„Infiniti” koncepts Detroitai (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 6.janvāris 2014 7:35

„Nissan” luksusa nodalījums „Infiniti” gada pirmajai lielākajai autoizstādei, kas ASV pilsētā Detroitā darbu sāk 13.janvārī, sagatavojis konceptuālo sedanu „Infiniti Q50 Eau Rouge.”

Koncepts, kas nosaukts par godu vienam no Beļģijas Spā autotrases līkumiem, izgatavots uz sedana „Q50” bāzes. No sērijveida modeļa tas atšķiras ar vizuālo noformējumu, kas veidots, smeļoties iedvesmu no „Infiniti” partnera – F1 komandas „Red Bull” sacīkšu bolīdu līnijām. „Infiniti Q50 Eau Rouge” aprīkojumā ir šādā stilā veidots priekšējais buferis ar spliteri, aizmugurējais buferis ar integrētu difuzoru, kā arī sliekšņu uzlikas. Komplektu papildina 21 collu riteņu diski, sporta izplūdes sistēma, oglekļa šķiedras jumts un spoguļu korpusi. Ražotājs uzsver, ka sedana izskats pārveidots tik ļoti, ka no sērijveida modeļa palikusi vien jumta līnija un durvju forma.

Foto: Publicitātes foto

„Q50 Eau Rouge” tehnisko informāciju Infiniti neatklāj. Sērijveida sedanam, kas savu pirmizrādi piedzīvoja 2013.gada Detroitas izstādē, paredzēti divi benzīna agregāti, viens dīzeļdzinējs un hibrīdiekārta. Pirmos pārstāv 3,7 litru V6 (328 ZS) un 2 litru četru cilindru turbo (211 ZS), bet dīzeļdzinējs ir „Mercedes” ražojuma četrcilindru agregāts ar 170 ZS jaudu. „Q50” sedana hibrīdmodifikācijas kopējā jauda ir 364 ZS.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
heh 6.janvāris 2014 10:26
0 0 Atbildēt

Mazda un Lexus krustojums.

jap 6.janvāris 2014 13:06
0 0 Atbildēt

es gan teiktu, ka - ja Nissan ir kaut kas labs, tad tas ir Infiniti

Janis 9.janvāris 2014 0:00
0 0 Atbildēt

Nissan Skyline, Nissan GT-R... tas nav labs - tas ir leģendārs!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti