30 limuzīni uzreiz - "Rolls-Royce" izpildījis lielāko pasūtījumu vēsturē (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 27.septembris 2016 16:14

Britu kompānija "Rolls-Royce" izpildījusi savā vēsturē lielāko pasūtījumu, uzbūvējot 30 pagarinātās bāzes "Phantom" limuzīnu Makao luksusa viesnīcas „13” autoparkam.

Līdz tam par lielāko tika uzskatīts 2006.gadā noslēgtais darījums ar hoteli Peninsula, kas iegādājās 14 fantomus.

Darījumu par 30 Phantom izgatavošanu "Rolls-Royce" noslēdza 2014.gadā, vienojoties par to ar ķīniešu biznesmeni Stīvenu Hunu, kurš saskaņā ar "The Guardian" informāciju, apsolījies samaksāt 12 miljonus mārciņu (aptuveni 20 miljonu dolāru).

Visi 30 "Phantom" krāsoti ekskluzīvajā sarkanajā "Stephen Red" tonī, bet divas automašīnas no šīs sērijas ir īpaši greznas un uzskatāmas par dārgākajiem "Phantom", ko jebkad izgatavojis "Rolls-Royce". Šo spēkratu eksterjera un interjera apdarei izmantoti zelta dekori un briljanta inkrustācijas, bet vizinās tie, kā jau var noprast, īpaši svarīgus viesnīcas klientus.

Paredzams, ka „The 13”, kas pirmos viesus uzņems 2017.gadā, kļūs par pasaulē dārgāko viesnīcu. Pēc „The Wall Street Journal” informācijas, viena nakts šajos luksusa apartamentos var izmaksāt pat 130 000 dolāru.

 
Visi komentāri
 
dullais pastnieks 27.septembris 2016 22:30
1 0 Atbildēt

Es jau domāju, ka uz Čečeniju tie aizies.... Kadirovam.

Če 28.septembris 2016 9:14
0 0 Atbildēt

tur jau būtu "čornogo cveta" vai "pod kamufļaž"

Bils 28.septembris 2016 17:42
1 0 Atbildēt

Ziemassvētkos biju no Honkongas aizpeldējis līdz Makao, tur uz ielām reāla superauto izstāde. Un tā šiem ir pierasta lieta.

Kā reiz Rolls-Royce salonā (divstāvīgā) tusēja ļoti daudz tautas, principā izskatījās pēc rindas! :D

Žoklis atkārās, ko redzēju tajā dienā! Un nakts laikā tur ir nežēlīgi krāšņi, Ķīnas (nosacīti) Las Vegasa!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 26

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti