Modernizētā "Tesla Model S" aizsargās no bioloģiskajiem ieročiem 2

 

Foto: Publicitātes attēls

iAutolv | 11.aprīlis 2016 14:45

Elektroauto Tesla Model S modernizētais modelis iegūs Bioweapon Defense Mode – īpaši efektīvu gaisa attīrīšanas sistēmu, kas pirmoreiz tika pielietota krosovera Model X konstrukcijā.

"Bioweapon Defense Mode" galvenā sastāvdaļa ir salona filtrs HEPA, kas pēc izmēriem aptuveni 10 reizes pārsniedz standarta automašīnās izmantotos. Tesla apgalvo, ka filtrs 300 reižu efektīvāk pasargā no baktēriju iekļūšanas salonā, 500 reizes labāk filtrē alergēnus un 700-800 reizes labāk spēj tikt galā attiecīgi ar smogu un vīrusiem.

Līdz šim "Tesla Model S" topversija bija pieejama ar 90 kilovatstundu akumulatoru bateriju, taču modernizētajam modelim sagatavotas vēl lielākas kapacitātes (100 kWh) akumulatori, kas ļaus vēl vairāk palielināt nobraucamo distanci.

Modernizētajai versijai tiek solīti arī gaismas diožu lukturi, "Model X" priekšējie sēdekļi ar ventilācijas funkciju, papildu nodalījumi bagāžas uzglabāšanai.

Visbeidzot nelielas pārmaiņas piedzīvos arī Model S priekšpuse, kas turpmāk līdzināsies "Model X" un "Model 3". Modernizētā modeļa atrādīšana potenciālajiem klientiem tiek solīta jau šomēnes.

"Bioweapon Defense Mode" un citas smalkas sistēmas droši vien ir laba lieta, taču vairums ar nepacietību gaida cenu ziņā daudz lētāko "Model 3," kas ASV maksāšot aptuveni 35 000 dolāru. Ažiotāža ir tik liela, ka nedēļas laikā "Tesla" savācis 325 000 pasūtījumu, neraugoties uz to, ka pircējam jau tagad jāiemaksā 1000 dolāru, lai iegūtu automašīnu, ko sāks ražot labākajā gadījumā 2017.gada beigās.

 
Visi komentāri
 
Janozaurs 12.aprīlis 2016 0:18
0 0 Atbildēt

Kāpēc viņi minivenus neražo? Pirkt nevarētu atļauties, ja jau kompaktklase ap 100 000 maksā, bet interesanti būtu.

Striķis 12.aprīlis 2016 22:31
0 0 Atbildēt

Model X , it kā ir minivens. 7. cilvēki + diez gan daudz bagāžas var salikt.Sākot no 69.300 $.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti