"Corvette" varēs pārbūvēt par universālu (+ foto) 1

 

Foto: ekrānšāviņš

iAutolv | 7.aprīlis 2016 16:23

Pateicoties amerikāņu tūninga kompānijai "Callaway", muskuļauto "Chevrolet Corvette" bez lielām pūlēm un sevišķi lieliem ieguldījumiem, varēs pārvērst par "shooting brake" universālu.

Par "Callaway" projektu ar nosaukumu „AeroWagon,” kļuva zināms jau 2013.gadā, taču pirmās pārbūvētās automašīnas kompānija klientiem gatava piegādāt tikai 2016.gada beigās. Toties tagad varēs pasūtīt gan standarta "Corvette", gan jaudīgās modifikācijas "Z06" pārbūvi.

Lai sporta auto pārvērstu par universālu, nepieciešams uzstādīt no viena kopēja kompozītmateriālu gabala izgatavotu aizmugures daļu, kas konstruēta tā, lai nevajadzētu mainīt bāzes konstrukciju un tad, kad īpašniekam apniks universāls, automobili bez liekiem sarežģījumiem varētu pārveidot atpakaļ par kupeju.

Jaunā detaļa, kas klientam izmaksās 15 000 dolāru, tiek piemontēta, izmantojot bagāžas nodalījuma standarta stiprinājumus, bet vēl 1500 dolāru nāksies izdot par tās nokrāsošanu automobiļa krāsā. Viss pārbūves process aizņem vien dažas stundas.

 Tehnisko pildījumu "Callaway" atstājis bez izmaiņām, tādēļ atgādinām, ka parastā "Corvette" tiek komplektēta ar 6,2 litru V8 motoru, kas attīsta 450 ZS, bet "Z06" motora jauda sasniedz 650 ZS.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 7.aprīlis 2016 11:59
0 0 Atbildēt

Izskatās kā no rūpnīcas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti