"Infiniti Q30" aplīmē ar 48 000 naglu (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 21.janvāris 2016 12:01

Lielākajā britu mūsdienu mākslas gadatirgū "London Art Fair" tiek demonstrēts hečbeks "Infiniti Q30", kas aplīmēts ar 48 tūkstošiem naglu.

Neparastā darba autore ir mākslas aprindās pazīstamā Reičela Dakera, kas atklājusi, ka katras naglas pielīmēšana automašīnas korpusam prasījusi aptuveni 10 sekudes. Statistikas mīļotāji izrēķinājuši, ka tādejādi kopējā rezultāta sasniegšanai Reičela patērējusi 8000 sekundes jeb piecas ar pusi dienas.

Kompozīciju papildina no stieplēm gatavota sievietes figūra, kas izliekusies pa automašīnas logu. Pēc mākslinieces ieceres, šādam noformējumam vajadzītu radīt iespaidu par dinamiku, kas raksturīgs konkrētajam auto modelim.

Hečbeks "Infini Q30" ir viens no jaunākajiem "Nissan" luksusa zīmola produktiem, kas tika prezentēts pērnā gada rudenī. Kompaktās klases modelis izstrādāts kopā ar "Mercedes" un tiek komplektēts ar vācu dzinējiem. Pircēji var izvēlēties kādu no 107-208 ZS jaudīgiem benzīna vai dīzeļa dzinējiem ar 1,5 līdz 2,2 litru darba tilpumu, cenu diapazonā no 24 200 līdz 40 290 eiro (cenas Vācijā).

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
Visi komentāri
 
nagla 21.janvāris 2016 8:10
10 1 Atbildēt

labāk meitens būtu sētu uzbūvējis no tām naglām

Tommy 21.janvāris 2016 9:33
1 0 Atbildēt

CSDD skates inspektors viņus nesaprastu!

21.janvāris 2016 11:05
0 0 Atbildēt

J.Naglis jau interesējas par iegādi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti