atbildēt

Par riepu platumu viss skaidrs, platākas riepas netraucē braukt ātri ja nav vislētākie, smagākie un viscietākie gumijas iSStrādājumi ar protektoru kā lunahodam.

Labs dārgs (un viegls) kalninieks (drīzāk jau x-country) ar viegliem ratiem un fensī šmencī transmisiju pilsētā ir braucams, bet pirmkārt, tas ir jānopērk un otrkārt, jāapkalpo. Otrkārt, pieslēgt to uz ielas lai ieietu veikalā vai paēst iekštelpās ir rulete ar iespēju atrast tikai riepu nospiedumus. Man jau nav žēl ka kāds deldē smalku velo pa pilsētas netīrumiem - tas vienalga ir labāk par vecu kūpošu šrotu kas brīnumainā veidā ticis pie TA uzlīmes 😊

That said, var uzlikt labas riepas vizuāli nepievilcīgam bet tehniski normālam velo (viens ātrums, vai 8 vai 12 - tam pat nav nozīmes) un riepu apjoms kompensē amortizatoru neesamību - toties velo ir vieglāks, vieglāk kopjams un neizskatās pēc vezģehoda. Bet...kādam jau patīk braukt ar SUV pa pilsētu...papildus resurss, tā teikt...nu, lai brauc.

RīgasSatiksme 15.marts 2024 17:25
2 0 Atbildēt

Nu jau pārāk smalki aprakstiji. Godīgi sakot īsti neko nesapru un man arī nesip tie kājminamoe. Visiem sen zināms, ka motocikls ir īstais un vienīgais divriteņu transportalīdzeklis. Nopērc to un miers, nevis ar kaut kādām tarataikām čakarējies.

0pis 15.marts 2024 18:15
0 0 Atbildēt

Mocis lai tiek tev. Trīcošs dzelzis starp ciskām, kas var būt labāks par to.

RīgasSatiksme 16.marts 2024 3:00
2 0 Atbildēt

Tev laikam labāk patīk nevis trīcošs dzelzis starp kājām, bet beņķis dibenā, vai ne?

0pis 16.marts 2024 8:50
0 0 Atbildēt

Tu jau nezini, ka ar velo minoties, kājas minot pedāļus, faktiski notur ķermeni līdzsvarā un beņķi vajag tikai atbalstam, ne sēdēšanai. Uz velo beņķa sēž džeki ar zaļajām kastēm un kukažas, kas lēnām stūrē savu drednautu pa ietvēm vai cauri parkam 😃

Sergejs 15.marts 2024 13:00
0 1 Atbildēt

Ir tak tik daudz riteņbraucēju un visādu citu sportistu Rīgā, labi ja katram vajadzētu 10m veloceliņa notīrīt. Slabo "subotņik" sarīkot un arī rīgas domi ar visiem departamentiem uz to uzaicināt?

Tikmēr mordorā:

www.youtube.com/watch?v=waNmE07UvI0

0pis 15.marts 2024 13:10
0 0 Atbildēt

Pēc būtības - jā. Krievu laikos subotņiki motivēja nemest saldējuma glāzīti zālē vai smilšu kastē, kuru pirms nedēļas biji pats sakopis.

Tāpat kā katrs fūras un autobusa šoferis varētu uz Salacgrīvu atvest pa betona blokam un kopīgu paplašināt tiltu. Vai Pierīgas braucēji atvest pa spainim asfalta un aizbērt pašu izdangātās bedres.

650 15.marts 2024 1:53
1 0 Atbildēt

Misters Olafiņš šodn pa rādio klārēja, ka "spodrības mēnesis" īstenībā esot aprīlis.Tāpēc LOOHiem īsti vēl nēēsot pamata uztraukumam.

Cc 15.marts 2024 7:13
3 0 Atbildēt

Ņem lapu pūtēju un pūt prom visu to drazu 😚🐷

Sergejs 15.marts 2024 15:16
0 0 Atbildēt

kam tērēt degvielu un CO2 emisijas veidot, vējš jau tāpat pūš😁

650 16.marts 2024 18:12
0 0 Atbildēt

Šādi (tradicionanonaāli) izskatās Ulmaņa un Vienības lohgatvju krustojums.Tur tajā sadaloši/neitrālajā joslā KATRU GADU (praktiski, caurugadu) mētājas kaudzēm izsmēķu un visādu citādu atkritumu, plus vēl cauri pērno smilšu kārtai nemaz nevar saredzēt tā dēvēto "gorizon'tālo marķējumu".

Pievērsiet uzmanību- zis gugle'mapsa attēls ir uzņemts 2023g APRĪLĪ , taču arī šogad tuvojas aprīlis un tur ir apmēram tā pati ikgadēji klīniskā aina.

Ar kādu gan izcilu nekaunību apveltītiem ir jābūt, lai katru gadu no tv ekrāna nekaunīgi smaidot kladzinātu vienu un to pašu Lohiem domāto penteri.Lohi stāv pie srakanās gaismas un leni blenž uz šo te Rīgas Lohu Lepnumu.

0pis 16.marts 2024 21:28
0 0 Atbildēt

Kas (kurš) tos benčikus tur sameta? Varianti ir 1) Gājēji 2) Paraplanieristi 3) Velosipēdisti un ebreji 4) Automobilisti.

Ko var iesākt lai benčiki netiktu nomesti uz ielas?

650 17.marts 2024 15:58
0 0 Atbildēt

Tas taču ir sens europaradums.Ja reiz "es" maksāju/Par! ,tātad drīkstu cūkoties.Īstens ē-brejs vispābā drīkst cūkoties jebkur, jo viņa vietā gandrīz vienmēr maksā Lohi.

Bet te runā/par TO, cik nekaunīgam ir jābūt, lai no tv e-krāna lohiem ieņirgtu acīs, ka "iespējams" šosezon vēl Kaisīsim.

Varbūt sagaidīsim kārtējo sensasāciju, kad kārtējais no polipolicijas bēgošāis tajā līkumā atkal uztrāpīs uz tās drazas un kārtējoreiz piezemēsies motociklu veikala 2trā stāva balkonā.

0pis 17.marts 2024 16:58
0 0 Atbildēt

Bēgošajam būtu izredzes attiesāt koNpisāciju par ceļa (ne)uzturētāju sagadātajām ciešanām uz kā fōna pamatnodarījums (kas lika bēgt) zaudētu savu nozīmi. Es teiktu, ka tas būtu lapps darījums!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

44 505 eiro - Volkswagen Golf GTI pieejams pasūtīšanai

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen atklājis pieteikšanos modernizētā Golf sportiskā modeļa GTI iegādei. Cena par bāzes versiju – 44 505 eiro. Lasīt vairāk

 

Gaidot uzlādi, tas svarīgi - Jēkabpilī uzbūvē mazmājiņu par 70 000 eiro (+ VIDEO) 21

Kamēr vieni nesaprot, kā tādu summu var izlikt par tautā saukto mazmājiņu, citi, ieskaitot elektroautomobiļu īpašniekus no tuvējā uzlādes punkta, priecājas, par noderīgo infrastruktūras risinājumu. Vairāk RE TV video sižetā. Lasīt vairāk

 

Ātruma cilts: divi vīri, divi elektroauto, divas atšķirīgas uzlādes stratēģijas - kurš pirmais tiks līdz Liepājai (+ VIDEO) 19

Pauls Timrots kopā ar kolēģi Edgaru Bergholcu meties elektroauto izaicinājumā – abi sacenšas, lai tiktu līdz Liepājai, katrs izmantojot savu mašīnas uzlādes stratēģiju. Lasīt vairāk

 

Līdz 47 mašīnām stundā – cik var saražot Xiaomi rūpnīca? (+ VIDEO) 13

Neskatoties uz to, ka Ķīnas tehnoloģiju gigants Xiaomi autobūves jomā ir jaunpienācējs, uzņēmuma ambīcijas ir lielas un attīstība strauja. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti