Apple TV+ atklāj seriāla “Ilgais augšupceļš” treileri (+ VIDEO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Harley-Davidson | 4.septembris 2020 8:47

Apple TV+ publisko aizraujošā piedzīvojumu seriāla “Ilgais augšupceļš” (“Long Way Up”) treileri ar ceļotājiem Jūenu Makgregoru (Ewan McGregor) un Čārliju Būrmenu (Charley Boorman).

Jaunā Apple TV+ seriāla pirmizrāde visā pasaulē notiks piektdien, 18. septembrī, kad būs pieejamas pirmās trīs sērijas.

Apple Original jaunā seriāla “Ilgais augšupceļš” treileris ar zvaigznēm Jūenu Makgregoru un Čārliju Būrmenu šobrīd ir pieejams visiem interesentiem. Pirmās trīs sērijas savu vispasaules pirmizrādi piedzīvos Apple TV+ piektdien, 18. septembrī. Kopā seriālā būs 11 aizraujošas un bez scenārija filmētas epizodes, kuras skatītājiem kļūs pieejamas katru piektdienu.

Kad pagājuši vairāk nekā desmit gadu kopš viņu pēdējā moto ceļojuma apkārt pasaulei, “Ilgais augšupceļš” atkal apvieno Makgregoru un Būrmenu aizraujošam ceļojumam un patiesai draudzībai. Viņu līdz šim izaicinošākajā ekspedīcijā abi vairāk nekā 100 dienās mēro gandrīz 21 tūkstoti kilometru garu braucienu no Argentīnas pilsētas Ušvajas, kas atrodas Dienvidamerikas kontinenta pašā apakšā, līdz Losandželosai. Lai veicinātu planētas ilgtspēju, duets pārvietojas ar modificētiem Harley-Davidson LiveWire® elektromotocikliem.

Izmantojot vismodernākās tehnoloģijas, viņi kopā ar saviem ilggadējiem sadarbības partneriem, režisoriem Deividu Aleksanianu (David Alexanian) un Rasu Malkinu (Russ Malkin), kuri abiem motobraucējiem seko pirmajos jebkad izgatavotajos Rivian elektrpikapos, ceļo cauri 16 robežas šķērsošanas punktiem 13 valstīs.

Seriālu “Ilgais augšupceļš” veidoja un producēja Jūens Makgregors, Čārlijs Būrmens, Deivids Aleksanians un Rass Malkins.

Apple TV+ ir pieejams Apple TV lietotnē iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac ierīcēs, atsevišķiem Samsung un LG viedtelevizoriem, Amazon Fire TV un Roku ierīcēs, kā arī vietnē tv.apple.com par 4,99 eiro mēnesī ar septiņu dienu bezmaksas izmēģinājuma periodu. Vēlāk šogad Apple TV lietotne būs pieejama arī Sony un VIZIO viedtelevizoros. Klienti, kuri iegādājas jaunu iPhone, iPad, Apple TV, Mac vai iPod touch, var vienu gadu bez maksas izbaudīt Apple TV+. Šis īpašais piedāvājums ir spēkā trīs mēnešus pēc jaunās ierīces aktivizēšanas.

 
Visi komentāri
 
AnsisR 4.septembris 2020 14:42
0 0 Atbildēt

Lasīju un domāju ka varētu abonēt un paskatītites, līdz mirklim kad rakstā tiku līdz vārdam "elektromotocikls". Šis lai paliek hipsteriem, aifounu auditorijai.

viencexperc 5.septembris 2020 10:20
1 0 Atbildēt

Esmu pārliecināts, ka būtu lielāks reitings, ja brauktu nevis veci zilīši, bet gan divas skaistas fitnesa meičas.

imzz 6.septembris 2020 10:16
0 0 Atbildēt

Ja tur ir par braukšanu ar moci pa bezceļiem, tad fitnesa meičas nenoturēs stūri. Katrs, kurš braucis ar moci pa īsti vaļīgu granteni, var apliecināt, ka izjūtas pavisam citas, nekā pa cieto segumu braucot.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti