Elektriskā Opel Ampera-e sola 500 km ar vienu uzlādi 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Opel | 30.septembris 2016 12:23

Tiešām tālu: Ampera-e ar klasē lielāko nobraukumu elektriskajā režīmā saskaņā ar NEDC.

 Šī pasaules pirmizrāde ir vienkārši elektrizējoša: Opel šā gada Parīzes autoizstādē ar Ampera-e ieviesīs revolūciju elektriskās mobilitātes jomā. Jaunais elektromobilis no 1. līdz 16. oktobrim pirmo reizi plašākai sabiedrībai būs pieejams apskatei zāles 5-2 stendā 501. Izstādes superzvaigzne piedāvā vairāk nekā 500 kilometru nobraukumu (elektriskajā režīmā, pamatojoties uz NEDC: >500 km, provizoriskais rādītājs), kas ir par 100 kilometriem vairāk nekā šīs automašīnu klases konkurentiem, kā arī lieliski parāda, cik labi ilgtspējība un braukšanas prieks var radīt harmonisku veselumu. Riselsheimas autoražotājs „Mondial de l'Automobile 2016” izstādē izrādīs arī sportisko MOKKA X un jauno Zafira – atpūtas telpu uz riteņiem ar labāko savienojamību. Opel izpilddirektors Dr. Karls-Tomass Noimans (Dr. Karl-Thomas Neumann) prezentēs vēl vienu izstādes zvaigzni – sportisko un eleganto īpašā izlaiduma modeli Cascada Supreme.

 „Ar jauno Ampera-e mēs paplašinām lielāko modeļu klāstu mūsu uzņēmuma vēsturē,” stāsta Opel izpilddirektors Dr. Karls-Tomass Noimans. „Mūsu izstādes ekspozīcija skaidri parāda mūsu attīstības virzienu: Ampera-e ar savu izcilo nobraukumu pierāda, ka elektriskā mobilitāte ir pilnībā piemērota ikdienai, turklāt sagādā arī daudz prieka. MOKKA X un Zafira modeļi paplašina mūsu klāstu ar ideālu piedzīvojumu un individualitātes pieskaņu.”

Izcils paātrinājums: Ampera-e ar sporta automašīnas jaudu

Par jaunā Opel elektrizējošo temperamentu ir jāpateicas 360 Nm maksimālajam griezes momentam. Tā elektromotora jauda atbilst 150 kW/204 ZS.

Opel Ampera-e galvenie stiprie punkti ir nevainojams paātrinājums no nulles (piemēram, pie luksofora) un uzbraukšana uz ātrgaitas ceļiem. Kompaktās klases automašīna no nulles līdz 50 km/h ieskrienas 3,2 sekundēs, kas ir sporta automašīnu cienīgs ātrums, bet tās paātrinājums no 80 līdz 120 km/h, kas ir īpaši svarīgs apdzīšanas laikā, ir tikai 4,5 sekundes (provizoriskie rādītāji). Tas nozīmē, ka Ampera-e sniegums ir tāds pats kā sportiskajiem Opel OPC modeļiem.

Kompaktais akumulatoru novietojums ir arī ļāvis radīt plašu salonu, kas ļauj tajā ērti iekārtoties pieciem cilvēkiem, kā arī bagāžas nodalījumu, kura izmēri atbilst piecdurvju kompaktās klases automašīnas bagāžas nodalījuma lielumam. Kā jau tas raksturīgs Opel, lielo ietilpību papildina labākā digitālā savienojamība. Ampera-e aprīkojumā ir iekļauta IntelliLink informācijas un izklaides sistēmas jaunākā paaudze, kas savietojama ar Apple CarPlay un Android Auto, kā arī Opel OnStar (pieejams drīzumā).

Īsts piedzīvojumu gars ar odziņu: Opel MOKKA X

Vēl viena zvaigzne Parīzē ir jaunā Opel MOKKA X. Kompaktā apvidus automašīna ir platāka, un tai ir spēcīgāka un vīrišķīgāka stāja nekā veiksmīgajam iepriekšējās paaudzes modelim — tai piemīt viss, lai kļūtu par klientu absolūto favorītu. Sportiskā un izturīgā apvidus automašīna piesaista ar jauna dizaina priekšpusi, bet tās salons pārsteidz ar plašo funkcionalitāti un skaidri izkārtoto mērinstrumentu paneli. Tā izskatās vienkāršāka un tīrāka, turklāt tās izpildījums ir izteiksmīgāks un precīzāks. MOKKA X īpašnieku izvēlei ir pieejamas dažādās progresīvas jaunās paaudzes IntelliLink informācijas un izklaides sistēmas versijas arOpel OnStar (pieejams drīzumā). Vēl viens svarīgs MOKKA X aprīkojuma elements ir papildaprīkojumā pieejamā 4x4 piedziņas sistēma ar elektronisko daudzdisku sajūgu. Tā var bez problēmām sadalīt jaudu starp priekšējo un aizmugurējo asi no 100:0 uz 50:50. Tas uzlabo drošību un ievērojami palielina braukšanas prieku.

Atpūtas telpa uz riteņiem ar labāko savienojamību: Opel Zafira jaunā veidolā

Opel stenda apmeklētājiem būs iespēja tuvumā aplūkot arī jaunās Zafira spilgtākās iezīmes. Automašīnā ir ne tikai tādas pārbaudītas iepriekšējās paaudzes modelī pieejamās vērtības kā Flex7® sēdekļu sistēma, AGR(muguras veselības organizācija Aktion Gesunder Rücken e.V.) sertificētie ergonomiskie priekšējie sēdekļi,FlexFix® velosipēdu turētājs un adaptīvā FlexRide šasija. Jaunajai Zafira ir arī jauns, izteiksmīgs virsbūves dizains un pārstrādāts salons, kas izceļas ar īpašu plašumu un nevainojamu savienojamību. Atkarībā no gala ierīces Opel jaunākās paaudzes IntelliLink informācijas un izklaides sistēma ir savietojama gan ar Apple CarPlay, gan ar Android Auto. Turklāt pirmo reizi šajā klasē Opel papildaprīkojumā piedāvā jaunākās paaudzes adaptīvo priekšējā apgaismojuma sistēmu AFL ar LED tehnoloģiju. Tas viss padara jauno Zafira par ērtu, pārvietojamu atpūtas telpu gan autovadītājam, gan pasažieriem.

Melnais skaistums: Opel Cascada Supreme

Opel stenda prožektoru gaismā būs arī jaunā Cascada Supreme — vissezonas kabriolets, kas izceļas ar izteiktu oriģinalitāti. Katra īpašā modeļa detaļa un krāsas tonis ir nevainojami saskaņots. Drīzumā četrvietīgo kabrioletu būs iespējams pasūtīt Pull Me Over RedSummit White vai Black Meet Kettle virsbūves krāsā. Šīs trīs virsbūves krāsas papildina melnais radiatora režģis, melnie spoguļu ietvari un divkrāsainie 20 collu vieglmetāla diski ar spīdīgi melnu apdari. Iedvesmojoties no Opel futūristiskās koncepcijas GT Conceptspīdīgās sarkanās līnijas, šī modeļa sēdekļus, kā arī durvju un kabīnes apdari rotā sportiski sarkana nošuve.

 

 
 

Opel Ampera-e

Opel Mokka X

Opel zafira

Opel Cascada

 
Visi komentāri
 
Abavnieks 30.septembris 2016 14:25
1 1 Atbildēt

e-auto - tas ir forši, 500km ar vienu uzlādi -tas ir forši, auto cena - ?? (droši vien tik ne-forši, ka pirkt nebūs nekāda ekonomiska pamatojuma!).

arko2 30.septembris 2016 16:22
0 0 Atbildēt

Man arī šitas blablabla besī. Cilvēkam visvairāk interesējošās lietas netiek minētas.

arko2 30.septembris 2016 16:27
3 0 Atbildēt

Man arī šitas blablabla besī. Cilvēkam visvairāk interesējošās lietas netiek minētas. Led tehnoloģijas un sarkanās strīpiņas gan. Un mokas vīrišķā stāja..... vai vai.

Naivais 30.septembris 2016 16:40
0 0 Atbildēt

tā kā nu pirmo reizi lasītu oficiālās PR

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti