Corvette muzejā iebrūk grīda (+ foto; video) 3

 

Foto: National Corvette Museum

iAuto | 13.februāris 2014 10:37

Bezprecedenta gadījums noticis Corvette Nacionālajā muzejā (National Corvette Museum) Boulingrīnas pilsētā Kentuki štatā ASV, kur, iebrūkot grīdai, pazemē iegāzušies vairāki izstādes eksponāti.

Ārvalstu mediji vēsta, ka cilvēki negadījumā nav cietuši – incidents noticis ap sešiem no rīta, kad muzejs vēl bija slēgts un izstādes apkalpojošais personāls vēl nebija ieradies.

Foto: National Corvette Museum

Pavisam milzīgajā (diametrs 12 m, dziļums – 7-9 m) bedrē iegāzušies astoņi spēkrati, turklāt divi no tiem: 1991.gada ZR-1 Spyder un 2009.gada ZR1 Blue Devil, izstādes vajadzībām tika iznomāti no General Motors.

National Corvette Museum administrācija pavēstījusi, ka muzejs turpinās darbu ierastajā ritmā, bet apmeklētājiem slēgta būs vienīgi tā daļa, kur notika nobrukums. Savukārt bojāto automašīnu remontu segs apdrošināšana.

Foto: National Corvette Museum

Korvešu Nacionālais muzejs izvietotas pavisam netālu no tās vietas, kur 1981.gadā tika uzsākta tagad jau leģendārā sportkāra Chevrolet Corvette ražošana.

Foto: National Corvette Museum

Cietušo sportkāru saraksts:

ZR-1 Spyder (1991)

ZR1 Blue Devil (2009)

Black Corvette (1962)

PPG Pace Car (1984)

White 1 Millionth Corvette (1992)

Ruby Red 40th Anniversary Corvette (1993)

Mallett Hammer Z06 Corvette (2001)

White 1.5 Millionth Corvette (2009)

 

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
andzins1111 13.februāris 2014 15:10
2 0 Atbildēt
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 2

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti