"Škoda" piecdurvju kupeja - 2016.gadā (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 28.februāris 2014 13:22

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" atklājusi sava Ženēvas autoizstādes jaunuma, koncepta VisionC attēlus, solot, ka sērijveida modelis, ko ražotājs nodēvējis par piecdurvju kupeju, būs gatavs līdz 2016.gadam.

"Vision C" tiks ražots uz MQB platformas un kompānijas piedāvājumā ieņems vietu starp vidējās klases "Octavia" un flagmani "Superb." "Škoda" joprojām turpina darbu pie dizaina slīpēšanas, atklājot, ka galīgais variants saglabās piecdurvju konfigurāciju un kupejas siluetu, taču izmaiņas piedzīvos automašīnas aizmugures daļa.

Foto: Publicitātes foto

Neoficiāla informācija liecina, ka "Škoda Vision C" garums ir aptuveni 4700 mm, platums 1820 mm, riteņu bāze - 2680 mm. Bagāžas nodalījuma ietilpība ar nolaistām otrās sēdekļu rindas atzveltnēm būs 1500 litri, kas līdzināsies "Octavia" liftbeka apjomam (1558 litri).

"Vision C" motortelpā iebūvēts 110 ZS jaudīgs 1,4 litru turbo motors, kas var darboties ar benzīnu vai gāzi, savukārt sērijveida modelim būs pieejams plašs motoru klāsts ar 1,4-2 litru benzīna un dīzeļa agregātiem. Standarta izpildījumā "Vision C" būs priekšējo riteņu piedziņa, taču ražotājs neizslēdz iespēju, ka vēlāk šī modeļa saimei pievienosies pilnpiedziņas modifikācija un jaudīgā versija ar aptuveni 300 ZS motoru.

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rihards 1.marts 2014 15:42
2 2 Atbildēt

nu baigi foršā!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti