Rotaļu modelītis atklāj jaunā "Volvo S90" izskatu (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 25.novembris 2015 15:01

Internetā publicēti "Volvo" jaunā modeļa, sedana "S90" attēli, kas iegūti no samazināta izmēra auto modelīša un pilnībā kopē sērijveida automašīnas izskatu.

Sāga ar bērnu un kolekcionāru iecienītajiem samazinātā izmēra modelīšiem turpinās un "Volvo S90" kļūst par trešo (agrāk "Bentley Bentayga" un "Volvo V70") autobūves jaunumu, kura izskats šādā veidā tiek atklāts vēl pirms oficiālās prezentācijas.

"S90", ko "Volvo" gatavo kā "S80" pēcteci, plašākam interesentu lokam tiks parādīts 2016.gada janvārī gaidāmajā Detroitas motoršovā, bet tirdzniecībā, par "BMW" 5.sērijas, "Mercedes" E-klases, "Audi A6" un "Jaguar XF" konkurentu dēvētais zviedru sedans, nonāks dažus mēnešus vēlāk.  

"S90" dizains atgādina 2011.gada Šanhajas autoizstādē nodemonstrēto "Volvo Concept Universe" un ir zīmīgs ar T-veida “Tora āmura” stilā veidotiem dienasgaitas lukturiem, kupejveida jumtu, hromētu radiatora režģi un diviem trapecveida izplūdes sistēmas uzgaļiem.

Jaunais luksusa klases sedans tiks ražots uz "Scalable Architecture" un pēc vēl oficiāli neapstiprinātas informācijas saņems pa diviem "Drive-E" saimes benzīna un dīzeļa četru cilindru motoriem. Pirmos pārstāv 254 (350 Nm) un 320 (400 Nm) zirgspēku agregāti, bet dīzeļu izvēlē ir 190 (400 Nm) un 224 (470 Nm) motori. Iespējams, motoru saimi papildinās arī hibrīda modifikācija. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
Shamejais 28.novembris 2015 19:26
0 0 Atbildēt

Vai tad AUDI un VOLVO tagad ir VIENS uzņēmums??? Abi pieder ķīniešiem??? ;0)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti