"Porsche Panamera" pēdējai gaitai (+ foto) 4

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 5.aprīlis 2016 14:25

Interneta vietne "AutoMoto" publicējusi visai neparasta izskata "Porsche Panamera" attēlus. Acīmredzot turpmāk savu dzīvi sportiskā vācu četrdurvju kupeja turpinās kā katafalks, pavadot pēdējā gaitā tos, kuru laiks šajā saulē izbeidzies.

Eiropā ar šādu pārbūvi nodarbojas vairākas kompānijas, piemēram, zviedru "Nilsson Special Vehicles", kas par katafalkiem (arī medicīnas u.c. speciālo transportu) pārveido Volvo automobiļus. Tāpat zināmi gadījumi, kad par katafalkiem izmantoti arī tik eksotiski transportlīdzekļi kā "Rolls-Royce Phantom" un "Maserati Quattroporte".

"Porsche Panamera" ir vācu kompānijas piedāvājumā kopš 2009.gada un drīzumā tā piedzīvos paaudžu maiņu. Savulaik ražotājs to nodēvēja par pirmo četrdurvju kupeju autobūvē.   

Jaunā paaudze izmantos Volkswagen koncerna platformu MSB, kas būs pamatā arī jaunajam "Bentley Continental GT" un "Porsche Pajun" (“mazā” Panamera). Motoru klāstu veidos uzlaboti sešu un astoņu cilindru motori, kā arī pilnveidota hibrīdmodifikācija.

Interesanti, ka šoreiz "Panamera" modifikāciju skaitu papildinās universāla versija. Jaunās paaudzes modelis tiek solīts 2017.gadā.

 
Visi komentāri
 
3ton 5.aprīlis 2016 17:57
0 1 Atbildēt

Es neteikšu kādas markas limuzni Latvijā izmantoti priekš izvadīšanas.

Bils 5.aprīlis 2016 18:45
2 0 Atbildēt

Spriežot pēc evakuatora, šis ir bildēts Italijā. Nu ja šiem jau bija un patika "četras durvis" (Quattroporte) šim nolūkam, tad gan jau arī Panamerai būs noiets ;)

mici 5.aprīlis 2016 21:38
1 0 Atbildēt

Ražots tiešām Itālijā, bet firmu nevareja saprast:

carpassion.it/porsche-panam...

laaa 5.aprīlis 2016 22:45
0 0 Atbildēt

izskatās, ka tas būs pasaulē dārgākais KATAFALKS

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti