"Škoda" piecdurvju kupeja - 2016.gadā (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 28.februāris 2014 13:22

Čehijas autobūves kompānija "Škoda" atklājusi sava Ženēvas autoizstādes jaunuma, koncepta VisionC attēlus, solot, ka sērijveida modelis, ko ražotājs nodēvējis par piecdurvju kupeju, būs gatavs līdz 2016.gadam.

"Vision C" tiks ražots uz MQB platformas un kompānijas piedāvājumā ieņems vietu starp vidējās klases "Octavia" un flagmani "Superb." "Škoda" joprojām turpina darbu pie dizaina slīpēšanas, atklājot, ka galīgais variants saglabās piecdurvju konfigurāciju un kupejas siluetu, taču izmaiņas piedzīvos automašīnas aizmugures daļa.

Foto: Publicitātes foto

Neoficiāla informācija liecina, ka "Škoda Vision C" garums ir aptuveni 4700 mm, platums 1820 mm, riteņu bāze - 2680 mm. Bagāžas nodalījuma ietilpība ar nolaistām otrās sēdekļu rindas atzveltnēm būs 1500 litri, kas līdzināsies "Octavia" liftbeka apjomam (1558 litri).

"Vision C" motortelpā iebūvēts 110 ZS jaudīgs 1,4 litru turbo motors, kas var darboties ar benzīnu vai gāzi, savukārt sērijveida modelim būs pieejams plašs motoru klāsts ar 1,4-2 litru benzīna un dīzeļa agregātiem. Standarta izpildījumā "Vision C" būs priekšējo riteņu piedziņa, taču ražotājs neizslēdz iespēju, ka vēlāk šī modeļa saimei pievienosies pilnpiedziņas modifikācija un jaudīgā versija ar aptuveni 300 ZS motoru.

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
rihards 1.marts 2014 15:42
2 2 Atbildēt

nu baigi foršā!

Kaspars 2.marts 2014 17:29
0 0 Atbildēt

Viss ok, izņemot aizmuguri, vajag iztaisnot to rievu vai samazināt bagāžnieku lai tā rieva neparādās

cez 2.marts 2014 21:22
0 0 Atbildēt

Man vienīgajam viņš atgādina audi un bmw hibrīdu?

Tontons un Annele 3.marts 2014 0:53
0 0 Atbildēt

Auto glīts.. Ar visu Škoda "Jauno! cirsto ģeometriju" varētu iederēties nākotnes auto būves tendencēs. Jāatzīst ka jēdziens Kupeja man ar 5 durvīm nekādi neiet kopā - kurš sāka to sērgu? - 5 durvju sporta sedanus saukt par kupejām? 5 durvju kupeja - tāds divriteņu trīsritenis vai otrādi :)

kaspars 3.marts 2014 10:30
0 0 Atbildēt

audi a7

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti