"GM" izgatavo "Chevrolet Camaro" 50.gadu jubilejas modeli (+ foto) 2

 
iAuto | 9.marts 2016 14:50

ASV autobūves koncerns "General Motors" iepriecina muskuļauto "Chevrolet Camaro" cienītājus ar jaunu modeli "50th Anniversary Edition", kas veltīts 50 gadiem kopš modeļa ražošanas sākuma.

Jubilejas modelis ieguvis "Nightfall Gray Metallic" virsbūves krāsojumu ar oranžām un melnām svītrām uz motora pārsega un bagāžas nodalījuma vāka, „RS” stilā veidotu virsbūves krāsas priekšējo spliteri un oriģināla noformējuma radiatora režģi. Komplektā arī oranžas krāsas bremžu skavas un 50.gadu jubilejas modeļa logotipi dažādās virsbūves vietās, ieskaitot dekoratīvo vāciņu riteņa centrā.

Salona apdarei izmantots īpašs ādas polsterējums ar zamšādas dekoriem  un oranžu diegu nošuvumu, bet jubilejas modeļa emblēmas grezno mērinstrumentu paneli, sēdekļu atzveltnēm, stūres un izgaismotajiem sliekšņiem.

Pircējiem tiks piedāvātas jubilejas modeļa kupejas un kabrioleta modifikācijas, "2LT" un "2SS" komplektācijās. Vairāk detaļu par šo projektu varēs uzzināt, tuvojoties 26.septembrī gaidāmajām svinībām, kad ražotājs atzīmēs piecdesmito gadadienu kopš pirmā „Camaro” ierašanās dīleru centrā.

 
Visi komentāri
 
Janozaurs 9.marts 2016 17:10
6 0 Atbildēt

Nu smuks

rt 9.marts 2016 19:17
0 0 Atbildēt

Vecais bija smukāks, viņam bija tikai camaro raksturīgais dizians. Tagad visi vienādi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti