Līdz pat 175 000 dolāru - izsolē 60.gadu ceļojumu transports (+ foto) 2

 
iAuto | 7.marts 2016 13:18

"RM-Sotheby's" izsolē 12.martā tiks piedāvāts 60.gadu ceļojumu transports – "VW T1 Samba" busiņš un "Caravan Eriba Puck" treileris.

"Volkswagen T1 Samba" izgatavots 1963.gadā, bet treileris 1967.gadā. Piedāvājumam pievienotais apraksts liecina, ka 50 ZS jaudīgā busiņa tirkizzilā krāsa ir oriģināla tāpat kā konstrukcija ar 23 logiem un risinājums ar diviem vējstikliem, kas atverami uz priekšu.

"VW T1 Samba", kas no konveijera Vācijas pilsētā Volfsburgā noripojis 1963.gada 12.martā un turpmāko dzīvi vadījis ASV Rietumkrastā, ir labi saglabāts un divreiz restaurēts.  

Treileris, ko kompānija "Eriba" savulaik konstruējusi  speciāli "VW" busiņam, savas gaitas sācis 1967.gadā. Tikai 320 kg smagā treilera salonā ir divas gultas, galds, divrinķu gāzes plīts, izlietne un ledusskapis.  

Eksperti uzskata, ka "Eriba Puck" treileris ir ļoti rets eksemplārs un viens no tikai pieciem, kas varētu būt saglabājušies līdz mūsdienām.

Izstādes rīkotāji prognozē, ka jaunajam īpašniekam par 60.gadu ceļojumu transportu varētu nākties samaksāt 125 līdz 175 tūkstošus dolāru.

 
Visi komentāri
 
Bus 7.marts 2016 12:21
1 1 Atbildēt

simpātisks - atgādina padomjlaika PAZ autobusu

opiss 7.marts 2016 20:54
2 0 Atbildēt

Vairak atgadina veco labo Latviju no Jelgavas, nebija nemaz tik slikta

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti