Ķīnieši “nokopē” Volkswagen Tiguan 3

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 8.augusts 2016 15:11

Ķīnas kompānija "Zotye" prezentējusi jaunu modeli – krosoveru "X7", kas vizuāli atgādina "Volkswagen Tiguan" II – vācu ražotāja veiksmīgāko pārstāvi šajā automobiļu segmentā.

Lielos vilcienos var teikt, ka "Zotye X7" no "Tiguan" atšķiras tikai ar radiatora režģi, taču arī šajā gadījumā ķīniešu dizaineri risinājumu atraduši Volkswagen apcirkņos, “aizņemoties” to no 2015.gadā prezentētā koncepta “Cross Concept GTE”.

Atšķirībā no vācu ražojuma, kas Ķīnā tiek piedāvāts tikai versijā ar 1,4 litru 150 Zs benzīna turbo motoru, “Zotya” krosovers tiek piedāvāts ar 1,5, 1,8 un 2,0 litru agregātiem, kas attīsta 150, 170 un 190 Zs jaudu. Motorus var komplektēt ar piecu pakāpju mehānisko vai sešu diapazonu robotizēto pārnesumkārbu.

"Zotye X7" pārdošana sāksies rudenī. Krosovera cena – 78 800 – 153 800 juaņu (11 000 – 21 200 eiro).

Kompānijas "Zotye" piedāvājumā ir arī krosoveri, kas tiek uzskatīti par "Volkswagen Touareg", "Porsche Macan" un "Audi Q3" kopijām. 

Zotye X7

VW Tiguan

 
Visi komentāri
 
jaa 8.augusts 2016 19:36
3 1 Atbildēt

smuks arī ķīnietis

Aivis 9.augusts 2016 8:28
3 2 Atbildēt

Vismaz ir konkurents!!!Un dzelzis maksā visur vienādi!!Kada atšķiriba,vien nosaukums....vismaz vaciesi sapratis ka monopolam ir cauri:)Un bus spiesti samazinat cenas lai sos izkonkuretu-nav vairs 2000 gadikad kinas auto bija konservbundžas-ataisi ized un izmet:)

Janozaurs 11.augusts 2016 0:54
0 0 Atbildēt

Īpaši nevarēs samazināt. Auto uzzīmē, izstrādā, testē, reklamē... tas viss naudiņu maksā. Bet jau gatavu, veiksmīgu, nokopēt loģiski, ka lētāk samaksā. Pērkot vw vai citu auto tu pērc ne tikai dzelzi. Tu maksā arī par visu pārējo.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti