"Tesla" dāvina mašīnu klientam, kas palīdzējis nopelnīt 16 miljonus 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 4.janvāris 2016 12:11

Elektromobiļu ražotājs "Tesla Motors" dāvinās sedana "Model S" dārgāko versiju P90D klientam, pēc kura ieteikuma veikti 188 pasūtījumi, kas amerikāņu kompānijas kasi papildinās par 16 miljoniem dolāru.

Mediji vēsta, ka divu mēnešu laikā, vadoties no rekomendācijām, ko internetā ievietojis lietotājs ar segvārdu "Wei70644", pasūtīti 188 "Model S" sedani. Ņemot vērā, ka viena elektriskā sedana cena ir 85 000 dolāru, nav grūti aprēķināt, ka videi draudzīgo tehnoloģiju cienītājs "Tesla" kompānijai palīdzējis nopelnīt aptuveni 16 miljonus dolāru.  

Centīgo klientu amerikāņi atalgos ar "Tesla Model S P90D" – jaudīgāko versiju, kas attīsta 700 ZS jaudu un 930 Nm. Sedans aprīkots ar "Ludicrous Mode" – ātrā starta funkciju, kas 100 km/h palīdz sasniegt 2,9 sekundēs. ASV šāda automašīna maksā 130 000 dolāru.

Komplektā ar mašīnu "Wei70644" saņems "Powerwall" ātrās uzlādēšanas iekārtu, kas baterijas ļauj uzlādēt no mājas elektrotīkla, bet ielūgums uz  Nevadas tuksnesī topošo "Tesla Gigafactory" dos iespēju vienam no pirmajiem aplūkot pagaidām lielā slepenībā turēto uzņēmumu.  

Šis nav pirmais gadījums, kad "Tesla Motors" izceļas ar tik dāsnām dāvanām - pērnā gada augustā mediji vēstīja par veiksminieku no Norvēģijas, kuram kompānija dāvinās krosoveru "Model X" kopā ar ekstrām 25 000 dolāru vērtībā. Šajā gadījumā pietika ar 10 piesaistītiem klientiem, taču to vajadzēja izdarīt ātrāk par citiem ne tikai savā reģionā, bet visā pasaulē un norvēģim tas izdevās nepilnu divu nedēļu laikā.   

 
Visi komentāri
 
Janozaurs 4.janvāris 2016 12:14
4 1 Atbildēt

Kādus ieteikumus ieteica?

Kanibaals 5.janvāris 2016 15:22
0 0 Atbildēt

Pircējs kā referrer norādīja Wei70644 un viss. Ja nemaldos piedalīties varēja tikai jau esošie klienti.

www.openvehicles.com/referralgame/

www.teslamotors.com/support/referral-program

Zinam 4.janvāris 2016 14:33
0 5 Atbildēt

Nu ja, ja jau profesionālos afileiterus tagad sāk saukt par klientiem...Viss ir prozaiski daudz vienkāršāk - Tesla izsūtīja piedāvājumus TOP affiliate mārketinga speciālistiem, un tie arī sāka strādāt uz šo piedāvājumu. Bet par Norvēģi, gan brīnums. Viņiem tur ar interneta mārketingu ir viss pavisam bēdīgi.

nav grūti sarēķināt 5.janvāris 2016 6:02
5 0 Atbildēt

Nevis nopelnija 16milj, bet apgrozija. Nopelnija varbut 1 dolaru.

Kanibaals 5.janvāris 2016 15:23
0 0 Atbildēt

nav rakstīts, ka nopelnīja

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti