Nissan Qashqai saņem maksimālo novērtējumu EuroNCAP drošības testos 1

 
Nissan Europe | 6.marts 2014 10:06

Pilnīgi jaunais Nissan Qashqai ir ieguvis piecu zvaigžņu novērtējumu neatkarīgās EuroNCAP organizācijas veiktajos drošības testos. Jaunais automobiļa modelis, kas jau ir nopērkams Eiropā, ir aprīkots ar jaunām un ļoti novatoriskām drošības tehnoloģijām, kas tam palīdzēja uzrādīt pārliecinošus rezultātus stingrajos EuroNCAP drošības testos un saņemt maksimālo - piecu zvaigžņu novērtējumu.

Foto: Publicitātes foto

Augsts aizsardzības līmenis

Frontālās sadursmes testā Qashqai pasažieru salons saglabāja stabilitāti un manekenu dati uzrādīja labu aizsardzību autovadītāja un pasažieru ceļgaliem un augšstilbiem. Maksimāli iespējamais vērtējums tika piešķirts arī sānu barjeras trieciena testā, ņemot vērā labo aizsardzību visām ķermeņa daļām.

Jaunā Qashqai dizainā un konstrukcijā ir padomāts arī par bērnu aizsardzību, kas atspoguļojās izcilajos bērnu pasažieru aizsardzības testu rezultātos. Balstoties uz bērnu manekenu dinamisko testu datiem, Qashqai saņēma maksimālo vērtējumu 1 mēnešus vecu bērnu aizsardzībā.

Maksimālais punktu skaits tika iegūts arī par priekšējā bampera drošību gājēju kājām.

Foto: Publicitātes foto

Drošība, kas iekļauta dizainā

Par Qashqai izcilajiem EuroNCAP rezultātiem lielā mērā jāpateicas tā modernajam drošības funkciju klāstam. Novatoriskās Nissan „drošības vairoga" tehnoloģijas sniedz jaunā Qashqai autovadītājam un pasažieriem ārkārtīgi augstu pasīvās drošības līmeni. Jaunā Qashqai „drošības vairoga" tehnoloģiju klāstā ietilpst avārijas bremzēšana atkarībā no situācijas priekšā, noguruma brīdinājumi autovadītājam, brīdinājums par izbraukšanu no savas braukšanas joslas, tālo / tuvo gaismu palīgsistēma un ceļa zīmju atpazīšanas sistēma, kā arī „aklās" zonas brīdinājuma sistēma un kustīgu objektu noteikšanas sistēma - sistēmas, kuru darbība un pieejamība ir iespējama, pateicoties Nissan atzinīgi novērtētajai apkārtskata monitora tehnoloģijai.

Jaunais Qashqai: otrās paaudzes krosovera definīcija

Augstākās klases tehnoloģijas, otrās paaudzes krosovera dizains un uzlabota dinamika - tas viss apvienots, veidojot jaunā Nissan Qashqai būtību. Izmantojot nenovērtējamās zināšanas un pieredzi, kas gūta no vairāk nekā divos miljonos eksemplāru pārdotā oriģinālā automobiļa modeļa, Nissan ir izdevies radīt perfektu ģimenes automobili.

Turpinot pirmās paaudzes krosovera būtību un stiprās puses, jaunais Qashqai apvieno stilu, tehnoloģijas un emocijas unikālā un oriģinālā veidolā.

 
Visi komentāri
 
IkdienasViesis 7.marts 2014 12:24
0 0 Atbildēt

Auto it kā glīts, ērts,drošs un visādi labs. Nevar neko sliktu teikt. Bija iespēja izbraukt ar rokas kārbu aprīkotu auto. It kā jau patika, bet tomēr šķita, ka dzinēja jauda dažos režīmos ir par vāju. Tā kā esmu jau ilgstoši pieradis pie automatiskās kārbas, rokas kārba likās kā kaut kāda briesmīga padomjlaiku palieka - kaut arī tai ir 6 pārnesumi. Bet, reizēm tas ir arī par daudz...Piekare, līdzīgi kā iepriekšējiem kašķejiem, nav no tām labākajām. Asas grambas, lūku vāki, tilta salaidumi, mazas bedres- nu nepatīk tam auto. Skaļi. Domāju, ka motora resurss arī varēja būt niknāks- vismaz 2,0 versija prasījās. Ar šito 1,6 motoriņu ilgu dzīvi tam auto neredzu. Un automāts (versijai ar automātu) arī varētu būt normāls, nevis tas CVT.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti