Reģistrēts Lielbritānijā pirmais "Lamborghini Huracan" taksometrs 1

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto.lv | 6.maijs 2016 7:20

Vulverhemptonas pilsētas iestādes, kas atbild par taksometru pakalpojumu uzraudzību, piereģistrējušās "Lamborghini Huracan" kupeju, kas kļūst par pirmo šādas klases auto ar atbilstošu licenci Lielbritānijas teritorijā.

Gandrīz 200 000 mārciņu (EUR 257 700) vērtais zaļās krāsas varenauto pieder kompānijai "Special Wedding Cars", kuras īpašumā jau ir vairāki ekskluzīvi spēkrati. Agrāk kompānijas rīcībā bija balts "Lamborghini Gallardo", taču šim varenauto izdotā licence atļāva to iznomāt vien ballīšu vai svinīgu svētku pasākumiem.  

Jāpiebilst, ka pasažieru pārvadājumi par maksu bez atbilstošas licences Lielbritānijā ir stingri aizliegti un pārkāpēju gaida bargs sods. Tagad, kad visas formalitātes nokārtotas, "Huracan" darbības lauks paplašināsies, un, lai gan "Special Wedding Cars" uzskata, ka galvenokārt 610 Zs jaudīgais spēkrats tiks izmantots izlaiduma pasākumos un kāzās, netiks atteikts arī tādiem klientiem, kas vēlēsies, lai tos aizvizina pēc pirkumiem vai nogādā līdz dzelzceļa stacijai. Tiesa gan, lēti tas nebūs, jo minimālais tarifs ir 349 mārciņas (EUR 450) stundā.

"Lamborghini Huracan" komplektēts ar 5,2 litru V10 motoru, kas attīsta 610 Zs un 560 Nm. No vietas līdz simtam itāļu supermašīna ieskrienas 3,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 325 km/h.

 
Visi komentāri
 
Janozaurs 6.maijs 2016 17:35
4 1 Atbildēt

Pat ja būtu tāds taksis Latvijā, un maksātu 5 eiro stundā, es nebrauktu. Cita lieta pašam pie stūres, vai pa sacīkšu trasi ja kāds sportists pavizinātu.... bet tā, blakus pasēdēt.... un par to vēl maksāt?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 2

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti