Audi Mexico ceļā uz izaugsmi 1

 
Audi Latvia | 23.janvāris 2014 13:30

Audi Cilvēkresursu nodaļas valdes loceklis Tomass Sigi (Thomas Sigi) kopā ar Ražošanas nodaļas valdes locekli Frenku Drēvesu (Dr. Frank Dreves) un Pueblas gubernatoru Rafaelu Moreno Valle Rosas (Rafael Moreno Valle Rosas) seko projekta attīstības gaitai uz vietas Meksikā.

„Mēs esam patīkami pārsteigti par būvniecības progresu un mūsu jaunās ražotnes darbinieku augsto motivāciju,” teica Sigi. Audi uzņēmuma mērķis būt par „pievilcīgu darba devēju visā pasaulē“, protams, attiecas arī uz jauno ražotni Meksikā: „Jaunajā ražotnē mēs piedāvāsim plašas tālākās apmācības iespējas, augstākā līmeņa veselības aprūpi, izcilu ēdināšanu un modernus maršrutus starp apkārtējiem transporta mezgliem un ražotni,” turpināja Sigi.

Foto: Publicitātes attēls

„Mēs esam ļoti apmierināti ar progresu apmācības jomā,” preses konferencē stāstīja Matiass Rusts (Mattias Rust). „Audi izstrādā speciālus kursus jaunajiem Meksikas komandas locekļiem.” Piemēram, augstskolu absolventiem Audi México piedāvā jaunu stipendiju programmu. Tās ietvaros līdz pat 20 inženierzinātņu studentiem ir iespēja daļu no studiju laika pavadīt Vācijā.

Šobrīd modernākā Audi ražotne pasaulē un līdz ar to arī Audi saime strauji attīstās – līdz gada beigām uzņēmumam būs pievienojies aptuveni tūkstotis jaunu darbinieku. „Mēs šeit jūtamies gaidīti,” nobeigumā rezumēja Cilvēkresursu nodaļas valdes loceklis Tomass Sigi. „Līdz ar jaunajiem Audi darbiniekiem mēs ar prieku turpināsim iet ‘Meksikas Audi’ ceļu.”

Plānots, ka līdz 2016. gadam Audi México darbinieku skaits kopumā pieaugs līdz 3800 cilvēkiem. Vietējo cilvēku vēlme strādāt Audi ir milzīga – līdz šim darbam ražotnē pieteikušies vairāk kā 30 000 Meksikas iedzīvotāju.

 
Visi komentāri
 
black 23.janvāris 2014 16:37
0 0 Atbildēt

man ir meksikā ražota vw, uzreiz var just ka kopā stellējuši mellie...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti