Volkswagen automobilis Showcar CES 2016 iegūst balvu „Gada interjera dizains – konceptauto” 3

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen Baltic States | 2.jūnijs 2016 9:44

Automobiļa CES Showcar 2016 futūristiskais interjera dizains ir ieguvis balvu „Gada interjera dizains”.

Balva tika pasniegta Štutgartē notiekošajā izstādē „Automotive Interiors Expo 2016” (Auto interjeru izstāde 2016), kur tiek cildināti pasaulē labākie dizaineri, kā arī inovācijas un produkti automobiļu interjeru jomā.

„CES 2016 Showcar piedāvā aizraujošu ieskatu iespējamā Volkswagen automobiļu nākotnē. Tādēļ mēs ar nepacietību gaidām Volkswagen interjera tehnoloģiju un izstrādājumu nākamo paaudzi,” skaidrojot žūrijas lēmumu, teica Grehems Džonsons (Graham Johnson), izstādes organizatoru rīkotājdirektors un atbildīgais par konkursu „Auto interjers”. Žūrija, kuras sastāvā ir 17 labākie autonozares un dizaina jomas žurnālisti no visas pasaules, vērtē automobiļus sešās kategorijās.

Gada sākumā Lasvegasā ar novatorisku izstāžu automobili CES 2016 Volkswagen ļāva aplūkot, kā varētu izskatīties Volkswagen zīmola nākotnes elektromobiļi. Futūristiskajam automobilim raksturīga intuitīva mērinstrumentu un vadības ierīču lietošanas koncepcija, kā arī gaisīguma sajūta salonā. Pēc slīddurvju atvēršanas ar rokas kustības palīdzību autovadītājs iekāpj salonā, kas vairāk atgādina atpūtas telpu, nevis automobili. Piemēram, ja priekšējais pasažieris vēlas aprunāties ar aizmugurē sēdošajiem pasažieriem, viņš var pagriezt krēslu uz aizmuguri. Automobiļa aizmugurē uz mīksta paklāja grīdas ir uzstādīti divi parastie krēsli un gareniski viena sēdvirsma. Sānu sienā ir iebūvēts liels 34 collu ekrāns.

Balvu Volkswagen zīmola un dizaineru komandas, kuru vada vecākais dizaineris Klauss Bišofs (Klaus Bischoff), vārdā saņēma Tomašs Bakorskis (Tomasz Bachorski), Interjera dizaina nodaļas vadītājs, un Gustavs Hofmans (Gustav Hofmann), Saskarņu dizaina nodaļas vadītājs.

 
Visi komentāri
 
es 2.jūnijs 2016 13:15
0 0 Atbildēt

Pēc tam paņems lineālu, savilks taisnas strīpas, kur pa vidu ieliks pulksteņus no 1980. gada Golpa un 3 diodes (un vienu no tām tādu riktīgi košu - lai visu nakti acīs spīd). Tad visu lieko apgriezīs un laidīs ražošanā. Būs "kā vienmēr"

pajolis 2.jūnijs 2016 23:45
1 0 Atbildēt

Pilnīgi un galīgi garām! Kad ir apgūts podziņpanelis, to var slēdzelēt uz tausti un pēc atmiņas, bet te bez skatīšanās nekas nesanāks. Avāriju auto.

inlove 4.jūnijs 2016 18:11
0 0 Atbildēt

kāpēc vajag to ekrānus? Uz ceļu tak jāskatās

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti