Cietumsods par „zīmēšanos” ar 800 ZS bagiju Sandjego ielās (+ video) 4

 
iAuto | 18.marts 2016 16:24

Amerikānim Bleikam Vilkijam piespriests 49 dienu cietumsods par bīstamu transportlīdzekļa vadīšanu Sandjego pilsētā. Notiesājošā sprieduma pamatā ir video, ko 27 gadus vecais Rietumkrasta iedzīvotājs bija ievietojis Youtube portālā.

4,36 minūšu garajā video redzams kā Vilkijs pārvietojas pa pilsētas ielām lielā ātrumā un ar 800 Zs jaudīgo bagiju izpilda dažādus pārgalvīgus trikus. Video ātri vien savāca vairāk nekā vienu miljonu (šobrīd 1,3 miljoni) skatījumu, taču piesaistīja arī policijas uzmanību, kas uzsāka vainīgā meklēšanu. Ilgi pūlēties nevajadzēja, jo īpašnieka vārds ir salasāms uz bagija sāniem, turklāt Vilkija draugi, kas palīdzēja nofilmēt video, apliecināja, ka tieši viņš bijis pie mašīnas stūres visās epizodēs. 

Vilkijam tika uzrādīta apsūdzība 26 epizodēs, no kurām četros gadījumos tika pierādīta vaina „bīstamā vadīšanā,” ieskaitot epizodi ar „tīšu pārsniegta ātruma demonstrāciju.”

Ekstrēmās vadīšanas cienītājam draudēja ieslodzījums līdz pat 21 mēnesim, taču sods tika samazināts līdz pusotram mēnesim un tagad Vilkijam aiz restēm nāksies pavadīt vien divas nedēļas nogales. Pārējo laiku Vilkijs pavadīs mājas arestā, bet viņa pārvietošanos kontrolēs ar speciālas elektroniskās aproces palīdzību. 

 
Visi komentāri
 
esseris 18.marts 2016 11:48
0 0 Atbildēt

LV ceļiem piemērots vāģis ?!

cik ilgi šis zīmētos un LV ceļiem?

wow 18.marts 2016 13:27
4 2 Atbildēt

Jā,te redzams,ka džeks braukt arī māk,ne tikai iedomājas ka māk to darīt,kā mūsējie BēEmWē apļa nemākulīgie spolētāji,kas izraisa vien līdzjūtīgu smīnu.

LMT 18.marts 2016 13:43
4 8 Atbildēt

Pajols, pa tukšām ielām tikai varonis, pat pie hesīša nemāk piebraukt!

rt 18.marts 2016 14:29
3 2 Atbildēt

Ar šitādu varētu naktī pa Vecrīgu panēsāties!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti