Toyota parāda Nissan Juke konkurenta salonu 9

 
iAuto | 28.jūnijs 2016 15:09

Japānas autobūves kompānija Toyota publicējusi pirmos krosovera CH-R salona attēlus, ļaujot pilnā mērā iepazīties ar modeli, kas tiek gatavots kā Nissan Juke, Mazda CX-3 un Honda HR-V konkurents.

Toyota CH-R savu pirmizrādi piedzīvoja martā notikušajā Ženēvas autoizstādē, tomēr kompaktā krosovera attēli atklāti tikai tagad.  

Konstruktori izveidojuši divu plakņu priekšējo paneli ar multimediju sistēmas bloku, kas pagriezts pret vadītāju. Paneļa centrā galveno vietu ieņem astoņu collu multimediju sistēmas ekrāns, bet zilā dekoratīvā līnija, kas to ieskauj un izstiepjoties uz abām pusēm pāriet arī uz durvīm, visticamāk sastopama tikai hibrīda modelim.

Tiek ziņots, ka Toyota CH-R būs pieejams ar adaptīvo kruīzkontroli, tuvo-tālo gaismu asistentu un ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu. No opciju saraksta varēs izvēlēties sistēmu, kas palīdz izvairīties no sadursmes, noturēt automobili savā joslā u.c. palīgus. Visbeidzot, kvalitatīvas skaņas cienītājiem tiek piedāvāta kompānijas JBL stereo sistēma ar deviņiem skaļruņiem.

Eiropā japāņu krosoveru varēs nopirkt ar 1,2 litru benzīna turbo motoru (115 ZS), ko var kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai variatora transmisiju. Ja izvēlas pēdējo, CH-R būs pieejams variantā ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu. Eiropieši sagaidīs arī 122 Zs jaudīgu hibrīdversiju, kurā apvienots 1,8 litru benzīna motors un elektromotors.

Eiropas un ASV tirgos Toyota CH-R nonāks 2017.gada sākumā.

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
VWfans 29.jūnijs 2016 8:14
1 2 Atbildēt

Šis mani fascinē! Ja būs pieejams par cenu līdz 16 K eiro, tad, iespējams, pirkšu!!!

Kanibaals 29.jūnijs 2016 10:36
2 1 Atbildēt

Tāpēc, ka motors 1.2? Ja būtu 0.5 tad vispār starā.

GB12 29.jūnijs 2016 13:47
1 2 Atbildēt

To pašu tu teici par Juke un vēl kaut ko... :D Tavam "iespējams, pirkšu" jau sen neviens vairs netic.

VWfans 29.jūnijs 2016 14:59
2 0 Atbildēt

Nav pamata neticēt, jo divus jaunus auto savā mūžā esmu nopircis.

GB12 29.jūnijs 2016 16:48
1 0 Atbildēt

Par to, ka tu kaut kad kaut ko nopirksi, nestrīdos. Bet, spriežot pēc tā, ka ar Merivu 9 gadus vālēji, visticamāk, kad saņemsies mainīt auto, šo te jau sen vairs neražos vai arī tev jau būs kas cits, par ko fanot un ko, "iespējams, pirksi". Vēl jo vairā,k ņemot vērā, ka beidzot esi dabūjis to, ko gribēji - nekaprīzu atmosfērisku benzīnnieku bez DPF un ar baudāmu gāzes iekārtu :).. un vēl kādu brīdi atpakaļ kāreiz rakstīji, ka gribētu baigi ilgi ar šo braukt un baudīt... negribas jau uzbraukt, bet izklausies pēc cimperlīgas meičas, kas vienu dienu grib to, otru - šito...

VWfans 29.jūnijs 2016 18:40
1 0 Atbildēt

Bet var jau ģimenē būt divi auto, kas pirkti jauni - viens līzingā izmaksāts, bet otrs vēl maksājams.

Scotinsh77 29.jūnijs 2016 16:55
0 0 Atbildēt

Mopeeda motors:)))

Vai tad tieshaam, nevareeja vismaz 1.6 tilpumu piedaavaat?!?!

VWfans 29.jūnijs 2016 18:41
0 0 Atbildēt

Priekš kam lieku tilpumu, ja baudījums ir arī no 1.2 ???

Bils 30.jūnijs 2016 6:15
0 0 Atbildēt

JUKE ir arī NISMO versijā, tad būs šiem arī jātur līdzi ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 2

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 10

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti